Incasseren onbetaalde facture

De voordelen van incasso

Onbetaalde facturen zijn doodsoorzaak nummer 1 van kmo's. Laat ze dus niet liggen, maar raadpleeg een incassobureau:
  • U krijgt snel uw geld
  • Klantenrelaties blijven intact
Heeft ook het incassobureau geen succes? Dan betaalt u niets: 'no cure, no pay'. U heeft dus niets te verliezen!
Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor incasso vergelijken

 
* 1. Wat is het totale bedrag van al uw openstaande facturen?
 
 
* 2. Hoe lang staat de meerderheid van uw onbetaalde facturen reeds open?
 
 
* 3. Hoeveel onbetaalde facturen heeft u?
 
 
* 4. Werkt u al met een incassobureau of andere incasso?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Incasseren onbetaalde facture: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Onbetaalde facturen | Lommel
Betreft het incasseren van onbetaalde facturen. Vooral kleine facturen van particulieren, allemaal uit België. In totaal is het openstaande saldo minder dan €2000.
Incassobureau voor een bedrijf in Herselt
Ik wil graag offertes ontvangen van incassobureaus. Het gaat om 3 facturen dat momenteel openstaan. Een factuur van €19.000,- , weer een van €5.000,- en de andere bedraagt €3.000,- De factuur van €3.000,- is van een bedrijf die zich failliet heeft laten verklaren, dus ik weet niet of hier iets uit kan komen. Graag offertes.
Incasso voor een bedrijf in Berchem
Ik heb zowel internationale als nationale bedrijven als klant. Ik doe wel enkele zaken binnen de EU. Het gaat momenteel om enkele onbetaalde facturen, minder dan 10, die ik per incasso wens terug te vorderen. Merendeel binnen België. Het totaalbedrag zal zeker meer dan 2000€ zijn.
Incassobureau voor bedrijf in Brecht
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor meerdere bedragen die open staan. In totaal gaat het om ongeveer 20 facturen die openstaan. Waarvan het totale bedrag ongeveer rond de €5000 is. Alvast bedankt!
Incasso voor een bedrijf in Zellik
Ik zoek een incassobureau voor het incasseren van 1 onbetaalde factuur. Dit is bij een bedrijf met Belgische btw-nummer. Totaalbedrag rond de 1500€. Graag een gerichte prijsofferte en meer praktische informatie van hoe u deze zaak wenst aan te pakken, alvast dank bij voorbaat.
Incasso voor een bedrijf in Wijnegem
Dit gaat over een aantal openstaande facturen. Totaalsom rond de 50.000€. We zijn enkel b2b gericht en onze voornaamste partners zijn in België gevestigd. Graag hadden we naast de prijsofferte ook verdere informatie verkregen over hoe u precies te werk gaat. Gelieve mij hiervoor te contacteren op het volgende nummer. Mvg.
Incasso voor een bedrijf in Hognoul
Over het algemeen hebben we weinig openstaande facturen maar sinds februari zijn we ons meer beginnen focussen op de buitenlandse markt waardoor facturen vaker onbetaald blijven. Zo is er een factuur van totaal 40.000 € bij een Italiaans bedrijf. Graag een offerte en verder informatie hoe hu hiermee te werk zou gaan.
Incasso voor een bedrijf in Borsbeek
We hebben een boekhoudkantoor Klanten worden maandelijks of per kwartaal gefactureerd. betalingstermijn is 15 of 30 dagen. schrijven normaal een 40 tal herinneringen uit om de 2 weken. 99% van de achterstallige facturen zijn bedrijven. En dit enkel Belgische bedrijven. Nu sturen we de ergste gevallen door naar een advocaat , maar we zijn van mening dat een incasso bureau toch een meer professionele indruk geeft.
Incasso voor een bedrijf in Rekkem
Dit is voor voorlopig zo'n 5 facturen. Ook in het buitenland voorlopig nog binnen de EU. maar dit kan veranderen. Vooral 2 facturen naar een Frans bedrijf voor zo'n 17.000€ lijken me problematisch en daarvoor zou ik graag iets voorzien.
Incasso voor een elektricien in Lovendegem
Ik heb een particulier die momenteel nog een rekening heeft openstaan van 1900 - 2000€. Ik stuur nu een laatste brief duur en zou vanaf volgende week graag willen opstarten met een incasso.
Incasso voor een bedrijf in Anzegem
We hebben momenteel al een incassobureau die onze openstaande facturen opvolgt maar we wensen graag een prijsvergelijking te maken , om te kijken of we bij een andere bureau een betere service kan leveren. we hebben momenteel 1000 achterstallige klanten. Waarvan het gemiddelde bedrag zo'n 3500€ is. Sommige van deze bedragen zijn echter al naar een kleine 900€ zullen bedragen. We hebben enkel bedrijven als klant in : België, Nederland, Frankrijk, UK en Polen. we doen nooit zaken buiten de EU.
