Installatie condensatieketel

De voordelen van een nieuwe condensatieketel

U zoekt een condensatieketel? Groot gelijk, want door uw oude verwarmingsketel te vervangen:
  • Bespaart u tot 33% energie
  • Beschermt u het milieu
  • Kunt u een premie krijgen (voor beschermde afnemers)
Wij contacteren de beste chauffagisten in uw regio. Zij maken een afspraak en werken een gratis offerte op maat uit. U hoeft enkel te vergelijken!
Offertes aanvragen

Ik wil een condensatieketel plaatsen

 
* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Installatie condensatieketel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel voor een pand in Leopoldsburg
Ik zoek een nieuwe gasketel voor mijn woning. Het bouwjaar van het huis is 1957.
Nieuwe condensatieketel nodig voor pand in Galmaarden
Ik heb een nieuwe verwarmingsketel nodig in Galmaarden, liefst een gasketel of condensatieketel. Het pand in kwestie is geen nieuwbouw.
Condensatieketel voor een woning in Sint-Laureins
Oude CV-ketel vervangen door een nieuwe CV-ketel. De leidingen voor warm water voor de douche en de verwarming van het huis zijn OK. Maar de convectoren zijn aan vervanging toe. Onze huidige installatie werkt op mazout. Gas is niet voorzien. Het huidige systeem dateert van 1984.
Installatie condensatieketel | Ronse
Momenteel staat er een gasketel van Buderus die zorgt voor de centrale verwarming met radiatoren en ook voor het warm water. De gehele installatie is bij een verbouwing geplaatst en 14 jaar oud. Ik zou de gasketel willen vervangen en zoek iemand voor de installatie van een condensatieketel.
Pand van 1954.
Nieuwe condensatieketel voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Ik bezit een oude mazoutketel. Ik wil deze in de toekomst graag vervangen door een hoogrendementsketel. Het huis is gebouwd 1962 en is net gerenoveerd (nieuwe ramen, binnenmuren geïsoleerd,... ). Ik beschik alleen maar over radiatoren. Opties voor gas kunnen ook beken worden.
Installatie condensatieketel voor een woning in Antwerpen
Beste, ik heb geen centrale verwarming. Ik wil graag centraal verwarming op aardas, met radiatoren in elke kamer. Dit is voor een oude huis. Momenteel wordt de woning verwarmd met een kachel. Gasvoorziening is al voorzien.
Condensatieketel voor een pand in Vliermaal
Ik ben op zoek naar een condensatieketel. Ik heb nu propaangaskachels en zou graag op de 3 slaapkamers, in de woonkamer en in de keuken chauffages laten hangen met aardgas.Het huis is van 1958.
Condensatieketel voor een pand in Gent
Dit is voor een klein citéhuisje in Gent met een totale wooninhoud 160 m³ (3 kamertjes boven elkaar). We willen een gasketel plaatsen (22 à 24 kW) en 3 radiatoren (geen sanitair warm water nodig).
Condensatieketel te Houthalen-Helchteren
Wij verwarmen onze woning op mazout maar willen overschakelen op aardgas en zoeken een condensatieketel. Het gaat om een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, badkamer, leefruimte, keuken en wasplaats.
Vervanging defecte verwarmingsketel - Hasselt
We zoeken een nieuwe condensatieketel voor het vervangen van een defecte verwarmingsketel. Deze ketel is 13 jaar geleden geplaatst. Ook de leidingen zijn toen vervangen. De ketel bevindt zich op de zolder en is een combiketel voor zowel sanitair als verwarming. De woning zelf dateert van de jaren 60.
Condensatieketel voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor een bestaande verwarmingsketel te vervangen. Wandketel op gas aangesloten in de badkamer. Deze is voor het water als de verwarming. Deze woning is vijf jaar geleden aangekocht.
Condensatieketel te Antwerpen
