Informatie maaltijdcheques

Uw personeel krijgt de koopkracht, u het fiscaal voordeel!

Maaltijdcheques zijn immens populair bij werknemers én werkgevers. Het is dan ook de ideale beloning voor uw personeel:
  • Minstens 50% goedkoper dan gelijkwaardige loonsverhoging
  • 100% vrijgesteld van sociale lasten
  • Cumuleerbaar met andere extralegale voordelen
Heeft u nog vragen? Onze partner in maaltijdcheques helpt u graag vooruit en bezorgt u een op maat gemaakte offerte.


Offertes aanvragen

Ik ben op zoek naar een offerte voor maaltijdcheques

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. Maakt u al gebruik van maaltijdcheques?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Informatie maaltijdcheques: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Heusden
We zoeken een offerte en verder informatie voor elektronische maaltijdcheques. Dit zal in de eerste instantie dienen voor twee zaakvoerders en een medewerker.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Zele
Ikzelf ben de zaakvoerder in dit bedrijf. Momenteel weken we met een 5-tal mensen. Dit kan in de komende jaren nog aangroeien naar een 10-tal. Het is de eerste keer dat we maaltijdcheques aanvragen. Dus graag meer informatie over de meer praktische kant en zeker ook over elektronische en papieren maaltijdcheques en het verschil hiervan in prijzen en toepassingen.
Maaltijdcheques voor een woon en zorgcentrum in Eernegem
Ik ben algemeen directeur van een woon en zorg centrum. Ik had graag informatie en vrijblijvende offertes ontvangen voor maaltijdcheques voor een 70 tal personeelsleden te verdelen , zowel arbeiders en bedienden. We hebben een VZW structuur.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in oprichting in Ronse
Beste, Op dit moment run ik een eenmanszaak. Deze zou spoedig overgaan naar BVBA wegens uitbreiding activiteiten. Hiervoor ben ik bezig aan het Financiële plan. Graag had ik dan ook wat meer informatie over de mogelijkheden van maaltijdcheques voor mezelf uit te keren (als bedrijfsleider). Op termijn zal er wel personeel in dienst komen, maar dat is op dit moment niet aan de orde. De oprichting zal behoorlijk snel gebeuren, het financieel plan is op een paar punten en komma's na afgewerkt. Hierbij zou ik de maaltijdcheques wel al graag vermelden. Alvast bedankt voor de info!
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik ben als zelfstandige actief in de boekhouding. Welke voordelen kan ik halen uit het gebruik van Maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor een vereniging in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van maaltijdcheques. We zijn van plan een fulltimer of 4/5 aan te nemen. We hadden die graag maaltijdcheques willen uitbetalen. Ik zie graag een offerte tegemoet.
Maaltijdcheques voor een bouwbedrijf in Bonheiden.
We zijn met 4 medewerkers werkzaam in een bouwbedrijf. Ik had dan ook graag een offerte willen ontvangen van maaltijdcheques. De maaltijdcheques zijn voor 4 fulltimers.
Maaltijdcheques voor een bedrijf Oost
Graag een offerte van maaltijdcheques. We zijn maar met 2 personen op de zaak. Is het mogelijk om ook voor ons maaltijdcheques aan te vragen? We zijn fulltimers. Graag zie ik een offerte tegemoet.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van maaltijdcheques. We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Hoe gaat het te werk? Wat gaat het ons kosten? De aanvraag zal ik voor 12 fulltimers indienen.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Wij zijn nu bij sodexo voor onze maaltijdcheques. Ik zou graag een prijsvergelijking willen otvangen van edenred. Ik doe de aanvraag voor 4à6 personen parttimers. Bedankt voor het prijsvoorstel!
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Londerzeel.
