Huren koffiemachine bedrijf

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huren koffiemachine bedrijf: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Offerteaanvraag koffiemachine koffie water thee chocomelk
Een voorstel en offerte voor een automaat met koffie graag, ook voor gebruik in kannen bij seminaries, taverne per kop , met als beschikbare dranken koffie, water voor thee, en chocomelk. Bobex kwaliteitscontrole: Persoon niet kunnen spreken, maar alvast doorgegeven om de doorlooptijd te versnellen, gezien alle info er is en de nummers kloppen.
Koffieautomaat voor openbare dienst
Graag een koffiemachine voor een 50 à 100 personen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een apparaat voor in de refter van een voorziening van +/- 140 werknemers. We hebben er nu een van Douwe Egberts. Ik vergelijk graag beide leveranciers eens. De koffiemachine moet meerdere warme dranken hebben, ook chocomelk. En we kopen bij voorkeur de machine aan ipv huren.
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Geachte, Wat kost afgebeelde machine? vriendelijke groeten, Tommy Jacobs
Koffieapparaat
Graag een offerte alsook de nodige informatie omtrent een nieuwe koffieautomaat, dit voor een 10-tal medewerkers, graag zo goedkoop mogelijk. We beschikken momenteel over een gewone koffiezetmachine en hadden graag even vergeleken met wat er op de markt uitgekomen is. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Graag een nieuwe koffiemachine voor ongeveer 1.500 koppen koffie per jaar. Alvast bedankt voor uw offerte.
Koffiemachine op kantoor
Graag een offerte voor het plaatsen van een koffiemachine in ons bedrijf, dit voor een 14-tal werknemers. Alvast bedankt.
Koffiemachine voor kantoor
Graag een offerte voor een koffiemachine, dit voor een 5 à 9-tal personen. Alvast bedankt.
Koffieautomaat op school
Graag een koffiemachine om tijdens de pauzes (naast de koffie die de school aanbiedt) een kopje koffie te kopen of buiten de reguliere momenten waarop er koffie voorzien is. Wij beschikken naast de koffie dat de school aanbiedt ook nog over een aparte koffieautomaat die we op jaarbasis huren maar deze kost ons te veel geld vergeleken met het aantal keren dat we die gebruiken. Gemiddeld zo'n €900 op jaarbasis voor een 5 à 9-tal kopjes per dag. Graag hadden we de andere mogelijkheden even willen bekijken en zien indien er kleinere apparaten beschikbaar zijn die wat minder kosten. Alvast bedankt voor uw samenwerking.
Koffiemachine informatie offerte aankopen huren leasen koffie espresso
Het zit zo dat we in de loop van maart 2011 gaan verhuizen naar onze nieuwbouw en dat we op dat moment op eigen voetje moeten gaan staan. Graag had ik een offerte ontvangen voor het aanschaffen van een koffiemachine, bruikbaar voor thee en chocomelk. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Offerte koffiemachine vergelijken prijzen leveranciers
Graag een prijsofferte voor het aanschaffen van een koffiemachine. Dagelijks gebruik plus minus 20 tassen koffie. Dank bij voorbaat.
Aankopen koffiemachine offerte vergelijken prijzen leveranciers
Ik wens wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave te ontvangen omtrent het aankopen of huren alsook onderhouden van een nieuwe koffiemachine (verse bonen). Ons bedrijf telt momenteel een 6-tal werknemers die dagelijks zeer veel koffie drinken. Wij beschikken nu over een doodgewone Nespresso machine (nog geen jaar oud) maar er gaat zeer veel tijd verloren in het ontkalken e.d. Ik ga er vanuit dat zo'n machine meer voor huishoudelijk gebruik is en dat een koffieautomaat meer van toepassing zou zijn in onze onderneming. Alvast bedankt.
Koffiemachine begin 2011
Ik had graag wat inlichtingen ontvangen omtrent het kopen of huren alsook onderhouden van een koffiemachine, dit voor een 7-tal werknemers. Wij denken eraan om dit eventueel bij te nemen begin 2011. Daarvoor graag wat inlichtingen omtrent de prijzen, modellen, werking, e.d. voor het aanschaffen van een koffiemachine. Alvast bedankt.
Offerte en informatie aankopen of huren van koffieautomaten
3 automaten (één voor elk verdiep ca. 20 pers/verdiep). Graag informatie over uw aanbod en een offerte. Op dit moment hebben wij nog geen automaten van een andere leverancier staan.
Prijsofferte koffiemachine
Graag hadden we wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsofferte ontvangen omtrent het aankopen/huren en onderhouden van een koffiemachine, dit voor onze klanten en bezoekers. Alvast bedankt.
Offerte koffiemachine graag prijs en voorwaarden levering en onderhoud
Een januari openen wij een vast secretariaat voor onze vzw, de locatie is nog onbekend. Er zullen twee vaste medewerksters de hele tijd zijn, plus een deel van het bestuur heel vaak, en dan nog de bezoekers. Ik reken toch op zo'n tien gebruikers per dag. Ik ontvang graag uw offerte en informatie, dan kan ik alvast een keuze maken voor wanneer we openen.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie