Huren waterkoeler

De voordelen van een waterkoeler

Kent u de voordelen van een waterkoeler? U geniet van:
  • Verfrissend, lekker water
  • Gehydrateerde en productievere werknemers
  • De beste service
Klinkt interessant? Wij brengen u in contact met leveranciers van waterkoelers die een gratis offerte voor u opmaken.
Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterkoeler vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huren waterkoeler: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler voor een school in Vilvoorde
Dit gaat over een volledig nieuw project. We zoeken 1 tot maximaal 2 waterkoelers op de waterleiding. Deze zullen dagelijks gebruikt worden door 40-50 mensen. In deze offerte mag u ook opties zoals bijvoorbeeld bruiswater of verwarmd water aanbieden. Ook hebben we nog geen beslissing genomen voor een aankoop of huur. Graag hierover meer informatie en een prijsofferte.
Waterkoeler voor een bestuur in Kruibeke
Momenteel zijn we aangesloten bij sippwel. Omdat we niet 100% tevreden zijn zouden we graag zou de kwaliteit en de prijs eens vergelijken met andere leveranciers. Momenteel mag u voor 1 waterkoeler een offerte opmaken gericht naar 30 man. graag een huurofferte.
Waterkoeler voor een notariskantoor in Paal
Graag een offerte voor een waterkoeler te huren of aan te kopen voor ons notariskantoor. Deze zal dagelijks door 8 mensen gebruikt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Waterkoeler met fles voor een bedrijf in Brussel
We verhuizen binnenkort naar nieuwe kantoren in Brussel. Momenteel doen we onze aankopen voor drank in een groot warenhuis. Nu wensen we hiervan een prijsvergelijking te doen met een waterkoeler. Zowel aankoop als huurofferte zijn welkom. We zijn in totaal met ongeveer 50 werknemers maar wel verdeeld over 4 verdiepingen. Eventueel wensen we een drankfontein per verdieping te plaatsen.
Waterkoeler voor een bedrijf in Roeselare
Deze aanvraag zal intern voorgelegd worden op de vergadering van deze maand. Ik heb de opdracht gekregen om verschillende offertes voor een prijsvergelijking op te vragen. Deze waterkoeler zal door 20-30 mensen dagelijks gebruikt worden. Graag zowel aankoop als huurprijzen.
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Hamme
In totaal zijn we met 50 medewerkers op het bedrijf. Eventueel willen we er 2 bestellen voor 25 medewerkers elk Graag een offerte voor zowel huur als aankoop.
Waterkoeler voor een opleidingscentrum in Ghislenghien
We hebben zowel een showroom als een opleidingscentrum. Daarom dat we nu nog na willen kijken welk type van waterkoeler het meest handige zou zijn om hier te plaatsen.
Waterkoeler voor een school in West-Vlaanderen
We zijn een groene school en zouden graag op onze gang een waterkoeler willen plaatsen voor zowel leerlingen als personeel. We hebben dit jaar 78 leerlingen en zo'n dikke 20 man personeel.
Waterkoeler met fles voor gemeenteschool, Oost-Vlaanderen
De waterkoeler zal in de leerkrachtenkamer geplaatst worden. We zoeken naar een contract dat ook kan zorgen voor het onderhoud en de aanvulling.
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
We zijn met een 50-tal werknemers. Maar dagelijks zullen er maximaal 5à7 personen aanwezig zijn op kantoor. De rest zal meer op de baan zijn. Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler met fles en met waterleiding.
Waterkoeler voor een ziekenhuis in Brussel.
We zijn een ziekenhuis met een equipe van 8 personen. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van een waterkoeler met en/of zonder fles.
Waterkoeler voor een horeca in West-Vlaanderen.
We zijn werkzaam in de horeca. Voor ons personeel wensen we een waterkoeler aan te schaffen. Zodat ze de flessen water die bestemd is voor klanten niet opdrinken.
Prijsofferte voor waterkoeler voor rijschool, Oost-vlaanderen
Graag hadden wij eens vrijblijvend een offerte gekregen alsook bijkomende informatie omtrent een waterkoeler. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, ... Bedankt.
Prijsofferte voor waterkoeler, vzw in Antwerpen
Als sociaal onderneming hadden wij graag eens prijzen willen vergelijken. Voor het ogenblik hebben wij een water tap staan. Graag even een prijsvergelijking voor waterkoelers. Bedankt.
Zorg voor lekker en fris water voor uw personeel