Installatie pv zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Installatie pv zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen bijplaatsen in metaalverwerkingsbedrijf
We zijn een metaalverwerkingsbedrijf en hebben momenteel al zonnepanelen liggen maar zouden er graag nog bij plaatsen. We verbruiken ongeveer 17000 kwh per maand als bedrijf.
Zonnepanelen voor in de regio Deerlijk
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend dak of plat dak(bijna 50m²) kan, 2 personen, bouwjaar begin 1980. Wanneer is te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Nevele
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Licht hellend pannendak maar niet zo goede orientatie, 3 personen, huis van 1971. Termijn is aan de mogelijkheden
Zonnepanelen voor in de regio Grembergen
Ik zoek zonnepanelen voor op men woning. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 4 personen, opp. +45m². Termijn is nog te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Genk
Voor op mijn huis/zaak-kapsalon wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak kan, huis van 1955, 220 euro/maand elec. tijdstip is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Kortrijk
We zoeken zonnepanelen voor op mijn woning. Nu hellend pannendak (met isolatie) en zuidoost gericht, 3 personen, opp. +30m². Termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Hombeek
Voor op mijn huis-hoeve wil ik zonnepanelen. Zal hellend pannendak worden (met isolatie) en zuidgericht, 4 personen, opp. +50m². Misschien nog dit jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Opglabbeek
Voor op de woning wens ik zonnepanelen offertes. Hellend overzetdak van metaal of een bijbouw, 3500 kwh, opp. is te zien, kan nog dit jaar misschien.
Zonnepanelen te Ardooie
Als eigenaar van een hoekwoning van 1950, zoek ik zonnepanelen. We verbruiken voor 300€ per maand aan gas en stroom met 4 bewoners. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Gesves
Zonnepanelen voor een woning van 1970. 7000 kilowatt met 2 personen. Tweetalige persoon. Afspraak is gewenst.
Zonnepanelen te Antwerpen
Zonnepanelen gezocht op een plat dak van een 48m². We betalen een 120€ per maand aan gas en stroom. Wij wonen hier met 4 mensen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Zonnepanelen te Wingene
Eigenaar van een vrijstaande woning van 22 jaar oud. Hellend dak met dakpannen. We zoeken offertes voor zonnepanelen. We betalen een 150€ per maand aan stroom.
Zonnepanelen te Kapellen gezocht
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1976 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen voor op ons hellend dak dat bestaat uit dakpannen. 3 Bewoners met een een verbruik van 9 000 kilowatt. Kan u ons contacteren voor een afspraak en plaatsbezoek zodat wij kunnen vergelijken in mooie offertes. Dank u.
Zonnepanelen gezocht in Zwalm
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij zonnepanelen. Dit voor een gezin van 5 personen en een stroomverbruik van 5150 kilowatt/j. We hebben een zadeldak met dakpannen als bekleding.
Zonnepanelen te Rumbeke
Beste, Als gezin met 2 kindjes zoeken we zonnepanelen voor onze woning. We hebben een stroomverbruik van 4000 kilowatt. Het huis is van 2011. Kan u mij contacteren voor een afspraak . Dank u , Tommy
Zonnepanelen voor een woning in Grobbendonk
Beste, Ik zoek een offerte om te vergelijken voor zonnepanelen . Het is een schuin dak in dakpannen, van 14m breed en 3,75 m hoog (bovenste deel is 2,5m). Totaal 29 vierkante meter. Dak heeft een helling van 30° (zuidkant). Ons verbruik is zo een 4600 kw per jaar. Kan u mij contacteren voor een offerte ? Dank u,
Zonnepanelen voor een woning in Overmere
Beste, Ik overweeg zonnepanelen te plaatsen want ik betaal momenteel ongeveer 80-90€ elektriciteit per maand. Ik ben van plan de panelen te plaatsen op een weidegrond vlak naast de woning. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte ? Dank u.
Zonnepanelen voor een woning in Tervuren
Eigen woning westelijk gericht. Dit is voor een woning die momenteel wel nog in de aanbouw is. Panelen kunnen op een pannendak geplaatst worden waarschijnlijk el aan de wetskant. Het is een woning van zo'n 210m² waar we met drie inwonen. De fotovoltaïsche panelen zullen voornamelijk dienen voor de warmtepomp. Beschikbare oppervlakte op het dak zal tussen de 70-75m² liggen, dakvensters reeds weg geteld.
Zonnepanelen voor een woning in Zwijndrecht
Ik zou graag willen kijken of ik een rendabele zonnepanelen installatie kan opzetten op en kleinere oppervlakte ;12-20m². Deze hoort bij een zuidwestelijk gericht pannendak. De dakpannen zijn keramiek pannen van het merk "stormpannen" en het betreft een vrijstaande nieuwbouw.
Zonnepanelen voor een apartement in Houthalen
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een appartementsgebouw. Ikzelf ben de eigenaar van het gebouw. We zouden graag verschillende collectoren plaatsen om deze stroom aan over de appartementen te verdelen, of voor de gemeenschappelijke ruimtes, afhankelijk van kostprijs en mogelijkheid. Het is een oost-westelijk gericht hellend dak met dakpannen als bekeding. In dit dak zitten twee dakkapellen en enkele schouwen, maar u mag rekeken op 250m2 beschikbare oppervlakte. Momenteel betalen we 3500€ per jaar aan elektriciteit.
Zonnepanelen voor een woning in boenne
Ik wens graag een afspraak voor verdere informatie en een prijsofferte voor een zonnepanelen instalatie. Ik heb een zadeldak. In het zuidwesten ligt er een klein stukje, +-20m2, die hoger ligt als de rest van het dak en dus geen schaduw heeft. Is het mogelijk hier voor 3000.kw pv zonnepanelen op te plaatsen. De bekleding zijn gewone dakpannen. Naast de prijs voor het plaatsen van de panelen wens ik ook verdere informatie over hoeveel winst ik haal op mijn energiefactuur.
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Meerle
Graag een offerte voor de plaatsing van een zonnepanelen instalatie voor mijn landbouwbedrijf. Het meeste geschikte gebouw lijkt me ene loods. Het dak heeft staalplaten als bedekking en is pal gericht op het zuiden. De beschikbare oppervlakte is in totaal 1500m2. Ik verbruik momenteel 10.000kw. Dit gebouw staat op 30 topt 40 m van het hoofdgebouw. Graag ene offerte en verdere informatie, over de groene stroom certificaten en subsidies.
Zonnepanelen voor een woning in Kaulille
Graag een prijsofferte voor de installatie van pv zonnepanelen . Ik wens deze nog in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een oost/west gericht dak in leisteen, waarvan elke gedeelte ongeveer 6x14 is. Ik wens voor 4000kw zonne-energie op te wekken.
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Ik heb zo'n 16m2 waar ik 12-16 pv zonnepanelen wens te plaatsen. In een vorige aanvraag had ik 92% lichtinval. Ik wens met de installatie over te gaan in de periode van augustus -september 2013. Het is een dak met betonnen pannen en een zuidoostelijke oriëntatie. Graag een gerichte offerte dank u.
Zonnepanelen voor een woning in Mielen
Ik wens een offerte voor de installatie van pv zonnepanelen, Samen met de nodige informatie over de groene energie certificaten, en de mogelijke aftrek aan belastingen. Ik heb een zuidelijk gericht dak van ongeveer 12m op 14m ,dit bestaat 2 verschillend daken van L vorm. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit 8000Kwh per jaar

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.