Huren koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huren koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Huurofferte koffiemachine voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen
Dit is voor de opstart van een delishop. Vermoedelijk beginnen we vanaf eind oktober begin november. Ik zoek een automaat voor extern gebruik dat snel en efficiënt werkt. Ikzelf zal dit gebruiken. Graag had ik een offerte voor huur verkregen waarin u ook zorgt voor de bevoorrading van koffie en kartonnen bekertjes.
Koffieautomaat voor een automatenshop in maldegem
IK hou een horecazaak open maar zal binnenkort een automatenshop starten. Hiervoor ben ik op zoek naar een offerte voor geschikte koffieautomaten. Aantal zal afhangen van de offerte. Gelieve daarom een gerichte offerte met huur prijs en voorwaarden op te stellen. Deze dienen uiteraard voor extern gebruik en hebben dus een muntsysteem nodig. Ik wens ook een offerte voor onderhoud, full service enz...
Koffieautomaat voor een bedrijf in Roeselare
We hebben momenteel al een automaat staan maar omdat we met 97 mensen in totaal werken, voldoet deze niet meer aan de noden. Daarom wensen we een automaat bij te plaatsen, ook met muntsysteem. Graag hiervoor een offerte met verdere informatie over de kostprijs en eventuele service voorwaarden voor een huurcontract.
Koffiemachine voor een bedrijf in Hamme
We zouden graag een prijsvergelijking doorvoeren met onze huidige leverancier. Indien u een goedkoper alternatief kunt bieden wensen we met u verder te gaan. We hebben in totaal 50 medewerkers in dienst. Graag een offerte voor een zuinige automaat met muntsysteem. U mag een offerte opmaken met de kostprijs voor zowel huur als aankoop van dergelijk toestel.
Koffiemachine voor een bedrijf in Wilrijk
Ik ben op zoek naar de prijs voor een huurcontract. Al dan niet met full service. Graag een offerte voor een automaat met muntsysteem. Deze is bedoeld voor zowel intern als extern gebruik; klanten en chauffeurs.
Koffiemachine voor een bedrijf in hever
Deze automaat zal gebruikt worden door 10-15 mensen. Ik wens een huurcontract voor een automaat dat niet is aangesloten op de waterleiding. Graag een uitgebreide prijsofferte.
Koffiemachine voor een winkel in Zandebergen
Ik heb een winkel waar geregeld klanten binnenlopen. Ik had graag een koffiemachine willen plaatsen zodat klanten een bak koffie kunnen drinken. Graag een vrijblijvende offerte. Bedankt alvast.
Koffie automaat voor een auto showroom in Antwerpen
We zoeken een koffie automaat om in de showroom te plaatsen. Deze zal weldra gescheiden worden van de werkplaats. Bedoeling is dat de klanten tegen betaling een kopje koffie kunnen nemen. We zijn op zoek naar een automaat voor koffie, espresso, Warme choco en warm water; De automaat zelf moet klein zijn en esthetisch. Zodat deze de ruimte zeker niet overheerst.
Koffiemachine voor trainingscenter Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat, dit voor een trainingscenter in Oost-Vlaanderen. +/- 10 à 20 gebruikers/dag. Alvast bedankt.
Koffiemachine voor vzw in Limburg
Graag een voorstel voor een koffiemachine voor dagdagelijkse verbruik, dit voor een kleine 20-tal personen en meer. Bedankt.
Koffiemachine voor meeting room, Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een kleiner variant van koffiemachines, dit voor in onze meeting room. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, modellen, .... Bedankt.
Koffiemachine voor BVBA in Oost-Vlaanderen
Graag een offerte voor een kleine koffiemachine of espressomachine, dit voor een kleine 5-tal medewerkers. Alvast bedankt.
Koffiemachine voor een 5-tal koffiedrinkers
Bedankt voor uw informatie voor een koffiemachine voor onze slagerij voor een 5-tal personen.
Koffiemachines voor op school
Wij hadden graag informatie ontvangen voor een aantal koffiemachines met muntensysteem, om op onze school te plaatsen. Meer dan 100 gebruikers.
Kleine koffiemachine voor op kantoor
Graag een voorstel voor een kleine koffiemachine, dit voor op kantoor. Wat zijn de mogelijkheden, prijzen, modellen, e.d. Alvast bedankt.
Koffiemachine voor bedrijf in Wijnegem, provincie Antwerpen
Wij hadden graag een offerte gekregen voor het huren of kopen van een koffiemachine/warme drankautomaat. +/- 20 personen per dag. Bedankt.
Koffiemachine voor bedrijf in Sijsele, West-Vlaanderen
Wij hebben momenteel een koffiezetapparaat staan met een thermos die we gebruiken als er bezoekers komen, en uiteindelijk ook voor ons. Graag had ik als zaakvoerder graag een offerte gekregen voor het aanschaffen van een koffiemachine, voornamelijk voor onze bezoekers. Binnen het bedrijf zijn we met 8 in het totaal. Bedankt.
Koffiemachine voor theatercafé in Vlaams Brabant
Wekelijks zo'n 800 man, graag een gedetailleerde prijsofferte voor een professionele koffiemachine (horecazaak). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Een koffiemachine op kantoor, provincie Limburg
Graag een prijsvoorstel voor een koffiemachine, dit voor een 6-tal personeelsleden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine voor kleinhandel in Oost-Vlaanderen
Graag hadden we eens willen weten wat de kostprijs is van een warme drankautomaat. Wat zijn de mogelijkheden (huren/kopen/full service (gratis?)). Kunnen jullie mij de nodige inlichtingen en offertes bezorgen? Bedankt.
Koffieautomaat voor broodjeszaak in Antwerpen
Voor onze broodjeszaak/krantenwinkel zijn we op zoek naar een koffieautomaat. Graag hadden wij van jullie een offerte gekregen met daarbij ook bijkomende informatie omtrent de verschillende mogelijkheden. Alvast bedankt.
Koffiemachine voor intern gebruik
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het huren van een koffiemachine of full service, dit voor een 6-tal medewekers in intern. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine voor evenement
Voor een evenement van 30 juni t/m 1 juli wil ik graag een koffiemachine huren voor zo'n 400 personen. Graag uw contact en offertes.
Warme drankenautomaat voor bedrijf te Zaventem
Ik vermoed dat er een goeie 10 mensen dagelijks van de drankenautomaat gebruik zullen maken. Bedankt voor uw prijsopgave hiervoor.
Koffiemachine prijsofferte
Ik organiseer feesten tot 300-tal man. Graag had ik een offerte ontvangen, dit voor het huren van een of meerdere koffiemachines. Kunnen jullie mij daarbij helpen. Met vriendelijke groet.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.