Ik wil een condensatieketel vervangen. De huidige ketel komt uit 1986. De huidige verwarmingstoestellen zijn tussen 110 en 120 KW..
Condensatieketel voor een woning in terhagen
Dit is voor het vervangen van een bestaande condensatieketel op gas. Dit is voor gebouw van de jaren 60. Condensatieketel voor verwarming en sanitair .
Verwarmingsketel voor appartement aan zee
Verwarmingsketel voor een appartement van 80 m2 in een gebouw met 9 appartementen.
Condensatieketel voor een woning in Mechelen
Momenteel hebben we mazoutverwarming maar we wensen deze te veranderen naar gas, aansluiting door het stad al gebeurd. De woning zelf is van de jaren 50 . Woning volledige geïsoleerd.Dit is zeer dringend.
Condensatieketel voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een huidige boiler op gas door een condensatieketel. De huidige boiler staat in voor sanitair en verwarmen van de woning. Gebouw van de jaren 60 en de boiler is laatst vernieuwd 14-15 jaar gelden. Appartement op de tweede verdieping. Boiler in een ingemaakte kast.
Condensatieketel voor een woning in Ingelmunster
Woning verbouwd in 1998. Originele woning van begin jaren 90. Huige verwarming is op gas en is voor sanitair en centrale verwarming. Woning geïsoleerd volgend de normen van de jaren 90. Huidige ketel op de berging op het gelijkvloers.
Condensatieketel voor een woning in Koksijde
Ik zoek een offerte voor de vervanging van een verwarmingsketel voor een appartement. Momenteel een gaswandketel. Die wens ik te vervangen door een conditieketel. Huidige installatie is 15 jaar oud.
Condensatieketel voor een woning in Moorsele
Dit is voor een vervanging van een bestaande gasketel. Deze is voor verwarming en sanitair. Deze huidige ketel is 10-12 jaar. Dit is een gerenoveerde woning met nieuwe leidingen. Woning 25-30 jaar geleden gerenoveerd. Ik ben telefonische bereikbaar 18u.
Condensatieketel voor een woning in Menen
kleine rijwoning van 70 vierkante meter beschikt over 9 radiatoren We weten we niet van wanneer de gasboiler die aanwezig is dateert. De woning zelf is van de jaren 40. De huidige ketel is op de bovenste verdieping.
Condensatieketel voor de regio Betekom
Ik wens een andere condensatieketel op gas voor mijn prive. Nu heb ik een Vaillant(slecht rendement).
condensatieketel voor een woningb in Geluwe
De bestaande ketel van 12 jaar is nu defect. Ik zoek daarom een offerte voor de installatie van een nieuwe Condensatieketel . Plaatsing voor de winter.
Condensatieketel voor een bedrijf in Hoboken
ketel specifiek voor vloerverwarming. Vloerverwarming wordt momenteel verwarmt met een gasketel. Dit systeem is van de bouw van de woning 58/59 en wordt ook gebruikt voor de centrale verwarming maar brander voor warm water. Condensatieketel zal wel enkel gebruikt worden
Condensatieketel voor een woning in Heule
Rijwoning van 1970. Ik ben op zoek naar een offerte en verdere informatie voor de installatie van een nieuwe condensatieketel. Dit is een gezinswoning die momenteel wordt verwarmt met centrale verwarming op een gasketel. Deze is ook van de jaren 70. Op het dak na heeft de woning voldoende isolatie en ook de pijpen in de woning zelf zijn nog in goede staat.
Condensatieketel 3110 Rotselaar
Oudere aardgasketel die momenteel dienst doet voor zowel de verwarming van de woning las het huis. Vrijstaande gebouw met 4 verdiepingen, 2 die effectief gebruikt worden. Goede isolatie. Momenteel 2 bewoners. het huidige systeem is verouderd waardoor we nu naar alternatieven zoeken. Graag in kader hiervan een gerichte prijsofferte voor een condensatieketel, inclusief installatie.
Bespaar tot 33% energie met uw condensatieketel