Huren koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huren koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor horecazaak
Ik zoek offertes voor een koffiemachine voor mijn horecazaak. Momenteel heb ik een automaat die ik als particulier heb aangekocht. Ik wens te werken met koffiebonen. Ik ontvang bij voorkeur huuroffertes. Ik ben het best bereikbaar in de voormiddag.
Aanvraag Koffiemachine voor een winkel te Wingene
Graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine voor mijn winkel. Momenteel heb ik geen koffiemachine. Dit is voor 1 persoon (+ klanten), graag voor vrij gebruik, voor koffie en chocomelk.
Koffiemachine voor boekenwinkel in Putte
Ik zou offertes willen ontvangen voor een koffiemachine voor 1 werknemer en de klanten, in totaal een 10-tal personen gemiddeld. Dit is voor een boekenwinkel. Wij hebben reeds een koffiemachine van Douwe Egberts. Het mag een toestel zijn voor vrij gebruik, dit mogen huur- en aankoopoffertes zijn.
offerte voor koffiemachine te Overpelt
Beste, Wij zijn verpleegkundige van een rusthuis en zouden graag voor onze afdeling een koffieautomaat aanschaffen voor zowel koffie,heet water en evt. choco. Zo willen wij ons steentje bijdragen om het de families en bewoners zo een warme thuis bij ons te geven. Mvg.Ine
Koffiemachine voor een bedrijf in wetteren
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de beslissingsnemers. We zoeken offertes van verschillende leveranciers voor een huurofferte voor warme dranken automaten. Deze zullen naar zowel cursisten als leerkrachten gericht zijn. Zelfbedieningssysteem met muntinworp. Graag de gerichte prijsoffertes en ook verdere nuttige informatie.
Koffiemachine voor een bedrijf in Kontich
We zijn momenteel bezig met een officiële offerte aanvraag. We zijn in totaal op zoek naar een offerte voor 21 automaten op verschillende locaties. We wensen een vrijstaande model voor zelfbediening zonder muntsysteem. U mag zowel een aankoop als een huurofferte opmaken. Ook wensen we meer informatie over een onderhoud en full service contract. Ook wensen we meer informatie over de plaatsing. Omdat het hier gaat om vershcillende verdiepingen en verschillende locaties.
Huurofferte koffiemachine voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen
Dit is voor de opstart van een delishop. Vermoedelijk beginnen we vanaf eind oktober begin november. Ik zoek een automaat voor extern gebruik dat snel en efficiënt werkt. Ikzelf zal dit gebruiken. Graag had ik een offerte voor huur verkregen waarin u ook zorgt voor de bevoorrading van koffie en kartonnen bekertjes.
Koffiemachine voor een bedrijf in Bouwel
Deze automaat moet komen op 2 verschillende plaatsen. Gebruik gericht naar 20 werknemers en tot 40bezoekers, Dus graag een automaat gericht naar groot gebruik. Deze offerte mag een vergelijking inhouden tussen huur en aankoopprijzen. Bij voorkeur een automaat voor vrij gebruik. Ook hadden we graag informatie verkregen over de precieze afmetingen omdat de keuken mùomenteel nog gebouwd word.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brugge
We zijn op zoek naar 3 koffiemachine voor 3 vershcillende winkels. Deze zullen we gebruiken voor intern maar ook extern gebruik naar de klanten toe. Graag een vergelijking tussen verschillende koffieautomaten zowel met als zonder muntsysteem en ook de aankoop en huurprijzen. Graag ook verdere info over eventueel onderhoudscontract enz...
Koffieautomaten voor een bedrijf in Mol
We gaan veranderen van leverancier, en wensen daarom even de markt te verkennen. We hebben in totaal een dikke 500 medewerkers en zoeken nu een huurofferte voor 8 grote automaten,met muntsysteem, en 5 kleinere voor in vergaderruimte. De kleinere automaten moeten thermossen met koffie kunnen vullen. Ik wens een automaat voor koffie, thee, capuchino, ... Soep is niet nodig.
Koffieautomaat voor een automatenshop in maldegem
IK hou een horecazaak open maar zal binnenkort een automatenshop starten. Hiervoor ben ik op zoek naar een offerte voor geschikte koffieautomaten. Aantal zal afhangen van de offerte. Gelieve daarom een gerichte offerte met huur prijs en voorwaarden op te stellen. Deze dienen uiteraard voor extern gebruik en hebben dus een muntsysteem nodig. Ik wens ook een offerte voor onderhoud, full service enz...
