Isolatie

De voordelen van isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.
Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Kruipkelderisolatie in de regio Brecht
We willen de kruipkelder laten isoleren. Kruipkelder isoleren met PUR tegen plafond Opp. 60m², kelder is droog, Hoogte kruipkelder 75cm Betreft vrijstaande woning van bouwjaar 1987
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Merksem
Ik zou het dak van mijn appartement laten isoleren(3 eigenaars). Plat roofingdak nu, opp. 100m², bouwjaar rond 1967. Wanneer is aan de offerte.
Dakisolatie voor een woning in Weerde
Isolatie vanaf een garage . Hier is geen onderdak voorzien. Het dak bestaat uit dakpannen. Ik schat zo'n 22m². Gebouw van 1940 maar garage is zo'n 30 jaar oud. Werken voor binnen een 3-tal maanden.
Dakisolatie te Gent
Mijn woning is meer dan 100 jaar oud, maar het dak is pas geleden gerenoveerd geweest. Het dak is bekleed met dakpannen is +/- 100 m².
Dakisolatie te Zutendaal
Ik wil mijn dak laten isoleren. Het is een zadeldak van ongeveer 111 m². Het dak is bekleed met dakpannen. Er is geen onderdak aanwezig. De woning is gebouwd in 1980.
Buitenmuurisolatie voor een woning in Niel
Dit is een halfopen woning waarvan ik de voor en de zijgevel wens te isoleren. Voorkant is originele gevelsteen en zijkant is met geplaasterd. Matriaal van isolatie staat nog open, later wens ik steensrips en crepi te plaatsen afhankelijk van de prijs. Woning van de jaren 50.
Dakisolatie te Gent-Brugge
Ik wil mijn dak laten isoleren. Het is een dak van ongeveer 70 m². De woning is gebouwd in 1968. Ze is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie te Oelegem
Dakisolatie voor een hellend dak. Het dak is ongeveer 80 m². De woning is gebouwd in 1985.
Dakisolatie te Genk
Bouwjaar 1965, Oppervlakte weten we nog niet precies, we wachten nog op het plan. Het is een plat dak waaronder zich een vals plafond bevindt van 0,75 M, de lengte van het huis is ongeveer een 8m in de breedte en de lengte is een 12m volgens de eigenaar.
Dakisolatie te Tongeren
Offerte voor het isoleren van een hellend dak. Woning is 200 jaar oud, maar is al meerdere malen gerenoveerd. De oppervlakte is ongeveer 25 op 6 meter.
Dakisolatie te Denderbelle
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het dak is ongeveer 32 m². Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie binnenkant dak in de regio Tongeren
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +50m², bouwjaar 1958.
Buitenmuurisolatie te Sint-Andries
Wij zijn opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1955. Het is een halfopen bebouwing.
Isolatie te Lier
Onze woning is niet goed geïsoleerd. Wij zouden hierdoor onze woning willen isoleren, maar we weten niet precies wat wij moeten isoleren. We zouden dus een afspraak willen om dit te bespreken.
Dakisolatie voor een woning
Wij zijn onze woning volledige aan het renoveren en zouden nog onze dak (enkel schuine gedeelte) nog moeten isoleren. Het zou gaan om ongeveer 40-50m² met dampscherm want dit wordt nog geplakt. Er is een onderdak aanwezig.
Dakisolatie te Maaseik
Onze dak moet geïsoleerd worden. Het is een dak van ongeveer 120-150 m². De woning is gebouwd in 1984. Het is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie voor een woning in Merksem
Ik zoek een offerte voor de isolatie vanaf een volwaardige zolder. Dakpannen dak van 68 zonder onderdak. 40m² te isoleren oppervlakte.
Dakisolatie te Geel
Graag een offerte voor dakisolatie. Plat dak gebouwd in de jaren 60. Met een grootte van ongeveer 200 m². Het dak is bekleed met houten platen en daarvoor roofing.
Dakisolatie te Lint
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1978.
Dakisolatie te Zemst
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een plat dak. Het dak is bekleed met roofing. De grootte is ongeveer 50 m². Isolatiedikte is tussen de 10-12 cm. De woning is gebouwd in 1962.
Dakisolatie voor een woning in Moorslede
Ik wens het dak te isoleren van de woning. Deze is bereikbaar via een volwaardige zolder. Woning van zon' 20 jaar oud en onderdak voorzien. 8x9 zoldervloeroppervlakte.
Dakisolatie voor een woning in Sint niklaas
Ik zoek een offerte voor isolatie via een kruipzolder die niet toegankelijk is. Ik ben ook niet zeker of er een onderdak aanwezig is.
Dakisolatie te Antwerpen
Wij willen een offerte voor het isoleren van een hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 250 m² en het is bekleed met leien.
Dakisolatie te Ruisbroek
Wij hebben een hellend dak van ongeveer 200 m². Het is een punt dak. Het dak is bekleed met dakpannen en er is een onderdak aanwezig.
Dakisolatie te Bredene
Ik wil mijn platte dak laten isoleren. Het dak is ongeveer 70 m² groot en is bekleed met roofing. In het dak is er een lichtkoepel aanwezig. De woning is zeker al meer dan 50 jaar oud.
Ik wil offertes voor isolatie vergelijken