Huren koffiemachine bedrijf

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huren koffiemachine bedrijf: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
offerte voor koffiemachine te Overpelt
Beste, Wij zijn verpleegkundige van een rusthuis en zouden graag voor onze afdeling een koffieautomaat aanschaffen voor zowel koffie,heet water en evt. choco. Zo willen wij ons steentje bijdragen om het de families en bewoners zo een warme thuis bij ons te geven. Mvg.Ine
Koffiemachine voor een bedrijf in wetteren
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de beslissingsnemers. We zoeken offertes van verschillende leveranciers voor een huurofferte voor warme dranken automaten. Deze zullen naar zowel cursisten als leerkrachten gericht zijn. Zelfbedieningssysteem met muntinworp. Graag de gerichte prijsoffertes en ook verdere nuttige informatie.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brugge
We zijn op zoek naar 3 koffiemachine voor 3 vershcillende winkels. Deze zullen we gebruiken voor intern maar ook extern gebruik naar de klanten toe. Graag een vergelijking tussen verschillende koffieautomaten zowel met als zonder muntsysteem en ook de aankoop en huurprijzen. Graag ook verdere info over eventueel onderhoudscontract enz...
Koffieautomaten voor een bedrijf in Mol
We gaan veranderen van leverancier, en wensen daarom even de markt te verkennen. We hebben in totaal een dikke 500 medewerkers en zoeken nu een huurofferte voor 8 grote automaten,met muntsysteem, en 5 kleinere voor in vergaderruimte. De kleinere automaten moeten thermossen met koffie kunnen vullen. Ik wens een automaat voor koffie, thee, capuchino, ... Soep is niet nodig.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Aartselaar
We zijn moemnteel niet tevreden over onze huidige leverancier en hebben besloten het contract niet te vernieuwen. Daarom hadden we nu graag een vergelijking gemaakt met de andere leveranciers op de markt. Dagelijks zullen er zo'n 60 mensen gebruik maken van de automaat, zowel intern als extern. Graag hadden we een uitgebreide offerte ontvangen met zowel aandacht voor de huurprijs en voorwaarden als een aankoopprijs.
Koffiemachine voor een bedrijf in Wondelgem
We hebben nu 3 koffieautomaten staan die aan vervanging toe zijn. Per automaat zijn er 20 tot 50 gebruikers. Graag een prijsvergelijking voor 3 automaten met allerlei warme dranken. Bedankt alvast.
Koffiaautomaten voor een bedrijf in Sint Niklaas
We gebruiken momenteel per dag zo'n 20 grote koffiekannen. Daarom wensen we nu formatie en prijzen te verkrijgen voor verschillende types automaten. We zullen een grote automaat wensen te plaatsen in onze kantine , met muntsysteem. alsook enkele kleinere op plaatsen zoals de receptie, vergaderzalen, etc.. Gelieve ook informatie over het onderhoudscontract en de huurvoorwaarden bij op te nemen, dank u.
Koffiemachine voor een schildersbedrijf in Waasmunster
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. Deze hadden we graag voor 5 tot 10 personen per dag. Enkel koffie of espresso en op waterreservoir. Bij voorbaat dank.
Koffiemachine voor een kantoor in Hofstade
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. We hebben al een koffiemachine staan met allerlei warme dranken. We hebben 17à18 mensen werken op het kantoor. Heeft een andere leveranciers lekkerdere koffie of betere voorstellen dan ben ik geïnteresseerd.
Koffiemachine voor een bakkerij in Zwijndrecht
*** terugbellen binnn uurtje *** We hebben een Sipwell waterkoeler waar je zowel koud als warm water kan tappen. Nu ben ik zeer benieuwd naar een koffiemachine met verse bonen. De automaat zal dan gebruikt worden door 6 personen. Hartelijk dank voor de offerte!
Koffiemachine voor een school in Parike
Graag een offerte van een koffiemachine voor onze school. We hebben 25 tal werknemers. Wat is de huurprijs van het toestel en wat is de aankoopprijs?