Incasso voor een exportbedrijf in Roeselare
De rekeningen staan opne bij enkel bedrijven. We zijn actief in de export naar EU landen. De bedrijven zijn dus geen belgische bedrijven. Er staan een tiental rekeningen open voor een bedrag tussen, hoofdzakelijk, 10 rekingen, 150.000 200.000
Incasso voor een bedrijf in Kampenhout
De facturen zijn opgedeeld in 2 gedeeltes ,waarvan er een als bij de advocaat is. Het nog openstaande gedeelte is voor een totale som van ongeveer 19.00 €. En de twee gedeelten te samen bedragen een kleien 35000€. Deze rekeningen staan open bij Belgische bedrijven. Graag had ik eerst een offerte op papier ontvangen, voor ik afspraken maak. Dank u.
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde rekeningen, Kontich
Het openstaande bedrag van alle rekeningen zal ongeveer 7000€ zijn. Dit bedrag staat voornamelijk open bij bedrijven. Al deze bedrijven zijn ofwel in België ofwel in Nederland gevestigd;
Incassobureau voor een architectenbureau in berchem
Ik heb in totaal 3 facturen die nog betaald moeten worden bij twee verschillende bedrijven. Een bedrijf ,een Belgisch, heeft een totale schuld van een kleine 15000€ . Het andere ,Nederlandse bedrijf heeft voor 35000€ achterstaande rekeningen. Alle rekeningen zijn opgemaakt in 2011. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel een lange termijncontract af te spreken voor wanneer er weer openstaande facturen blijven staan?
Incasso voor een medical center in Antwerpen.
Ik heb onbetaalde facturen van dokters, ziekenhuizen en schoonheidsinstituten. Facturen lopen op tot €30.000,- Totaal aantal onbetaalde facturen zijn 20à25. Bedankt voor een offerte van incassobureau.
Incassobureau voor een vertaalbureau in Antwerpen.
Ik wil een offerte ontvangen van een incassobureau. Advocaten sturen meestal aangestekende brieven naar wanbetalers. Ik kan dat in principe ook zelf, maar krijg geen geld. Wat zijn de volgende stappen van incasso's? Graag een offerte.
Incassobureau voor een bedrijf in Deurne.
We maken nu gebruik van advocaten en deurwaarders. Graag een offerte van incassobureau voor facturen die langer dan 2 jaar openstaan. Bedrag boven de €50.000,- Alvast bedankt.
Incasso voor een zelfstandige in West-Vlaanderen.
In het verleden heb ik advocaten ingeschakeld om mijn geld te innen. Vaak moest ik dan grote bedragen betalen om mijn geld te kunnen innen, en uiteindelijk had een firma zich failliet verklaart. Nu heb ik een particulier die me €600,- verschuldigd is. Kan een incasso me helpen om mijn geld te innen? Graag een offerte.
Incasso voor een garage in West-Vlaanderen.
Particulieren zijn me meer dan €50.000,- verschuldigd. De facturen lopen op tot meer dan 100. Op het moment werken we met advocaten en deurwaarders. Toch zou ik een offerte willen ontvangen of een incasso beter is voor ons. Bedankt alvast!
incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facture voor een bedrijf in Antwerpen
Het bedrag van de nog lopende facturen kan sterk varrieren , maar loopt op sommige momenten toch op tot over de 200 000 €. Ook de betalingstermijn van wanneer deze facturen loopt varieert van enkele maanden tot zelfs meer als een jaar. Omdat ik mijn personeel niet wil inzetten voor deze allemaal apart op te volgen ben ik nu op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen, bedankt voor uw prijsofferte
Incassobureau voor bedrijf in West Vlaanderen
Wij zijn een internationaal bedrijf en de schulden staan dan ook open bij bedrijven die niet in België gevestigd zijn. De totale schuld is zo'n 30 000$
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facturen voor een bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zitten met een aantal aanslepende achterstallige betalingen. Bedankt voor uw prijsofferte wat er mogelijk is om deze alsnog te gaan innen.
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur, B2B
Graag een offerte voor incassobureau. Momenteel 1 onbetaalde factuur die wij zouden moeten terugvorderen, dit voor een bedrag van +/- 1.700 à 1.800 EUR. B2B (horecazaak). Bedankt.
Incassokantoor voor internationale facturen
Ik ben op zoek naar een incassokantoor, vooral voor internationale facturen, 90% van deze openstaande facturen zijn internationaal.
Krijg waar u recht op heeft met incasso