Inloopdouche

De voordelen van een nieuwe badkamer

Uw badkamer laten renoveren? Ontvang hier persoonlijk advies en offertes van professionals. Vergelijk het assortiment wastafels, douches, baden, tegels en badkamermeubelen. Van volledig ingerichte badkamers tot losse badkamerelementen, ontvang een voorstel van een badkamerspecialist uit uw regio. Offertes aanvragen

Ik wil een nieuwe badkamer

 
* 1. Welk badkamer project heeft u?
 
 
* 2. Welk type installaties of werken wenst u?
 
 
* 3. Wanneer wilt u van start gaan?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Inloopdouche: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Inloopdouche plaatsen in leegstaande slaapkamer | Outgaarden
Beste, Graag informeren wij langs deze weg naar de mogelijkheden om een badkamer te renoveren, het is te zeggen om een inloopdouche bij te plaatsen in een slaapkamer. Omwille van plotse mobiliteit veranderingen zijn we genoodzaakt om voor onze ouders een bijkomende oplossing te voorzien voor hun dagelijks hygiëne. Gezien ze niet meer zo mobiel zijn willen we graag een inloopdouche laten plaatsen op één van de leegstaande slaapkamers op het verdiep. Op de twee slaapkamers is er aanvoer van warm en koud water voorzien en eveneens afvoer voor een wand wasbak. Ik neem aan dat hier een aanpassing zal moeten voor gebeuren om zodoende de juiste afvoer te kunnen voorzien. In bijlage stuur ik u graag een schets van de verdieping met daarin ingetekend de huidige badkamer en zoals u kan zien eveneens links en recht van die badkamer de slaapkamers waar we eventueel de extra douche zouden willen bij plaatsen. We zouden met u willen bekijken om een inloopdouche te kunnen plaatsen, die ruim genoeg is, minimum 90 x 90cm en eveneens voorzien is van een inklapbaar zitje en de nodige optrek baren tegen de wand om zich aan vast te houden. Onze ouders hebben wat schrik van de slipperige situaties in douches en willen daarom zeker een ondergrond die niet te glad en onderhoudsvriendelijk is. Naast de douche zou er eveneens betegeling en afwerking moeten voorzien worden. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden naar zowel de oplossingen voor de douche als de praktische oplossingen naar aan- en afvoer toe. We zouden deze werken graag zo snel mogelijk laten uitvoeren gezien zij het bad zeer moeilijk nog kunnen gebruiken. Dit is voor de woning van mijn schoonvader die weldra terug naar huis komt. De douche zou moeten geplaatst worden in Melle:
Badkamer renoveren | Ieper
Nieuwe badkamer met inloopdouche, 2 lavabo's met ingemaakte kast en toilet, volkern aan muur en nieuwe vloer, (nu venster van 1meter 60 boven bad zou ik eventueel vervangen door kleiner venster om douche te kunnen plaatsen aan de buitenmuur).
Huis van 1976.
Badkamer renovatie voor een woning in Machelen
Wij willen onze 15 jaar oude badkamer renoveren: douche en bad uitbreken, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer, muurbetegeling, hang wc (ter vervanging van huidige klassieke wc). We zouden graag de meubels recupereren, mits vervanging van tablet, lavabo en kraan.
Eventueel willen we dit project te combineren met de opfrissing van de keuken: nieuwe tabletten, verlichting en betegeling.
Badkamer met bubbelbad renoveren in Bocholt
In onze badkamer hebben we momenteel een bubbelbad en een douchecabine. Maar we willen graag een gewoon bad en een inloopdouche. De badkamer is volledig betegeld maar de afloop en de aansluiting voor het bad en de douche moeten verplaatst worden.
Het huis is van 2001. Daarom willen we werken met een mooie wandbekleding aan die zijde, want ik wil niet de volledige badkamer opnieuw betegelen. De muur is 2,65 m met een schuine wand links.
Renovatie van een badkamer, woning te Evergem
Graag had ik in mijn badkamer een nieuwe vloer, een betegeling van de inloopdouche en een nieuwe lavabo met meubel.
Badkamer volledig renoveren | Rekkem
Ik ben op zoek naar een aannemer om onze badkamer volledig te renoveren. Alles moet vernieuwd worden: vloertegels, muurtegels, sanitair, inloopdouche, bad, elektriciteit, toilet, ...
Renovatie van een badkamer, Waregem
Wij wensen onze badkamer volledig te renoveren. Hierbij willen we een inloopdouche en 2 wasbakken laten plaatsen.
Plaats uw badkamer aan de laagste prijs