Huren koffiemachine

Vergelijk gratis offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
* 3. Wenst u de (koffie)machine te huren of te kopen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huren koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine op kantoor | Herk-de-Stad
Graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij gebruiken al een koffiemachine en wensen prijzen te vergelijken. Het is voor gemiddeld 11 personen.

We zoeken een toestel voor vrij gebruik, een groot staand model met verschillende koffievariëteiten.
Koffiemachine voor boekenwinkel in Putte
Ik zou offertes willen ontvangen voor een koffiemachine voor 1 werknemer en de klanten, in totaal een 10-tal personen gemiddeld. Dit is voor een boekenwinkel. Wij hebben reeds een koffiemachine van Douwe Egberts. Het mag een toestel zijn voor vrij gebruik, dit mogen huur- en aankoopoffertes zijn.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brugge
We zijn op zoek naar 3 koffiemachine voor 3 vershcillende winkels. Deze zullen we gebruiken voor intern maar ook extern gebruik naar de klanten toe. Graag een vergelijking tussen verschillende koffieautomaten zowel met als zonder muntsysteem en ook de aankoop en huurprijzen. Graag ook verdere info over eventueel onderhoudscontract enz...
Koffieautomaat voor een bedrijf in Roeselare
We hebben momenteel al een automaat staan maar omdat we met 97 mensen in totaal werken, voldoet deze niet meer aan de noden. Daarom wensen we een automaat bij te plaatsen, ook met muntsysteem. Graag hiervoor een offerte met verdere informatie over de kostprijs en eventuele service voorwaarden voor een huurcontract.
Koffiemachine voor een horeca bedrijf in oprichting in Antwerpen
Ik start in de periode januari/februari met een horeca zaak. Ik ben naast een koffieautomaat ook op zoek naar aparte koffiemolens. graag een offerte voor zowel aankoop als huur.
Koffiemachine voor een bedrijf in Gent
We gebruiken nu de senseo. We hadden graag een koffiemachine willen plaatsen voor 8 koffiedrinkers per dag. Met melkopklopper, cappuccino, espresso, thee, chocolademelk. Wateraansluiting aanwezig indien nodig. Graag een prijsvoorstel.
Koffiemachine voor een militair
We hadden graag in onze nieuwe kantine een koffiemachine willen plaatsen. Deze zal gebruikt worden door 50 tot 100 personen. Naast de koude drankenautomaat hadden we ook voor de warmtedrankenliefhebbers een machine willen plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte.
Koffiemachine voor een bedrijf in Stabroek
We hebben nu een senseo staan. Deze hadden we graag willen vervangen in een echte koffiemachine. Dagelijks zal er 3à4 personen gebruik maken van deze machine. Wat is de huur of koopprijs? Graag een prijsvoorstel van een koffieautomaat met waterreservoir.
Koffiemachine voor een dagbladhandel in Antwerpen
Ik ga met een dagbladhandel beginnen. Deze koffie zal worden aangekocht door mijn klanten en de zaken beginnen vanaf begin volgend jaar.
Koffiemachine offerte voor een kledingzaak in Antwerpen.
Ik heb een mooi plekje in mijn kledingzaak, waar ik als gedachte heb om een koffiemachine te plaatsen. Alleen weet ik niet wat ik me kan voorstellen hoe groot het apparaat zal zijn. De koffiemachine wil ik graag met koffie en thee. Ikzelf ben geen kofffiedrinker maar collegas en klanten moeten er gebruik van kunnen maken. Bedankt voor een afspraak en evntueel proeven van de koffie.
Koffiemachine voor een bedrijf in Kessel-Lo
We wensen een automaat voor vrij gebruik, dus zonder muntsysteem. Deze moet enkel warm water, warme choco en koffie zetten. Suiker en melk wensen we er apart bij te doen. Graag zowel een offerte voor aankoop als huur. We werken met tassen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Deurne
We hebben een koffiemachine via Rombouts, waar we op zich wel tevreden over zijn. Alleen ze leveren enkel in de namiddag de koffie etc. We hadden graag van leverancier veranderd die wel in de voormiddag kan leveren. Dagelijks zijn er 6 personen aanwezig op kantoor die gebruik kunnen maken van de koffiemachine.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Voor dagelijks gebruik vanaf 20 personen. De koffiemachine hadden we graag enkel met koffie, espresso en cappuccino. Bedankt alvast!
Koffiemachine voor een zaak in Aalst
Graag een offerte van een koffiemachine. We zullen dagelijks een 20à40 personen hebben die dagelijks een bak koffie bij ons drinken. Bedankt voor het prijsvoorstel.
Koffiemachine voor een bedrijf in Dessel
Liefst met gemalen koffie. We hebben een persoonlijke voorkeur voor aankoop maar u mag ook een offerte voor verhuur opmaken.
Koffiemachine voor een skatepark in Merelbeke
We gaan eind deze maand een skatepark openen. We hadden dan ook graag alvast prijzenlijsten willen ontvangen van warme en koudedrankenautomaten. We zullen veel jongeren hebben die aanwezig zullen zijn. Daarbij zullen er ook ouders en vrijwilligers zijn die een bak koffie kunnen drinken. Naar schatting 10à20 personen.
Koffiemachine voor een gokcentrum in Herenthout
Graag een offerte van een koffiemachine. We zijn een gokcentrum en hebben nog geen enkel drankenautomaat staan. Bedankt voor de prijsvoorstellen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Malle
We zijn een bedrijf met 22 werknemers. Naast de vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat, had ik ook graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een koffiemachine. We hebben er nog geen staan, dus geen idee wat ik me moet voorstellen. Bedankt alvast!
Koffiemachine voor een winkel in Zandebergen
Ik heb een winkel waar geregeld klanten binnenlopen. Ik had graag een koffiemachine willen plaatsen zodat klanten een bak koffie kunnen drinken. Graag een vrijblijvende offerte. Bedankt alvast.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Gent.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We hadden de koffieautomaat enkel met koffie en chocolademelk gewenst. Alvast bedankt voor de offerte. We verwachten 10à20 personen per dag die gebruik zullen maken van de koffieautomaat.
koffiemachine voor een productiebedrijf in Limburg
Dit apparaat zal geplaatst worden op onze productie-eenheid; hier werken zo'n 40 mensen. U mag een offerte opmaken voor zowel een zuivere koffiemachine als een automaat voor meerder dranken.
Koffie automaat voor een auto showroom in Antwerpen
We zoeken een koffie automaat om in de showroom te plaatsen. Deze zal weldra gescheiden worden van de werkplaats. Bedoeling is dat de klanten tegen betaling een kopje koffie kunnen nemen. We zijn op zoek naar een automaat voor koffie, espresso, Warme choco en warm water; De automaat zelf moet klein zijn en esthetisch. Zodat deze de ruimte zeker niet overheerst.
Koffiemachine voor showroom in Antwerpen
Wij hebben een garage showroom met 20 medewerkers. Uiteraard zouden de klanten ook een kopje worden aangeboden dus dagelijks schat ik op een 20-30 personen. Gelieve een ruime offerte op te sturen met voldoende keuze. Dank u
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine. De koffiemachine mag voorzien van koffie en heet water voor thee. Dagelijks te gebruiken door 10 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks gebruik door 2à5 personen. De koffiemachine mag voorzien van enkel koffie. Alvast bedankt!
Sterk personeel verdient sterke koffie