Invoeren maaltijdcheques ticket restaurant

Uw personeel krijgt de koopkracht, u het fiscaal voordeel!

Maaltijdcheques zijn immens populair bij werknemers én werkgevers. Het is dan ook de ideale beloning voor uw personeel:
  • Minstens 50% goedkoper dan gelijkwaardige loonsverhoging
  • 100% vrijgesteld van sociale lasten
  • Cumuleerbaar met andere extralegale voordelen
Heeft u nog vragen? Onze partner in maaltijdcheques helpt u graag vooruit en bezorgt u een op maat gemaakte offerte.


Offertes aanvragen

Ik ben op zoek naar een offerte voor maaltijdcheques

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. Maakt u al gebruik van maaltijdcheques?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Invoeren maaltijdcheques ticket restaurant: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Walem
Ik doe deze aanvraag voor mijn echtgenoot die als zelfstandige een IT management kantoor uitbaat. Graag had ik een vrijblijvende offerte en verdere informatie ontvangen.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Izegem
Op dit moment maken we gebruik van papieren maaltijdcheques van Sodexo. We zouden graag willen overschakelen op elektronische cheques. U mag een offerte opmaken voor 150 arbeiders en 4 bedienden.
Maaltijdcheques aanvraag voor een op te richten bedrijf in Oostkamp
We zullen beginnen met 2 medewerkers, ingeschreven als bedienden. Later kunnen we waarschijnlijk uitbreiden naar 3 of 4 medewerkers. We gaan van start op 1 januari 2013 en zullen actief zijn in de verkoop.
Maaltijdcheques voor een kinderopvang in Brecht
We werken met 7 mensen in een kinderopvang. Deze zijn allen ingeschreven als zelfstandigen. We ontvangen ook graag informatie voor ecocheques.
Maaltijdcheques aanvraag voor een lingeriewinkel in West-Vlaanderen
we werken met drie mensen in de zaak. Ikzelf, mijn moeder en een verkoopster. Is het mogelijk voor ons alledrie om maaltijdcheques te ontvangen ? Graag hadden wij hierover meer informatie ontvangen, dank u.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van maaltijdcheques. We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Hoe gaat het te werk? Wat gaat het ons kosten? De aanvraag zal ik voor 12 fulltimers indienen.
Maaltijdcheques voor twee verschillende diensten, Antwerpen
We werken met 3 bedienden en 14 arbeiders op twee verschillende diensten. Indien het mogelijk is zouden we ze allemaal willen betalen met maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor bedrijf actief in de chemische nijverheid, Oost-Vlaanderen
Ik zou op mijn kantoor een voorstel willen doen voor het invoeren van maaltijdcheques. Wij zijn een bedrijf actief in de chemische nijverhied met een totaal van 5 werknemers ingeschreven als bedienden.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag voor 2 personen maaltijdcheques aanvragen. Het gaat om 1 fulltimer en 1 parttimer. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
340 werknemers met zichtwaarde 4 euro 100 werknemers met zichtwaarde 7 euro Aanvraag offerte elektronische maaltijdcheques. Bij voorbaat dank.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in oprichting.
Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques. We zullen beginnen met 5 personen en hopen tegen eind van het jaar met 20 personen werkzaam te zijn.
Maaltijdcheques voor een vzw in Antwerpen.
We zijn een vzw. Ik wil weten of het mogelijk is om voor ons maaltijdcheques aan te vragen. Er zijn 3 voltijdse medewerkers. Graag een vrijblijvende offerte.
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Limburg.
Graag een offerte van maaltijdcheques voor 3 personen. De personen worden vanaf september aangenomen. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Maaltijdcheques voor bedrijfje in Antwerpen
Ik heb een bediende die met een vast contract voor ons werkt. wat zou het mij kosten om hem te laten uitbetalen via maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor schildersbedrijf, Antwerpen
Wij zijn een schildersbedrijf en hebben een 15-tal arbeiders in dienst. Nu zou ik graag arbeiders die een zeer goede prestatie hebben geleverd willen belonen met maaltijdcheques. Is dit mogelijk? indien u verder vragen heeft kunt u mij bellen op het nummer 03/237 96 25. Alvast bedankt,
Maaltijdcheques voor een-mans bvba , Vlaams Brabant
Ik heb een bvba waar ik zelf de enige werknemer ben. Is het mogelijk mijzelf uit te betalen in maaltijdcheques en zo ja, wat is het kostenplaatje hiervan ?
Maaltijdcheques voor een restaurant in Antwerpen
we hebben een restaurant en onze ploeg bevat 15 voltijdse arbeiders 1 deeltijdse Verschillende extra's 3 zaakvoerders wij zij op zoek naan een goedkopere personeelskost
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een dakdekkersbedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques. Voor meer dan 16 medewerkers en eventueel ook voor de zaakvoerder zelf. We maken enkel gebruik van ecocheques bij Edenred. Maar we maken nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor juwelierszaak, Antwerpen
We hebben een juwelierszaak met twee medewerkers. Een arbeider en een bediende. Ik heb ook nog een persoon die met losse contracten werkt, moet ik deze ook aangeven? Bedankt voor verdere informatie.
Maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Ons bedrijf bestaat uit in totaal 45 medewerkers . Nu zouden we graag onze bedienden laten uitbetalen via maaltijdcheques. In de toekomst kan dit eventueel ook nog uitbreiden naar de arbeiders.
Maaltijdcheques voor kapperszaak in Oost-Vlaanderen
Wij werken met een sociaal secretariaat en zouden graag via deze weg de maaltijdcheques regelen. We hebben een totaal van 9 medewerkers.
Maaltijdcheques voor een bouwbedrijf in Vlaams-Brabant.
We zijn 2 zelfstandige met 3 werknemers. Kunnen we voor 5 personen maaltijdcheques aanvragen of zijn het enkel de werknemers die er recht op hebben? Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques.
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag 1à2 maaltijdcheques aanvragen. Wat kost dat? Graag een offerte maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor gsm winkel in Vlaams Brabant
Graag prijsvergelijking ivm kosten voor de werkgever voor elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor bedrijfje in Antwerpen
We zijn een klein bedrijf dat bestaat uit mij en mijn secretaresse .

Maaltijdcheques: het fiscaal voordeel waar iedereen bij wint

In heel wat bedrijven zijn maaltijdcheques al goed ingeburgerd. De reden? Het is het fiscale voordeel bij uitstek: zowel de werknemers als de werkgever profiteren optimaal. Nog geen maaltijdcheques in uw bedrijf? Wij brengen u graag in contact met specialisten in maaltijdcheques.

Motiveer uw personeel
Uw personeel is de drijvende kracht van uw onderneming. Ze verdienen dan ook wat extra motivatie. Maaltijdcheques verhogen de koopkracht van uw werknemers zonder dat u zich blauw betaalt.

Geniet van het fiscaal voordeel
Loonsverhoging of maaltijdcheques? De keuze is snel gemaakt. Maaltijdcheques zijn tot 65% goedkoper dan een evenwaardige loonsverhoging, want ze zijn volledig vrijgesteld van sociale lasten.

In meer dan 20.000 winkels
De elektronische maaltijdchequekaart wordt vandaag in meer dan 20.000 winkels in heel België aanvaard. Boodschappen doen wordt op die manier zelfs een leuk uitstapje!
Maaltijdcheques: 50% goedkoper dan loonsverhoging