Koffieautomaat voor een bedrijf in Aartselaar
We zijn moemnteel niet tevreden over onze huidige leverancier en hebben besloten het contract niet te vernieuwen. Daarom hadden we nu graag een vergelijking gemaakt met de andere leveranciers op de markt. Dagelijks zullen er zo'n 60 mensen gebruik maken van de automaat, zowel intern als extern. Graag hadden we een uitgebreide offerte ontvangen met zowel aandacht voor de huurprijs en voorwaarden als een aankoopprijs.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Roeselare
We hebben momenteel al een automaat staan maar omdat we met 97 mensen in totaal werken, voldoet deze niet meer aan de noden. Daarom wensen we een automaat bij te plaatsen, ook met muntsysteem. Graag hiervoor een offerte met verdere informatie over de kostprijs en eventuele service voorwaarden voor een huurcontract.
Koffiemachine voor een bedrijf in Hamme
We zouden graag een prijsvergelijking doorvoeren met onze huidige leverancier. Indien u een goedkoper alternatief kunt bieden wensen we met u verder te gaan. We hebben in totaal 50 medewerkers in dienst. Graag een offerte voor een zuinige automaat met muntsysteem. U mag een offerte opmaken met de kostprijs voor zowel huur als aankoop van dergelijk toestel.
Koffiemachine voor een bedrijf in Wilrijk
Ik ben op zoek naar de prijs voor een huurcontract. Al dan niet met full service. Graag een offerte voor een automaat met muntsysteem. Deze is bedoeld voor zowel intern als extern gebruik; klanten en chauffeurs.
Koffiemachine voor een bedrijf in Wondelgem
We hebben nu 3 koffieautomaten staan die aan vervanging toe zijn. Per automaat zijn er 20 tot 50 gebruikers. Graag een prijsvergelijking voor 3 automaten met allerlei warme dranken. Bedankt alvast.
Koffiemachine voor een bedrijf in Hemiksem
We zijn op een gewone werkdag met 10 mensen op kantoor. Dit kan op sommige dagen echter een stuk minder zijn. We zijn op zoek naar een huurofferte, al dan niet met onderhoudscontract, maar hebben geen idee van welk type automaat we wensen. Zou het mogelijk zijn een offerte op te maken voor verschillende types zodat we kunnen vergelijken, dank u.
Koffiaautomaten voor een bedrijf in Sint Niklaas
We gebruiken momenteel per dag zo'n 20 grote koffiekannen. Daarom wensen we nu formatie en prijzen te verkrijgen voor verschillende types automaten. We zullen een grote automaat wensen te plaatsen in onze kantine , met muntsysteem. alsook enkele kleinere op plaatsen zoals de receptie, vergaderzalen, etc.. Gelieve ook informatie over het onderhoudscontract en de huurvoorwaarden bij op te nemen, dank u.
Koffiemachine voor een vereniging in Antwerpen
We zijn een vereniging die zich bezighoud met Jongeren in en rond Antwerpen. We wensen deze automaat in de kantine te plaatsen waar hij door ouders, bezoekers en personeelsleden gebruikt zal worden. Ik heb nog geen idee van welk type automaat ik wens en zou hierover graag advies ontvangen Gelieve een uitgebreide offerte op te maken met huurprijzen en voorwaarden.
Koffiemachine voor een bedrijf in hever
Deze automaat zal gebruikt worden door 10-15 mensen. Ik wens een huurcontract voor een automaat dat niet is aangesloten op de waterleiding. Graag een uitgebreide prijsofferte.
Koffiemachine voor een schildersbedrijf in Waasmunster
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. Deze hadden we graag voor 5 tot 10 personen per dag. Enkel koffie of espresso en op waterreservoir. Bij voorbaat dank.
Koffiemachine voor een kantoor in Hofstade
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. We hebben al een koffiemachine staan met allerlei warme dranken. We hebben 17à18 mensen werken op het kantoor. Heeft een andere leveranciers lekkerdere koffie of betere voorstellen dan ben ik geïnteresseerd.
Koffiemachine voor een bedrijf in Opglabeek
We zoeken naar een koffiemachine voor op ons bedrijf te plaatsen. Deze zal voornamelijk voor intern gebruik dienen , +- 30 mensen. Graag een prijsofferte voor zowel aankopen als huren van een koffiemachine, verder hadden we ook graag verdere informatie over een automaat voor 'vrij gebruik' als een met een muntsysteem. Onze eigen voorkeur gaat uit naar een automaat die met koffiebonen functioneert. Is het ook mogelijk om zelf onze koffie te blijven aankopen?
Koffiemachine voor een bakkerij in Zwijndrecht
*** terugbellen binnn uurtje *** We hebben een Sipwell waterkoeler waar je zowel koud als warm water kan tappen. Nu ben ik zeer benieuwd naar een koffiemachine met verse bonen. De automaat zal dan gebruikt worden door 6 personen. Hartelijk dank voor de offerte!
Koffiemachine voor een horeca bedrijf in oprichting in Antwerpen
Ik start in de periode januari/februari met een horeca zaak. Ik ben naast een koffieautomaat ook op zoek naar aparte koffiemolens. graag een offerte voor zowel aankoop als huur.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie