Isolatie

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie voor de regio Maaseik
Ik wil de spouw van ions huis laten isoleren. Halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend (spouw is er), gevels niet bewerkt, opp. 130m². Kan rond april.
Spouwmuurisolatie bij rijhuis uit jaren 70
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Het gaat om een rijhuis van de jaren 70. Ik weet niet hoe diep de spouw is, maar de gevel (+/- 60 m²) is alvast niet bewerkt.
Spouw isoleren van halfopen huis te Oudenaarde
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Het huis is halfopen huis en werd gebouwd in 1970. Ik weet niet hoe breed de spouw is, maar er moet meer dan 90m² geïsoleerd worden.
Spouw isoleren halfopen huis | Lint
Graag wil ik de spouw van ons huis laten isoleren. Ik schat dat het om zo'n 80 m² gaat. Het huis stamt uit 1976, maar ik weet niet hoe diep de spouw is.
Spouwmuurisolatie voor de regio Geel
Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1969, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Ieper
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren. Halfopen huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Borgloon
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, 2 gevels met crepi de rest gewone baksteen, opp. +60m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Wingene
Voor ons recent gekocht huis willen we de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Balen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1960 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1965, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Houthalen
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte 5-6 cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1954, later bijbouw gezet, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Lanaken
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Aaigem
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van na 1950 denk ik, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Maaseik
Ik wens de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kruibeke
Voor mijn huis/winkel wil ik buitenmuuriso laten doen. Halfopen pand van jaren 50, opp. +100m², nu gewone baksteen gevels. Toegang via Camille Huysmansstraat.
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Kuurne
Ik zou het dak van een huis dat ik verhuur laten isoleren. Nu plat roofingdak, opp. 60m², huis van jaren 50-60.
Isolatie binnenkant dak in de regio Ekeren
Ik wil het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², bouwjaar 1920. Nog voor dit jaar.
Zoldervloerisolatie voor in de regio Mechelen
Ik wil de zoldervloer van ons huis laten isoleren. Opp. +50m², huis van 1959, termijn is nog open. Misschien mogelijk nog andere delen van het huis te isoleren.
Kruipkelderisolatie in de regio Brecht
We willen de kruipkelder laten isoleren. Kruipkelder isoleren met PUR tegen plafond Opp. 60m², kelder is droog, Hoogte kruipkelder 75cm Betreft vrijstaande woning van bouwjaar 1987
Isolatie binnenkant dak in de regio Berlare
Ik zou het dak van mijn recent gekocht huis laten isoleren. Nu hellend pannendak maar niet zeker of er onderdak is, opp. +60m², bouwjaar onbekend.
Kruipkelderisolatie in de regio Duffel
Ik had graag het plafond van mijn kruipkelder laten isoleren, ik vermoed dat dat best met pur-schuim zal gedaan worden. Het betreft een half-open bebouwing. De hoogte van de kruipkelder is ongeveer 1 meter. De oppervlakte schat ik rond de 150 m², huis van 1985, kelder is meestel droog.
Dakisolatie te Oostnieuwkerke
Dakisolatie van een plat dak. De woning is gebouwd in 1970 en het nieuwe deel in 2000. Het gaat om een oppervlakte van 330 m². Ik wens 20 centimeter isolatie.
Dakisolatie te Gent
Ik wil mijn plat dak laten isoleren. Dit dak is bekleed met roofing. De woning is gebouwd in 1950-60.
Dakisolatie te Oelegem
Ik wil dakisolatie voor een dak van 63 m². Het gaat om het bouwjaar 2016.

Isoleren: dat is groen en slim besparen!

Snel en goedkoop energie besparen: daar draait het allemaal om bij isolatie. Door uw muren, dak en/of vloer te isoleren bespaart u jaarlijks honderden euro's. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor Moeder Natuur. Klaar om te isoleren? Vind in 2 minuten de beste isolatie specialisten uit uw buurt!

Dakisolatie: de meest voordelige vorm van isolatie
Uw huis verliest energie langs alle kanten, maar de grootste verliespost is het dak. Maar liefst 30% van het warmteverlies is aan het dak te wijten. Door uw dak te isoleren bespaart u snel 400 euro per jaar!

Spouwmuurisolatie: de meest rendabele vorm van isolatie
Een spouw isoleren gaat snel, eenvoudig en rendeert onmiddellijk. In amper 4 jaar tijd heeft u de investering terugverdiend. Daarna maakt u alleen maar winst!

Vloerisolatie: de meest comfortabele vorm van isolatie
Financieel gezien doet vloerisolatie er een aantal jaar langer over om zichzelf terug te verdienen. Maar dat wordt al helemaal goedgemaakt door één groot voordeel: nooit meer koude voeten!
Ik wil offertes voor isolatie vergelijken