Mijn vrouw begint vanaf 1 oktober als zelfstandige. Ik wil daarom voor 4 personen maaltijdcheques aanvragen. Het gaat om 1 fulltimer, 2 parttimers en mijn vrouw. De waarde van de maaltijdcheques hadden we graag op €7,- willen hebben. Bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van maaltijdcheques. Ik vraag maaltijdcheques aan voor 2 medewerkers. Deze zijn fulltime werkzaam. Alvast bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik heb 13 mensen in mijn dienst zowel bediende en arbeiders, maar deze krijgen dezelfde maaltijdscheques. In het verleden heb ik al eerder gebruik gemaakt van maaltijdcheques, maar ik was niet langer tevreden over de dienstverlening. Vooral de leveringstermijn leek te lang, 8 dagen wanneer maar 4 dagen beloofd was.
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Grobbendonk.
Ik wil graag weten of het mogelijk is om maaltijdcheques uit te betalen aan een zelfstandige. Indien dat mogelijk is had ik graag een offerte willen ontvangen voor 1 persoon. Alvast bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Lint.
Graag een offerte van maaltijdcheques. Ik had het graag willen aanvragen voor mijn werkneemster. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Wij zij momenteel voor onze maaltijdcheques en ecocheques bij sodexo. We gebruiken nog de papieren maaltijdcheques. Ik wil graag een prijsvergelijking ontvangen van andere leverancier maaltijdcheques en ecocheques. Dat zal voor een 10tal personen zijn.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag als zelfstandige maaltijdcheques ontvangen. Kan ik het ook gewoon voor mezelf aanvragen? Graag een offerte voor 1 maaltijdcheque.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een prijsvergelijking van maaltijdcheques. We hebben nu elektronische maaltijdcheques via Sodexo. Waarbij 2 bedienden op €6 euro en voor mezelf €7.
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Sensenruth.
Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques. We zullen beginnen met 5 personen en hopen tegen eind van het jaar met 20 personen werkzaam te zijn.
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Antwerpen.
We hebben verschillende vennootschappen. Daar hadden we graag maaltijdcheques willen gebruiken. Deze aanvraag dien ik in voor 5à10 maaltijdcheques. Graag een offerte.
Maaltijdcheques voor een radiologe in Vlaams-Brabant.
Ik heb nu slechts 1 maaltijdcheques via sodexo voor mijn bediende. Nu wil ik graag ook maaltijdcheques voor mezelf aanvraag. Graag een offerte van 2 maaltijdcheques.
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van maaltijdcheques. Ik wil 1 werknemer aannemen fulltime. En voor mezelf wil ik ook maaltijdcheques aanvragen. Bedankt voor een offerte 2 maaltijdcheques.
Maaltijdcheques voor een vereniging in Gent.
Ik wil graag 1 maaltijdcheque aanvragen. Het gaat om een deeltijdscontract van 3,6u per dag van een 5dagen week. Bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques voor een bank in Vlaams-Brabant.
We zijn met 3 zaakvoerders en 2 medewerkers. Graag een prijsvergelijking van maaltijdcheques. We zijn bij Ticketrestaurant.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We werken samen met Edenred. We willen een overstap op andere leverancier. We willen voor 50 man maaltijdcheques aanvragen. Graag een prijsvoorstel.

Maaltijdcheques: het fiscaal voordeel waar iedereen bij wint

In heel wat bedrijven zijn maaltijdcheques al goed ingeburgerd. De reden? Het is het fiscale voordeel bij uitstek: zowel de werknemers als de werkgever profiteren optimaal. Nog geen maaltijdcheques in uw bedrijf? Wij brengen u graag in contact met specialisten in maaltijdcheques.

Motiveer uw personeel
Uw personeel is de drijvende kracht van uw onderneming. Ze verdienen dan ook wat extra motivatie. Maaltijdcheques verhogen de koopkracht van uw werknemers zonder dat u zich blauw betaalt.

Geniet van het fiscaal voordeel
Loonsverhoging of maaltijdcheques? De keuze is snel gemaakt. Maaltijdcheques zijn tot 65% goedkoper dan een evenwaardige loonsverhoging, want ze zijn volledig vrijgesteld van sociale lasten.

In meer dan 20.000 winkels
De elektronische maaltijdchequekaart wordt vandaag in meer dan 20.000 winkels in heel België aanvaard. Boodschappen doen wordt op die manier zelfs een leuk uitstapje!
Maaltijdcheques: 50% goedkoper dan loonsverhoging