Inloopdouche plaatsen

De voordelen van een nieuwe badkamer

Uw badkamer laten renoveren? Ontvang hier persoonlijk advies en offertes van professionals. Vergelijk het assortiment wastafels, douches, baden, tegels en badkamermeubelen. Van volledig ingerichte badkamers tot losse badkamerelementen, ontvang een voorstel van een badkamerspecialist uit uw regio. Offertes aanvragen

Ik wil een nieuwe badkamer

 
* 1. Welk badkamer project heeft u?
 
 
* 2. Welk type installaties of werken wenst u?
 
 
* 3. Wanneer wilt u van start gaan?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Inloopdouche plaatsen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Oude badkamer verwijderen en nieuwe badkamer installeren
Oude badkamer verwijderen - nieuw badkamermeubel (dubbel) + bad vervangen + inloopdouche plaatsen + tegels + vloer + toilet vervangen door hangtoilet. Opstart werken zo snel mogelijk na 15/10.
Inloopdouche voor een woning in Hechtel-Eksel
Graag offertes voor een inloopdouche van 90 cm op 160 cm, wanden, glas, en kraanwerk. Dit moet in een nis komen. De leidingen liggen er al. De huidige douche moet nog afgebroken worden. Er liggen koperen buizen van de jaren 50.
Volledige badkamerrenovatie voor een woning in Ieper
Ik zoek een offerte voor de volledige badkamer te renoveren en het plaatsen van inloopdouche. De woning is van 1923. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd.
Badkamer renoveren in een huis in Halle
Graag vocht achter tegels oplossen. Dus tegels gedeeltelijk uitbreken en nieuwe isolatie en tegels plaatsen. De douchebak moet uitgebroken en vervangen worden door een inloopdouche en een douchedeur. Er moet ook een nieuwe douchekraan geplaatst worden. Het pand is van 2008.
badkamerrenovatie in Aarschot
De pleisterwerken zijn uitgevoerd en de aansluitpunten voor het water zijn voorzien. De bedoeling is links de inloopdouche te plaatsenen rechts een badkamermeubel met twee kleine wasbakken
Sanitair vervangen | Badkamerrenovatie te Pittem
Wij renoveren onze badkamer. We willen inloopdouche plaatsen en het bad vervangen. Er moeten ook nieuwe badkamer meubels komen en een nieuw toilet.
Badkamer volledig laten renoveren
±2,75m op ± 6m, ingedeeld in 2 kamers, 1 deel voor dubbele wastafel ( nu met bestaande douchecabine die weg moet ), ander gedeelte met ligbad waar in de plaats een inloopdouche moet komen. Uitbreken bestaand sanitair en tegels achter douche en bad, 3 wanden nieuw betegelen, 'inloopdouche gedeelte' nieuwe vloer en 1e deel nieuwe 'houtvloer' ( houten onderframe ). Gebouw van de jaren 60. Badkamer vernieuwd in 2004.
Bad vervangen door inloopdouche
Oude woning die volledige is gerenoveerd . We wensen huidige bad te vervangen door inloopdouche. Ook tegels vervangen. Huidige bad en waterleidingen zijn 33 jaar oud Woning zelf van 1912. Liefst bellen in de voormiddag
Badkamer renovatie Antwerpen | Nieuwe douche, wastafel en betegeling
Onze badkamer moet vernieuwd worden. We willen de oude douche eruit, een inloopdouche laten plaatsen, een nieuwe wastafel en de badkamer opnieuw laten betegelen (zowel de vloer als wanden). Er moet ook eens gekeken worden naar de staat van het plafond.
Badkamerrenovatie | Inloopdouche plaatsen en vloer opnieuw leggen
Ik had graag offertes ontvangen voor een badkamerrenovatie. De vloer moet vervangen worden en er moet een inloopdouche komen.
Kleine badkamer renoveren met bad en lavabo
Badkamer met ligbad en lavabo. Vrije kleine badkamer. Ik wens nu vooral dit te vervangen door een inloop douche en nieuwe wastafel.
Badkamer afwerken in Sijsele
Onze badkamer is 180 x 290 x 250 m. Sanitaire leidingen en elektriciteit zijn al gedaan. Ik zoek nog offertes voor het plaatsen van de toestellen, een inloopdouche en wastafel en voor de afwerking.
Badkamer renoveren | Inloopdouche plaatsen en betegelen
Ik wil onze badkamer laten renoveren, want die is rond de 20 jaar oud. We willen een inloopdouche plaatsen en betegelen en misschien ook het bad eruit halen. De werken kunnen spoedig van start gaan.
Badkamer renoveren voor een verbouwing in Scherpenheuvel-Zichem
We hebben een nieuwe woning gekocht waar we vanaf 5 maar in kunnen. We willen de volledige badkamer renoveren. We wensen een ligbad of een inloopdouche en willen ook een wc plaatsen. De verwering zal behouden moeten blijven.
Plaats uw badkamer aan de laagste prijs