Info waterkoeler

Geniet van goedkoop, ecologisch en vooral lekker water

Zweert u bij flessenwater? Dan kent u de voordelen van een waterkoeler op de waterleiding nog niet. Op jaarbasis is het:
  • Goedkoper dan flessenwater
  • Ecologischer
  • Minstens even lekker
Meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie over een waterkoeler op waterleiding.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterkoeler op waterleiding vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Info waterkoeler: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler voor een zaak te Sint-Gillis-Waas
Ik zoek een waterkoeler via waterleiding voor de club, aantal mensen hangt van dag tot dag af, enkel koud water.
Waterkoeler voor een Vzw In Hasselt
Ik zoek een offerte voor een waterkoeler met bruis en zonder bruis. Graag een compact model om op een toog te zetten. Ook wens ik een opvangbakje en elektronisch paneel. Is het mogelijk om bij de prijs van zowel huur als aankoop ook de prijs te geven voor CO2 flessen. Er zullen hier dagelijks een kleine 40 mensen gebruik van maken. +
Waterkoeler op waterleiding - Fontaine à eau sur réseau
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een waterkoeler op waterleiding voor ons kantoor in Brussel. Deze waterfontein zou voor een 20-tal binnendienst medewerkers zijn. Graag een volledig prijsofferte en voorwaarden. ------------------- Nous sommes à la recherche d'un fournisseur pour la livraison d'une fontaine à eau sur réseau. Il 'sagit d'un bureau à Bruxelles et nous désirons un distributeur d'eau pour 20 personnes du service interne. Merci de nous faire parvenir vos meilleures conditions.
Waterkoeler voor een gezondheidscentrum in Vlaams-Brabant.
We willen een waterkoeler plaatsen in ons dokterspraktijk. Dagelijks zijn er 50à60 patiënten. De waterkoeler hadden we graag in de wachtzaal geplaatst. Nu weet ik niet wat praktischer is qua waterkoeler. Graag een offerte van waterkoeler op flessen en van waterkoelers op waterleiding.
Waterkoeler voor een winkel in Oost-Vlaanderen.
Ik zou graag een waterkoeler willen plaatsen voor 4 medewerkers van me. Als klanten water willen drinker via onze waterkoeler is dat ook mogelijk. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in Lanaken.
We hebben al 15 jaar dezelfde waterkoeler. 15 jaar huren we die af, nu wil ik graag eens kijken of andere leveranciers interessante aanbod hebben. Dagelijks gebruik door 50 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op fles. Dagelijks zullen er meer dan 20 personen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler voor een overheidsinstelling in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op waterleiding. Het is voor een school in Antwerpen. Dagelijks zal het door meer dan 20 personen gebruikt worden. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte.
Waterkoeler voor een particulier in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op fles. 2 vaste gebruikers, de rest bezoekers. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding voor het OCMW in Limburg.
We werken al met waterkoelers op flessen. Nu willen we een overstap maken van waterkoeler op waterleiding. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler op waterleiding. Voor meer dan 20 gebruikers. Alvast bedankt!
Waterkoeler voor een gemeente in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een waterkoeler op waterleiding. Dagelijks gebruik meer dan 50 personen. Alvast bedankt voor de voorstel!.
Waterkoeler op flessen voor een particulier in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Ik wil het graag plaatsen voor mijn gezin. Indien interessante voorstel. Alvast bedankt.
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Ik ben een zelfstandige architect. Ik wil graag een waterkoeler gaan plaatsen voor 2 personen. Eventueel ook bezoekers erbij. De waterkoeler zal zowel voor bedrijf als privé gebruikt worden. Graag een offerte.
Waterkoeler voor een zaak in Antwerpen.
Alle andere zaken van ons hebben al een waterkoeler staan. Nu wil ik een klein model van waterkoeler zetten op deze zaak. Kunnen 2à3 personen gebruik maken van zo'n waterkoeler? Graag een offerte van waterkoeler met fles en waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 4 vaste personen op kantoor. Regelmatig hebben we bezoekers. Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen. We zijn wel afhankelijk van ons moederbedrijf in Engeland. Uiteindelijke beslissing zal daar genomen worden.
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een prijsofferte ontvangen van een waterkoeler op fles. 6 personen zullen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Nu weet ik niet of ik een waterkoeler op flessen of op waterleiding wens te nemen. Ik wil de verschillende mogelijkheden rustig kunnen bekijken.
Waterkoeler voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
We hebben een bijberoep. Voor onze bedrijf wensen we een waterkoeler te gaan bestellen. Voor 3 personen. De waterkoeler zal ook voor persoonlijk gebruik worden gebruikt. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op flessen voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben 3 vaste personen in dienst. We willen graag een waterkoeler gaan plaatsen. Zal het interessant voor ons zijn? Graag een offerte van waterkoeler op flessen.
Waterkoeler voor een particulier in Vlaam-Brabant.
Graag een offerte van een waterkoeler. Voor een gezin dat bestaat uit 2 volwassenen. Eventueel ook voor bezoek.
Waterkoeler voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een waterkoeler. dagelijks zullen er 4 personen gebruik van maken. Eventueel bezoekers kunnen er dan ook gebruik van maken.
Waterkoeler voor een architect in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte van een waterkoeler op flessen. Dagelijks zullen er 3à4 personen gebruik maken van de waterkoeler.
Waterkoeler voor een notarissenkantoor in Vlaams-Brabant.
We hebben al een waterkoeler staan. We willen een extra waterkoeler erbij nemen voor het bovenste verdiep. Graag een vrijblijvende offerte.
Waterkoeler voor kinepraktijk, Oost-Vlaanderen
Ik heb een kinesisten praktijk. De waterkoeler zou gebruikt worden door zowel de praktijk als de patienten. Ik heb nog geen keuze genomen tussen xkoelers op fles of op de waterleiding en wens van beide offertes ontvangen>. Graag ook het totaalplaatje opnemen, dus zowel huur, onderhoud, aanvulling, ... alvast dank bij voorbaat.
Waterkoeler voor school, Oost-Vlaanderen
We zijn op zoek naar een waterkoeler waarmee we aan de leerlingen gratis water willen aanbieden. Waarschijnlijk zullen wij hem in de refter of de gang plaatsen. We hadden graageen offerte gekregen voor zowel verkoop als verhuur. Bedankt om verdere informatie op te sturen.

Kies voor het gemak van een waterkoeler op de waterleiding

Uw personeel voorzien van fris drinkwater zonder met flessen te moeten zeulen? Dat kan met een waterkoeler op de waterleiding. Vergelijk leveranciers en vind de geschikte waterkoeler voor uw bedrijf.

Altijd drinkwater op kantoor
Met een waterkoeler op de waterleiding komt u nooit zonder drinkwater te zitten en hoeft u niet langer met flessen te zeulen.

Goedkoper dan flessenwater
Flessenwater is niet alleen onpraktisch, het is ook veel duurder. Een waterkoeler is bovendien ecologischer.

Gekoeld, warm of bruis?
U kunt kiezen voor een waterkoeler met niet alleen gekoeld, maar ook warm water. Er zijn zelfs waterkoelers met bruiswater.
Wilt u ook goedkoop, ecologisch en vooral lekker water?