Installatie zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Installatie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor mijn huis in Schilde
Voor op mijn huis wil ik een 2de installatie zonnepanelen. Er komt namelijk een zwembad, dus ik wil zeker voor 1700 kWh aan panelen leggen. Het is een plat dak is dit. Het bouwjaar van de woning is 1959.
Installatie zonnepanelen voor een nieuwbouw woning in Waarschot
Dit is voor een nieuwbouw die reeds wind- en waterdicht is. Momenteel wordt er vloerverwarming, elektriciteit enz. geplaatst, waardoor ik nu zonnepanelen overweeg. Het dak is bedekt met dakpannen.
Zonnepanelen op hellend leiendak in Aartselaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Het gaat om een hellend leiendak, zuidgericht. Het huis werd gebouwd in 1999.
Zonnepanelen op pas vernieuwd dak
We hebben een hellend dak van ongeveer een 70 m², we zouden hier voor een afspraak willen voor de plaatsing van zonnepanelen. Dit is een woning van de jaren 1940, maar het dak is zo'n 6 maanden oud.
Zonnepanelen voor doorsnee gezin en verbruik
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Het heeft een plat EPDM dak van 80m². Ons gezin verbruikt ongeveer 3500 kwh per jaar. Precieze tijdstip van de werken is nog te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Dendermonde
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Zadeldak met pannen (met iso) en zuidwest gericht, 2 personen, bouwjaar 1980. Tijdstip is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Denderhoutem
Graag wil ik zonnepanelen offertes voor mijn woning. Best op garage (plat roofingdak), opp. 40m², 2 personen, bouwjaar 1996. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Zottegem
Voor op mijn garage wil ik zonnepanelen. Hellend golfplatendak(van 2013) en zuidgericht, opp. is te bekijken , 3 personen, wanneer is aan de prijs.
Offerte installatie zonnepanelen op piramidedak te Wemmel
We hebben een piramidedak met 4 vlakken. Zouden graag de opportuniteit bekijken om naast de zoldervloerisolatie (waarvoor we ook een aanvraag deden op Bobex) ook zonnepanelen te laten installeren op ons dak. Huis van 1965, vrijstaand te Wemmel.
Zonnepanelen voor in de regio Merchtem
Voor op ons huis wil ik zonnepanelen offertes. Plat roofingdak, opp. bijna 20m², +4000 kwh, wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Deurne
Ik wil zonnepanelen voor op mijn zaak/prive. Plat roofingdak, opp. 500m², hoog verbruik, kan snel beginnen.
Zonnepanelen voor in de regio Gent
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak (zuidgericht) of plat dak, hellend dakopp. 35m², 5-7 personen, wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Werchter
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak (met isolatie) en zuidgericht 30°, +4000 kwh (alles op elec). Opp. 30m², naar eind dit jaar te doen.
Zonnepanelen voor in de regio Vilvoorde
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. PLat roofingdak, opp. +90m², huis van 2001, 1 persoon. Termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Knesselare
Ik wil zonnepanelen voor op men woning/zaak. Hellend pannendak (isolatie komt er) en zuidoost gericht, rond de 5000 kwh, opp. +80m², misschien nog dit jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Mariakerke
We wensen zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendka (met isolatie) en zuidgericht, 2 personen, opp. +50m², met goede offerte nog dit jaar. Huis van 1986.
Zonnepanelen voor in de regio Oud-Turnhout
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. +150m², 3 personen, bouwjaar rond 1975. Wanneer is aan de prijs.
zonnepanelen voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Ik zoek een offerte voor het bijplaatsen van zonnepanelen. Momenteel heb ik reeds voor 2000kw panelen . Geen idee van de oppervlakte of oriëntatie. Huidige installatie is van 2011.
Zonnepanelen voor in de regio Tienen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak of plat dak (met isolatie) en achteraan zuidgericht, huis van 2003, 1 persoon. Wanneer is aan de offertes.
Zonnepanelen voor in de regio Welle
Voor op mijn huis wens ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, rond de 4000kwh(3personen) , opp. +30m². Nog voor dit jaar.
zonnepanelen voor een woning in Lebbeke
Ik zoek een offerte voor het plaatsen zonnepanelen. Dit was voor 2016 voor een verbruik 5646kw. op de tweede installatie weet ik het verbruik niet. We hebben een dak met zowel betondakpannen of een dak met gewone dakpannen. Graag wens ik ter plaatsen te bekijken welke van de daken het meeste geschikt zou zijn. Laatste renovatie van 30 jaar terug
Zonnepanelen voor in de regio Aarschot
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht vooraan, 4 personen, opp. +40m². Wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Deurne
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. +80m², 5 personen, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen voor in de regio Heusden-Zolder
Graag willen we zonnepanelen voor op ons huis. Licht hellend pannendak en zuidwest gericht, 4500-4700 kwh, opp. +25m², nog voor dit jaar.
zonnepanelen voor een woning in Puurs
Ik zoek een offerte voor de installatie van zonnepanelen Op een hellend dak met leien. Deze leien zijn geplaatst in 2000. Dak is zuidelijk gericht en zo'n 120m². Verbruik van 4000m². Ik ben het makkelijkste te bereiken na 18u.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.