Huur koffietoestel bedrijf

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
* 3. Wenst u de (koffie)machine te huren of te kopen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huur koffietoestel bedrijf: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine op kantoor | Herk-de-Stad
Graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij gebruiken al een koffiemachine en wensen prijzen te vergelijken. Het is voor gemiddeld 11 personen.

We zoeken een toestel voor vrij gebruik, een groot staand model met verschillende koffievariëteiten.
Koffiemachine voor een bedrijf in Kortrijk
Dit is voor een school waar zo'n 100-tal personeelsleden werken. momenteel hebben we twee percolators, eventueel wensen we echter over te gaan naar 1 systeem voor vrij gebruik. Graag een offerte voor een tafelmodel van koffieautomaat die snel en efficiënt koffie kan verdelen. Dit mag zowel een aankoop huur als leasing offerte zijn.
Koffiemachine voor een bedrijf in Brussel
Dit gaat over een prijsvergelijking met onze huidige leveranciers. We hebben momenteel in totaal 11 grote modellen van koffieautomaten staan. 1 per verdieping. Deze zijn bedoeld voor zowel intern gebruik als bezoekers, bij bvb seminaries of opleidingen. De koffieautomaten zijn bedoeld voor vrij gebruik. Graag een offerte met alle facetten van huur, informatie over onderhoud, aanvulling enz... verder hebben we ook nog 3 betalende drankautomaten.
Koffiemachines voor een bedrijf in Vilvoorde
Dit is voor een prijsvergelijking met ene huidige leverancier. Indien u een betere prijs en kwaliteit kunt leveren , wensen we over te schakelen. In totaal hebben we een 5tal toestellen nodig voor 200-300 medewerkers. Deze zitten op twee verschillende locaties. De toestellen zijn voor vrij gebruik , dus zonder muntinworp. Graag hadden we twee verschillende offertes verkregen. Een voor enkel de pure huur van deze toestellen. Een tweede offerte mag opgemaakt worden voor wanneer het onderhoud, aanvulling van de consumpties, etc... door uw bedrijf worden opgenomen.
Koffieautomaat voor een bakerij in Passendale
Bedoeling is om dagelijks verse koffie of warme chocomelk aan te bieden, dit zou dienen om mee te nemen en niet ter plaatse uit te drinken. Voorkeur gaat naar verse bonenkoffie maar mag ook op een andere manier hangt van model toestel en prijs af. we hebben 2 mogelijkheden om in de winkel een toestel te zetten, op werktafel max. hoogte is dan 50cm, of een zelfbedieningstoestel die een max hoogte heeft van 100cm koffie/chocomelk moet gevuld worden in model Starbucks bekertjes.
Koffiemachine voor een bedrijf in Wilrijk
Ik ben op zoek naar de prijs voor een huurcontract. Al dan niet met full service. Graag een offerte voor een automaat met muntsysteem. Deze is bedoeld voor zowel intern als extern gebruik; klanten en chauffeurs.
Koffieautomaat voor een bedrijd in Mol
Omdat het personeel niet meer volledig tevreden is over onze huidige koffieautomaten wensen we graag een prijsvergelijking door te voeren. IK zoek een offerte voor de huur van een aantal automaten. Momenteel gebruiken we er 5 voor zo'n 260 mensen dagelijks gebruik. Graag had ik een uitgebreide vrijblijvende offerte van verschillende apparaten en leveranciers bekeken. Om hieruit een keuze te kunnen maken.
Offerteaanvraag koffiemachine voor de politie in west-Vlaanderen.
We hebben een koffiemachine van Maas International. Het contract loopt ten einde en we willen graag een offerte ontvangen van een koffieautomaat. We werken met 150 man. Aan de hand van de offerte kunnen we beslissen wat voor soort machine we nemen en voor hoeveel personen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een koffiemachine voor ons bedrijf. Dagelijks zullen meer dan 20 personen gebruik maken van de koffiemachine
Koffiemachine voor een bedrijf in oprichting.
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine met speciale koffie zoals Caramelkoffie en Speculaaskoffie eventueel.
Offerteaanvraag koffiemachine voor krantenwinkel te Antwerpen
Graag een offerte voor een koffiemachie voor onze krantenwinkel (take away bekers met deksel). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Warme drankautomaat voor verzekeringskantoor, Antwerpen
Wij zijn een verzekeringskantoor en vaak moeten mensen wachten, het is dus de bedoeling dat ze zelf een kopje koffie, thee of warme choco kunnen nemen indien ze dit wensen. Graag een offerte voor een warme drankautomaat voor zowel onze personeelsleden als onze bezoekers. Bedankt.
Prijsvergelijk warme drankautomaat, Antwerpen
Ons huidig toestel voorziet koffie, espresso, cappuccino, soep en warme choco. Graag gelijkaardig toestel om huidige prijzen te vergelijken. Bedankt.
koffiemachine ter vervanging als alternatief Senseo
Wij zijn aan het kijken naar een oplossing, om geen Senseo-toestel dienen te gebruiken, een alternatief als het ware.
Koffiemachine voor bedrijf in Temse
Graag uw offerte voor een koffiemachine met verschillende opties en koffie soorten. Bedankt voor de snelle reactie.
Nespresso automaten koffie vergelijken prijzen promotie
wij hebben net (11/11/11) een neiuwe nespresso machine gekocht. Kan ik ook genieten van deze kennismakingsbox? wij hebben 4 machines in gebruik!
Offerte vers fruit op kantoor, fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor
Prix pour 1 machine à café
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Nespresso Machine voor een 40 tot 80 tal tassen per dag.
KOffiemachine met meerder warme dranken thee en warme choco
Een koffiemachine of misschien ook wel voor thee of warme choco? Twijfel tussen enkel koffie en meerdere warme dranken.
Koffiemachine voor evenement
Voor een evenement van 30 juni t/m 1 juli wil ik graag een koffiemachine huren voor zo'n 400 personen. Graag uw contact en offertes.
Gebruiksvriendelijke koffiemachine gevraagd voor kantoor bank te Antwerpen
Graag een voorstel en prijs voor een gemakkelijke gebruiksvriendelijke koffiemachine voor ons kantoor.
Offertes met prijsverschil koffiemachine en warmedrankenautomaat
Graag offertes die prijsverschil tussen koffiemachine en warmedrankenautomaat weergeven. We hebben er nu al één van cafébar maar we gaan verhuizen, en dan zouden we er een tweede automaat bijnemen. (dit zal waarschijnlijk ook een automaat met meerdere warme dranken worden)
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een koffie-apparaat waarmee zowel tassen als thermossen koffie kunnen gemaakt worden.
Koffieautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag had ik een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor het huren of kopen van een koffiemachine. Graag dringend respons. Alvast bedankt.
Koffiemachine voor bedrijf in Mollem
Wij zijn van plan te verhuizen naar een ander gebouw en dit zou daar wel van toepassing kunnen zijn, graag een vrijblijvende prijsofferte voor het huren of kopen van een koffiemachine, dit voor een 10-tal personen per dag waarvan een 3-tal werknemers. Alvast bedankt.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie