Incasseren onbetaalde facture

Slechte betalers? Onze incassobureaus helpen u graag

Onbetaalde facturen zijn doodsoorzaak nummer 1 van kmo's. Laat ze dus niet liggen, maar raadpleeg een incassobureau:
  • U krijgt snel uw geld
  • Klantenrelaties blijven intact
Heeft ook het incassobureau geen succes? Dan betaalt u niets: 'no cure, no pay'. U heeft dus niets te verliezen!


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor incasso vergelijken

 
* 1. Wat is het totale bedrag van al uw openstaande facturen?
 
 
* 2. Hoe lang staat de meerderheid van uw onbetaalde facturen reeds open?
 
 
* 3. Hoeveel onbetaalde facturen heeft u?
 
 
* 4. Werkt u al met een incassobureau of andere incasso?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Incasseren onbetaalde facture: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau voor een bedrijf in Herselt
Ik wil graag offertes ontvangen van incassobureaus. Het gaat om 3 facturen dat momenteel openstaan. Een factuur van €19.000,- , weer een van €5.000,- en de andere bedraagt €3.000,- De factuur van €3.000,- is van een bedrijf die zich failliet heeft laten verklaren, dus ik weet niet of hier iets uit kan komen. Graag offertes.
Incasso voor een bedrijf in Berchem
Ik heb zowel internationale als nationale bedrijven als klant. Ik doe wel enkele zaken binnen de EU. Het gaat momenteel om enkele onbetaalde facturen, minder dan 10, die ik per incasso wens terug te vorderen. Merendeel binnen België. Het totaalbedrag zal zeker meer dan 2000€ zijn.
Incassobureau voor bedrijf in Brecht
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor meerdere bedragen die open staan. In totaal gaat het om ongeveer 20 facturen die openstaan. Waarvan het totale bedrag ongeveer rond de €5000 is. Alvast bedankt!
Incasso voor een bedrijf in Zellik
Ik zoek een incassobureau voor het incasseren van 1 onbetaalde factuur. Dit is bij een bedrijf met Belgische btw-nummer. Totaalbedrag rond de 1500€. Graag een gerichte prijsofferte en meer praktische informatie van hoe u deze zaak wenst aan te pakken, alvast dank bij voorbaat.
Incasso voor een bedrijf in Wijnegem
Dit gaat over een aantal openstaande facturen. Totaalsom rond de 50.000€. We zijn enkel b2b gericht en onze voornaamste partners zijn in België gevestigd. Graag hadden we naast de prijsofferte ook verdere informatie verkregen over hoe u precies te werk gaat. Gelieve mij hiervoor te contacteren op het volgende nummer. Mvg.
Incasso voor een bedrijf in Hognoul
Over het algemeen hebben we weinig openstaande facturen maar sinds februari zijn we ons meer beginnen focussen op de buitenlandse markt waardoor facturen vaker onbetaald blijven. Zo is er een factuur van totaal 40.000 € bij een Italiaans bedrijf. Graag een offerte en verder informatie hoe hu hiermee te werk zou gaan.
Incasso voor een bedrijf in Borsbeek
We hebben een boekhoudkantoor Klanten worden maandelijks of per kwartaal gefactureerd. betalingstermijn is 15 of 30 dagen. schrijven normaal een 40 tal herinneringen uit om de 2 weken. 99% van de achterstallige facturen zijn bedrijven. En dit enkel Belgische bedrijven. Nu sturen we de ergste gevallen door naar een advocaat , maar we zijn van mening dat een incasso bureau toch een meer professionele indruk geeft.
Incasso voor een bedrijf in Rekkem
Dit is voor voorlopig zo'n 5 facturen. Ook in het buitenland voorlopig nog binnen de EU. maar dit kan veranderen. Vooral 2 facturen naar een Frans bedrijf voor zo'n 17.000€ lijken me problematisch en daarvoor zou ik graag iets voorzien.
Incasso voor een bedrijf in zaventem
Ik heb op dit moment enkele 10.0000 € aan openstaande facturen, net iets minder dan 100 facturen in totaal. We zijn zowel op de b2b als de b2c markt gericht. Normaal werken we met een eigen advocaat maar ik wens graag een prijsvergelijking door te voeren met een onafhankelijk incassobureau. Graag hiervoor een offerte en verdere informatie over uw diensten. levert u enkel aan zuivere incassodiensten of doet u ook aan factoring?
offerteaanvraag voor een incassobureau
Beste, Wij zijn een bouwonderneming en hebben een 30tal openstaande facturen. Het zijn allen ondernemingen in de bouwsector. De totale openstaande som van alle facturen is iets meer dan 400 000 €. Graag wens ik vanaf aanstaande dinsdag een telefoontje om een afspraak bij mij op kantoor te maken. Met vriendelijke groeten, Guy
Incasso voor een bedrijf in Zelzate
Ik heb een openstaande factuur voor 1000€ bij een bedrijf waar ik een herstelling heb gedaan. Dit bedrijf weigert mij sinds enkele maanden te betalen. Is het mogelijk dit bedrag via incasso terug te vorderen? Het bedrijf heeft een Belgisch btw-nummer.
Incasso voor een bedrijf in Daknam
Momenteel heb ik een openstaande factuur bij een bedrijf. Deze staat al ongeveer een jaar open. Het is een bedrijf met Belgische btw-nummer. Naast een offerte wens ik ook verdere informatie over uw werking.
Incasso voor een elektricien in Lovendegem
Ik heb een particulier die momenteel nog een rekening heeft openstaan van 1900 - 2000€. Ik stuur nu een laatste brief duur en zou vanaf volgende week graag willen opstarten met een incasso.
Incasso voor een bedrijf in Gent
Het gaat hier over vervallen facturen. Het totale bedrag hiervan zal zeker boven de 10.000€ liggen. Momenteel maken we al deze facturen over naar onze raadsman , maar omdat hiervan de kosten heel hoog liggen zouden we graag een vergelijking doorvoeren met een incassobureau. De facturen staan bijna allemaal open bij Belgische bedrijven.
Incasso voor een bedrijf in Nijlen
De totale schuld bedraagt een dikke 80.000 €. Het gaat om 4 facturen bij buitenlandse bedrijven. De Btw nummers zijn van Zwitserland en Luxemburg.
Incasso voor een achtitectenbureau in Berbroek
We hebben enkele rekeningen openstaan bij zowel particulieren als bedrijven. Gemiddeld is elke rekening tussen de 1000 en de 3000€. We hebben reeds een advocaat op een zaak gezet, maar omdat dit nogal traag vooruit gaat wensen we offertes te ontvangen van Incassobureaus. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven en particulieren.
Incasso voor een bedrijf in Anzegem
We hebben momenteel al een incassobureau die onze openstaande facturen opvolgt maar we wensen graag een prijsvergelijking te maken , om te kijken of we bij een andere bureau een betere service kan leveren. we hebben momenteel 1000 achterstallige klanten. Waarvan het gemiddelde bedrag zo'n 3500€ is. Sommige van deze bedragen zijn echter al naar een kleine 900€ zullen bedragen. We hebben enkel bedrijven als klant in : België, Nederland, Frankrijk, UK en Polen. we doen nooit zaken buiten de EU.
Incasso voor een exportbedrijf in Roeselare
De rekeningen staan opne bij enkel bedrijven. We zijn actief in de export naar EU landen. De bedrijven zijn dus geen belgische bedrijven. Er staan een tiental rekeningen open voor een bedrag tussen, hoofdzakelijk, 10 rekingen, 150.000 200.000
Incasso voor een bedrijf in Kampenhout
De facturen zijn opgedeeld in 2 gedeeltes ,waarvan er een als bij de advocaat is. Het nog openstaande gedeelte is voor een totale som van ongeveer 19.00 €. En de twee gedeelten te samen bedragen een kleien 35000€. Deze rekeningen staan open bij Belgische bedrijven. Graag had ik eerst een offerte op papier ontvangen, voor ik afspraken maak. Dank u.
Incassobureau voor een bedrijf in Boom
We hebben twee bedrijven die nog openstaande facturen hebben bij ons. In het totaal gaat het om zo'n 4000€.
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde rekeningen, Kontich
Het openstaande bedrag van alle rekeningen zal ongeveer 7000€ zijn. Dit bedrag staat voornamelijk open bij bedrijven. Al deze bedrijven zijn ofwel in België ofwel in Nederland gevestigd;
Incassobureau voor een architectenbureau in berchem
Ik heb in totaal 3 facturen die nog betaald moeten worden bij twee verschillende bedrijven. Een bedrijf ,een Belgisch, heeft een totale schuld van een kleine 15000€ . Het andere ,Nederlandse bedrijf heeft voor 35000€ achterstaande rekeningen. Alle rekeningen zijn opgemaakt in 2011. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel een lange termijncontract af te spreken voor wanneer er weer openstaande facturen blijven staan?
Incassobureau voor een vereniging in Antwerpen.
Wij zijn een buitenschoolse kinderdagverblijf. We hebben veel onbetaalde facturen van particulieren. Graag een offerte van incasso voor ons huidig openstaande facturen, we willen daarbij ook in de toekomst samenwerken met een incassobureau om wanbetalers tegen te gaan.
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van incassobureaus. Ik heb zowel bedrijven als particulieren die hun facturen niet willen betalen. Totaalbedrag schat ik tussen de €30.000 en de €50.000,- Vriendelijk bedankt voor de offertes.
Incasso voor een medical center in Antwerpen.
Ik heb onbetaalde facturen van dokters, ziekenhuizen en schoonheidsinstituten. Facturen lopen op tot €30.000,- Totaal aantal onbetaalde facturen zijn 20à25. Bedankt voor een offerte van incassobureau.

Onbetaalde facturen? Schakel een incassobureau in

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Bewaar uw klantenrelaties
Geven al die onbetaalde facturen u kopzorgen? Een incassobureau neemt al het werk op zich zonder uw klantenrelaties te schaden.

Bespaar tijd
Een incassobureau zorgt ervoor dat u zelf niet steeds de klant moet opbellen of aanmaningsbrieven moet versturen om uw onbetaalde facturen te innen.

Grondige juridische expertise
Incassobureaus beschikken over de nodige kennis m.b.t alle juridische ontwikkelingen en blijven deze op de voet volgen.
Krijg waar u recht op heeft met incasso