Installatie tijdsregistratie

Vergelijk gratis offertes voor een prikklok of badge-lezer

Op zoek naar een systeem voor tijdsregistratie? Een prikklok of badge-lezer:
  • Creëert duidelijkheid
  • Maakt flexibiliteit mogelijk
  • Helpt bij loonadministratie
En de beste prijs voor een prikklok? Die vindt u door prijzen te vergelijken!


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een prikklok of badge-lezer vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen stelt u te werk?
 
 
* 2. Welk soort prikklok of badge-lezer wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Installatie tijdsregistratie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok en tijdsregistratie voor een bedrijf in Oudenaarde.
Wij zijn een klein bedrijf met 5 werknemers maar zouden een prikklok willen installeren daar hun uren niet altijd kloppen. Dan zijn we zeker en is er geen discussie. Graag zo snel mogelijk contact, de installatie hadden we graag binnen een maand!
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Informatie en contact voor offerte tijdsregistratiesysteem
Informatie en offerte tijdsregistratie prikklok meten werktijden
Graag contact voor een prikklok, informatie en offerte om zo werktijden personeel correct te registreren.
Tijdsregistratiesysteem offerte meten werkuren personeel
Een tijdsregistratie systeem voor: - 7 locaties - 200-tal werknemers - connectie met Sociaal Secretariaat - link met facturatie
Intelligent tijdsregistratiesysteem, offerte tijdsregistratie
We zoeken een intelligent tijdsregistratiesysteem voor het opvolgen van werktijden. graag contact, meer informatie en een offerte
Prijsvoorstel tijdsregistratiesysteem
Graag een prijsvoorstel voor een tijdsregistratiesysteem met daarbij ook de nodige informatie. Alvast bedankt.
Controle personeelsleden
Graag een offerte voor een prikklok en tijdsregistratie, dit voor een 4-tal werknemers. Voor de rest is het niet nodig aangezien deze van thuis uit vertrekken met de wagen. Alvast bedankt.
Tijdsregistratiesysteem digitale registratie
Graag had ik even geïnformeerd betreffende tijdsregistratiesystemen met digitale registratie voor een 6-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok en tijdsregistratie
Kunnen jullie mij informatie omtrent prikklok en tijdsregistratie bezorgen, graag ook een offerte. Ons bedrijf telt een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok werknemers
Als personeelsverantwoordelijke had ik graag wat inlichtingen alsook een offerte willen ontvangen omtrent het aanschaffen van een prikklok omtrent werkuren e.d.. Ons kantoor telt 6 werknemers waarvan 3 aanwezig in de toonzaal. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het aanschaffen van een nieuwe tijdsregistratiesysteem. Gemiddeld een 15-tal werknemers werkt daar inmiddels al mee maar er is sprake om van systeem te veranderen. Alvast bedankt.
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Onze onderneming telt momenteel een 231-tal werknemers, graag had ik algemene informatie wensen te ontvangen omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Ik garandeer niet dat we onmiddellijk na de offerte zo'n systeem zullen aanschaffen, wij willen dat rustig even nakijken en daarna beslissen. Graag had ik die info willen ontvangen liefst schriftelijk aangezien deze moeten verstuurd worden naar een ander service dan de mijne. Alvast bedankt.
Prikklok & tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen ontvangen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aanschaffen van een prikklok & tijdsregistratiesysteem, voorlopig voor 1 werknemer. Indien de informatie voor mij past dan is het de bedoeling dat we zo'n tijdsregistratiesysteem zouden gaan aanschaffen. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie
Goedemiddag, wij wensen de arbeidstijd te registreren, momenteel werken we met 6 arbeiders en 2 bedienden. Graag de nodige informatie alsook een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsindicatie ontvangen omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem. Graag de werking, prijs alsook de verscheidene manieren/redenen om zo'n systeem te gaan gebruiken. Alvast bedankt.
Tijdsregistratiesysteem voor verkopers
Voor een 5-tal verkopers hadden wij graag een tijdsregistratiesysteem gehad.
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen alsook een prijsindicatie omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem, graag had ik geweten hoe dit werkt en wat dit kost. Aantal werknemers: 25. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen voor het aankopen alsook installeren van een tijdsregistratiesysteem, kunnen jullie mij daarbij helpen. Alvast bedankt.
Offerte tijdsregistratiesysteem
Ik ben op zoek naar een tijdsregistratiesysteem, met de mogelijkheid tot verschillende vestigingen / beheren van arbeidslocaties in de centrale personeelsdienst. Kunt u ons daar even mee helpen? Alvast bedankt.
Aankopen tijdsregistratiesysteem
Graag eens wat uitleg alsook een prijsopgave voor het aankopen van een tijdsregistratiesysteem, wat zijn de diverse mogelijkheden, prijzen, e.d. Dit voor een 7-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prijsopgave prikklok en tijdsregistratie
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave voor het aanschaffen van een prikklok (tijdsregistratie voor 3 werknemers) alsook garantie aanvragen. Alvast bedankt.
Tijdsregistratiesysteem arbeiders
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent een tijdsregistratiesysteem voor 3 arbeiders. Met dank.

Een prikklok of badge-lezer plaatsen?

Wilt u de uren van uw werknemer snel en gemakkelijk bijhouden met een prikklok of badge-lezer? Dit zijn de voordelen van een prikklok met badgesysteem:

Makkelijk te beheren
Met een prikklok volg je gemakkelijk de gepresteerde uren van uw werknemers op, dat kan online.
Duidelijkheid over gepresteerde uren
Op het einde van de maand is er geen discussie, het is snel duidelijk wanneer een werknemer niet aan zijn of haar uren komt.

Vergelijk gratis offertes
Vergelijk offertes van verschillende priklok-systemen en vergelijk de details.
Gratis offertes vergelijken
Op zoek naar een prikklok of badge-lezer?