Koffiemachine voor een bedrijf in Gent
We gebruiken nu de senseo. We hadden graag een koffiemachine willen plaatsen voor 8 koffiedrinkers per dag. Met melkopklopper, cappuccino, espresso, thee, chocolademelk. Wateraansluiting aanwezig indien nodig. Graag een prijsvoorstel.
Koffiemachine voor een militair
We hadden graag in onze nieuwe kantine een koffiemachine willen plaatsen. Deze zal gebruikt worden door 50 tot 100 personen. Naast de koude drankenautomaat hadden we ook voor de warmtedrankenliefhebbers een machine willen plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte.
Koffiemachine voor een bedrijf in Stabroek
We hebben nu een senseo staan. Deze hadden we graag willen vervangen in een echte koffiemachine. Dagelijks zal er 3à4 personen gebruik maken van deze machine. Wat is de huur of koopprijs? Graag een prijsvoorstel van een koffieautomaat met waterreservoir.
Koffiemachine offerte voor een kledingzaak in Antwerpen.
Ik heb een mooi plekje in mijn kledingzaak, waar ik als gedachte heb om een koffiemachine te plaatsen. Alleen weet ik niet wat ik me kan voorstellen hoe groot het apparaat zal zijn. De koffiemachine wil ik graag met koffie en thee. Ikzelf ben geen kofffiedrinker maar collegas en klanten moeten er gebruik van kunnen maken. Bedankt voor een afspraak en evntueel proeven van de koffie.
Koffiemachine voor een bedrijf in Kessel-Lo
We wensen een automaat voor vrij gebruik, dus zonder muntsysteem. Deze moet enkel warm water, warme choco en koffie zetten. Suiker en melk wensen we er apart bij te doen. Graag zowel een offerte voor aankoop als huur. We werken met tassen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Deurne
We hebben een koffiemachine via Rombouts, waar we op zich wel tevreden over zijn. Alleen ze leveren enkel in de namiddag de koffie etc. We hadden graag van leverancier veranderd die wel in de voormiddag kan leveren. Dagelijks zijn er 6 personen aanwezig op kantoor die gebruik kunnen maken van de koffiemachine.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Voor dagelijks gebruik vanaf 20 personen. De koffiemachine hadden we graag enkel met koffie, espresso en cappuccino. Bedankt alvast!
Koffiemachine voor een zaak in Aalst
Graag een offerte van een koffiemachine. We zullen dagelijks een 20à40 personen hebben die dagelijks een bak koffie bij ons drinken. Bedankt voor het prijsvoorstel.
Koffiemachine voor een bedrijf in Dessel
Liefst met gemalen koffie. We hebben een persoonlijke voorkeur voor aankoop maar u mag ook een offerte voor verhuur opmaken.
Koffiemachine voor een skatepark in Merelbeke
We gaan eind deze maand een skatepark openen. We hadden dan ook graag alvast prijzenlijsten willen ontvangen van warme en koudedrankenautomaten. We zullen veel jongeren hebben die aanwezig zullen zijn. Daarbij zullen er ook ouders en vrijwilligers zijn die een bak koffie kunnen drinken. Naar schatting 10à20 personen.
Koffiemachine voor een gokcentrum in Herenthout
Graag een offerte van een koffiemachine. We zijn een gokcentrum en hebben nog geen enkel drankenautomaat staan. Bedankt voor de prijsvoorstellen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Malle
We zijn een bedrijf met 22 werknemers. Naast de vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat, had ik ook graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een koffiemachine. We hebben er nog geen staan, dus geen idee wat ik me moet voorstellen. Bedankt alvast!
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Gent.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We hadden de koffieautomaat enkel met koffie en chocolademelk gewenst. Alvast bedankt voor de offerte. We verwachten 10à20 personen per dag die gebruik zullen maken van de koffieautomaat.
koffiemachine voor een productiebedrijf in Limburg
Dit apparaat zal geplaatst worden op onze productie-eenheid; hier werken zo'n 40 mensen. U mag een offerte opmaken voor zowel een zuivere koffiemachine als een automaat voor meerder dranken.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.