Huren warme drankautomaat

Elke dag heerlijke koffie op kantoor

Een ochtendkoffie, een soepje bij de lunch of een afternoon tea? Een warme dranken automaat komt altijd van pas. Uw personeel en cliënteel genieten van de heerlijke dranken, u geniet van de topkwaliteit en -service van onze leverancier. Vraag snel uw gratis offertes aan!

Offertes aanvragen

Ik wil een warme dranken automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de warmedrank automaat?
 
 
* 2. Welk type drank wenst u in uw drankautomaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huren warme drankautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Prijsvergelijking koffiemachine voor een bedrijf in Deurle.
Graag een vrijblijvende prijsvergelijking van een koffiemachine. We hebben nu al 2 jaar op huurbasis een koffiemachine bij Rombouts. toch willen we kijken of ergens anders voordelige aantrekkelijke aanbiedingen zijn van koffiemachines.
Warme drankenautomaat voor een autobedrijf in Achel.
Graag een vrijblijvende offerte van een warme drankenautomaat. We zijn een autobedrijf met 3 vaste werknemers. Dagelijks lopen er veel klanten over de vloer. Deze klanten hadden we graag een bak koffie willen aanbieden.
Warmedrankenautomaat voor een bedrijf in Grobbendonk.
Graag een prijsvoorstel van een warme drankenautomaat. We zijn reeds verhuist van locatie. Ik had dan ook graag wat voorzien voor het personeel en de klanten. Personeel zijn het er al 30à40 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een bedrijf in Temse.
Graag een vrijblijvende offerte van een warme drankenautomaat. Ik had graag een machine met koffie, liefst verschillende soorten. Daarbij zou het ook leuk zijn om chocolademelk te kunnen drinken of soepjes. Dagelijks zullen er maximaal 35 personen gebruik maken van de automaat.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 10à20 personen. Graag de mogelijkheid van werking op jetons. Voor klanten gratis. Alvast bedankt voor de offerte!
Warme drankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een warme drankenautomaat. De warme drankenautomaat moet voorzien van koffie/espresso, warme chocolademelk, soep of andere drank. Te gebruiken vanaf 35-50 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Warme drankenautomaat voor een garage in Limburg.
Graag een offerte van een warmedranken automaat. De automaat moet voorzien van koffie/espresso. Warme chocolademelk en soep.
Offerteaanvraag warmedrankenautomaat voor een zelfstandige in West-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen van een koffieautomaat. De koffiemachine mag voorzien van warme chocolademelk, koffie/espresso, cappuccino. Alvast bedankt!
Offerteaanvraag warme drankautomaat voor autohandel in Limburg
Graag meerdere offertes voor een warme drankautomaat. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, e.d. Wij verhuren dagelijks voertuigen, en hebben dus een hoog aantal bezoekers per dag. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Prijsvergelijking voor warme drankenautomaat, Vlaams Brabant
Wij kopen momenteel zelf ons drank bij de Colruyt (soep, thee, koffie, ...). Graag hadden we eens een vrijblijvende offerte ontvangen om eens te vergelijken wat het goedkoopste zou zijn. Graag een voorstel voor een kleine warme drankautomaat. Ons bedrijf telt 16 à 17 personen. Bedankt.
Informatie en prijsaanvraag voor warme drankautomaat, vzw in Limburg
Graag informatie alsook een idee van prijs voor een koffiemachine en/of warme drankautomaat. Onze vzw telt zo'n 67 à 70 medewerkers. Alvast bedankt.
Offerteaanvraag voor warme drankautomaat, gemeentehuis in Limburg
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat die we in de refter zouden plaatsen zodat de personeelsleden tegen betaling warme dranken kunnen aankopen. Tussen 20 en 50 gebruikers/dag. Bedankt.

Warme dranken automaat: maak de beste keuze

Iedereen heeft af en toe nood aan een pauze. Heel wat mensen beginnen de dag met een kopje koffie, maar anderen verkiezen thee, soep of een warme chocomelk. Nu kunt u iedereen tevreden tevreden stellen met een warme dranken automaat. Vraag nu uw gratis offertes en vind de beste prijs!

Geef uw personeel en bezoekers de keuze
Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking: koffie, thee, soep, ...

Een warme sfeer in uw bedrijf
Zo'n automaat zorgt niet alleen voor warme dranken, maar ook voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden, terwijl uw personeel een energieboost krijgt.

Vergelijk topmerken en -leveranciers in slechts 2 minuten
Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts 2 minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.
Geniet elke dag van verse koffie, thee, ...