Huren warme drankautomaat

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huren warme drankautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor een school in Hasselt
We overwegen 2 koffiemachines (of warmtedranken automaten) te plaatsen op 2 aparte verdieping. afhankelijk van de prijs. Graag 4 prijsoffertes voor: . koffiemachine en warmedrank automaat voor 20 à 49 personen . koffiemachine en warmedrank automaat voor 10 à 20 personen. Graag wensen we ook de aankoop en huurmogelijkheden te vergelijken. Dit is voor intern gebruik dus muntsysteem is niet nodig. Alvast hartelijk dank.
Koffiemachine voor een bedrijf in Dendermonde
Graag een offerte van een koffiemachine. We hebben een waterleiding, dus deze koffieautomaat zal makkelijk aan te sluiten zijn. Dagelijks te gebruiken door 5à9 personen. Enkel koffie of espresso graag.
Koffiemachine voor een bedrijf in Bilzen
We wensen graag een zeer uitgebreide offerte van verschillende automaten. Ook zouden we graag offerte willen ontvangen van zowel huur, leasing als aankoop. We wensen wel een automaat met een betaalsysteem.
Koffiemachine voor een bedrijf in Aarschot
Dit zal gebruikt worden voor intern gebruik binnen het bedrijf. Ik zou graag een offerte ontvangen voor een simpel koffiemachine voor vrij gebruik. Asook voor een automaat met muntsysteem en andere warme dranken. Graag ook een offerte voor zowel huur als aankoop
Koffiemachine voor een bedrijf in Olen
Graag een offerte voor verschillende automaten. we werken met een dikke 50 mensen in het bedrijf en zullen de automaat gebruiken voor intern gebruik. Graag hadden we ook een offerte en meer informatie ontvangen in zowel de huur als de aankoop van automaten.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken naar de vervanging van twee oudere toestellen. Deze moeten volledig vrij te gebruiken zijn.
Koffiemachine voor een bedrijf in Bredene
We gaan eind van het jaar ons vestigen in een nieuw pand. Daar hadden we graag een koffiemachine geplaatst. In totaal werken we met 25 man. Graag een vrijblijvende offerte van een koffieautomaat.
Koffiemachine voor een bedrijf in Beveren
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 20 personen. Bedankt voor het prijsvoorstel!
Koffiemachine voor een bedrijf in Henegouwen
Ik heb nu een gewone koffiemachine staan op mijn zaak. Ik heb 10 werknemers in dienst. Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Alvast bedankt!
Koffiemachine voor een vereniging in Geraardsbergen
In Novemeber of December zal onze tafel tennis vereniging verhuizen naar een nieuw locatie. We hadden graag een koffiemachine willen plaatsen. Kunnen we een vrijblijvende offerte ontvangen van een koffiemachine? Dagelijks wordt er 10à20 personen geschat.
Koffieachine voor een vereniging in Genk.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. De koffiemachine zal meer in het weekend gebruikt worden. Dan verwachten we 20à50 personen die een bak koffie drinken. Alvast bedankt voor de prijsvoorstellen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Vilvoorde
Wij zijn op zoek naar een geschikt koffiemachine dat dagelijks door diverse mensen wordt gebruikt. Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Alvast bedankt!
Prijsvergelijking koffiemachine voor een bedrijf in Deurle.
Graag een vrijblijvende prijsvergelijking van een koffiemachine. We hebben nu al 2 jaar op huurbasis een koffiemachine bij Rombouts. toch willen we kijken of ergens anders voordelige aantrekkelijke aanbiedingen zijn van koffiemachines.
Koffiemachine voor een voetbalvereniging in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een koffiemachine. We hebben in het weekend meer bezoekers dan doordeweeks. Naar schatting komen we uit op 60 personen. De koffiemachine hadden we graag enkel met koffie. Alvast bedankt voor de offerte.
Warme drankenautomaat voor een autobedrijf in Achel.
Graag een vrijblijvende offerte van een warme drankenautomaat. We zijn een autobedrijf met 3 vaste werknemers. Dagelijks lopen er veel klanten over de vloer. Deze klanten hadden we graag een bak koffie willen aanbieden.
Koffiemachine voor een bedrijf in Kooigem.
Per 1 november ga ik een manege overnemen. Ik had dan graag voor de klanten een warme drankenautomaat willen plaatsen. Ik wens de automaat met muntinworp. Alvast bedankt voor de offerte!
Warmedrankenautomaat voor een bedrijf in Grobbendonk.
Graag een prijsvoorstel van een warme drankenautomaat. We zijn reeds verhuist van locatie. Ik had dan ook graag wat voorzien voor het personeel en de klanten. Personeel zijn het er al 30à40 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een drukkerij in Meerbeke.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We zijn met 20 personen werkzaam in ons drukkerij. We werken al jaren met een percolator. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een bedrijf in Temse.
Graag een vrijblijvende offerte van een warme drankenautomaat. Ik had graag een machine met koffie, liefst verschillende soorten. Daarbij zou het ook leuk zijn om chocolademelk te kunnen drinken of soepjes. Dagelijks zullen er maximaal 35 personen gebruik maken van de automaat.
Koffiemachine voor een bedrijf in Luik.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks zullen er 15à20 personen gebruik maken van de machine. De koffiemachine mag voorzien van allerlei warme dranken. alvast bedankt!
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 10à20 personen. Graag de mogelijkheid van werking op jetons. Voor klanten gratis. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een bedrijf in Bree.
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 10à15 personen. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte!
Koffiemachine voor een bedrijf in Henegouwen.
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. We zijn nu bij Autobar. Dagelijks zullen 20 personen gebruik maken van de koffieautomaat. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een vereniging in Vlaams-Brabant.
We zijn met 30à40 man werkzaam. Nu zijn we niet allemaal tegelijk aanwezig op de vereniging. Graag een offerte van een koffiemachine. Alvast bedankt!
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik zou graag een offerte willen ontvangen van een koffiemachine. De koffiemachine moet voorzien van enkel koffie. Dagelijks te gebruiken door 5à10 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte!

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.