Houten ramen vervangen

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Houten ramen vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ramen vervangen voor door PVC in Maldegem
We hebben vorig jaar een woning gekocht en zoeken nu offertes voor het vervangen van een groot raam in de veranda en twee deuren. We willen ook boven twee ramen vervangen. Momenteel in hout maar mag PVC worden.
Houten ramen vervangen door aluminium profielen
Het gaat om het vervangen van een 10-tal ramen. Momenteel heb ik nog houten ramen, maar ik wens over te schakelen op aluminium. Ik ben eigenaar van de zaak en de bouw.
Ramen en deuren in PVC in Aalst
Ik zoek 3 nieuwe ramen en 1 deur voor ons huis. De huidige ramen en deur zijn in hout, we willen de nieuwe in PVC. Ons huis is gebouwd in 1950.
PVC ramen en buitendeur plaatsen in Izegem
Ik zoek nieuwe ramen en deur voor mijn woning. 9 ramen en 1 buitendeur, in PVC, nu nog houten ramen. Huis van 1955 ergens.
PVC ramen huis en bijbouw Aarschot
We zoeken nieuwe ramen voor ons huis en bijbouw. 10 ramen, in PVC, nu nog houten ramen. Huis van jaren 70.
Ramen, zwart aluminium | Kortrijk
Voor mijn recent gekocht huis wil ik nieuwe ramen. Het gaat om 15 ramen, in aluminium, zwart. De huidige ramen zijn van hout met enkel glas. Het bouwjaar van de woning is 1958.
Houten ramen vervangen | Mechelen
We hebben 7 ramen te vervangen en een deur. Momenteel hebben we houten ramen met enkele beglazing. Hier wens ik aluminium te plaatsen met dubbele beglazing. Het gebouw van 1956.
Houten ramen en deuren vervangen | Wilrijk
Ik zoek een offerte om op de eerste en tweede verdieping vier houten ramen en twee balkdeuren te vervangen, eventueel door pvc. Dit is een huis van meer dan 100 jaar oud.
Houten ramen vervangen door PVC
Ik wil nieuwe ramen voor mijn woning. 8 ramen, liefst uit PVC, nu nog houten, bouwjaar +20 jaar.
Houten ramen en deuren vervangen | regio Kortrijk
Ik wil nieuwe ramen en deuren. De houten ramen in ons huis dateren van de jaren 70. In totaal zou het om meer dan 20 ramen en 2 deuren gaan. Ik zou kiezen voor PVC of aluminium.
Deuren en beglazing vervangen in Oudenaarde
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een achterdeur en een voordeur. Eventueel wil ik ook dubbel glas plaatsen in de ramen. De huidige ramen zijn in hout. Tenslotte wil ik ook twee ramen volledig vervangen door ramen die tot op de grond komen.
Houten ramen vervangen door PVC | Oudenaarde
Ik wil nieuwe ramen voor ons huis. Het gaat om een 3 houten ramen die ik wil vervangen door exemplaren in PVC.
Houten ramen vervangen door pvc
Ik zoek naar nieuwe ramen en één deur voor in mijn huis. Er zouden 7 houten ramen en 1 voordeur moeten vervangen worden door exemplaren in PVC. Het bouwjaar van de woning is 1964.
Ramen vervangen voor een nieuwe woning in Meulebeke
We zouden de ramen, de deuren en een schuifraam van een nieuw gekochte woning van de jaren 30 willen vervangen. De huidige ramen zijn in hout.
Ramen en buitendeur vervangen in Genk
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een tiental ramen en twee buitendeur. Momenteel houten ramen van bijna 30 jaar oud. Ik wens over te schakelen naar pvc.
Houten ramen vervangen naar pvc of aluminium
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een voordeur, een schuifraam en 8 à 9 ramen. Dit zijn momenteel houten ramen van de jaren 60. Ik wens ze te vervangen naar pvc of aluminium, afhankelijk van het kostenplaatje.
Grote ramen vervangen voor een woning in Heppen
Ik heb een grote glaspartij aan de zijkant van mijn woning. Ik wens deze volledig te vervangen door dubbel glas. Momenteel zijn de ramen in hout. De woning is van 1930. Maar de glaspartij is er pas later gekomen.
Nieuwe PVC ramen voor handelszaak in Vilvoorde
Ik verhuur een winkel en wil nieuwe ramen.
Er zijn ongeveer 5 houten ramen, liefst vervangen door PVC.
Bouwjaar +10 jaar.
Wordt verhuurd, er mag ook rechtstreeks met de handelaar contact opgenomen worden.
Houten ramen met enkel glas vervangen door PVC | Zulte
Ik wil nieuwe ramen voor mijn huis. Het zou om een 12-tal houten ramen gaan, die nu nog in enkel glas zijn. Ik zou graag overschakelen naar PVC. Sommige ramen hebben ook rolluiken.
Nieuwe ramen voor de regio Diest
Ik wil nieuwe ramen voor mijn woning. 3 ramen, nu houten ramen met enkel glas, wil terug houten ramen. Huis van 1700 ergens.
Ramen vervangen voor een woning in Tienen
Dit is voor een rijwoning van meer dan 100 jaar oud. De huidige ramen zijn in hout en de achterste ramen zijn in aluminium. Ik zoek nu een offerte voor het vervangen van de houten ramen door nieuwe houten ramen. 5 hoge ramen en 3 kleine ramen.
Ramen vervangen voor een woning in Assenede
Dit is voor een oudere woning die we hebben aangekocht. Momenteel zijn hier houten ramen die we wensen te vervangen door pvc ramen. ook zouden de ramen vergroot moeten worden. In totaal een 7-8 stuks van verschillende grootes. Dit van een wc raam tot een groot schuifraam.
Ramen gezocht te Heist op den Berg
Als eigenaar van een vrijstaande woning zoek ik 15 nieuwe ramen en 1 voordeur. Voorkeur PVC maar de voordeur graag in hout. Kan u mij bellen voor een afspraak
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Olsene-zulte
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 1 voordeur , twee ramen op de eerste verdieping, een raam op het gelijkvloers en een groot raam van de living. Huidige ramen zijn in hout maar we zouden graag een vergelijk maken met hout en pvc.
Ramen vervangen voor een woning in S'gravenwezel
Vervangen ramen voor renovatie van een woning van de jaren 60. Dit is voor een tiental ramen waarvan deels enkel glas en deels volledige ramen. Nu houten ramen, als de ramen volledig moeten vervangen worden leifst in pvc.

Nieuwe ramen en deuren? Alles wat je moet weten om snel te besparen

Essentieel voor een woning zijn ramen, deuren en beglazing. Deze zijn van fundamenteel belang om inbraak en energieverspilling tegen te gaan. Bent u niet tevreden over uw huidige ramen en deuren of zijn deze toe aan renovatie? Lees dan zeker verder en neem uw tijd om de juiste keuze te maken. Enkele zaken waar u rekening mee kunt houden, zijn beveiliging, energie, onderhoud, esthetiek, premies en duurzaamheid.

Lagere energiekost en tal van premies
Investeer in hoogrendementsglas en bespaar tot 15%

Voorkom inbraak
Kies met aandacht uw ramen en deuren en verhinder dat men uw woning binnendringt.

Ruim assortiment
Hout, aluminium of PVC? Schuif-, draai- of kiepramen? Een hele waaier aan mogelijkheden staat voor u open.