Horeca betaalterminal

De voordelen van een betaalterminal

Een betaalterminal is een must voor elke zichzelf respecterende handelszaak, want zo goed als iedereen betaalt vandaag met de bankkaart. Zorg er dus voor dat uw klanten snel en eenvoudig kunnen betalen met een betaalterminal.

Bij de keuze van een betaalterminal stelt u zich uiteraard enkele vragen. Welk type betaalterminal is het best voor mijn zaak? Koopt of huur ik best een toestel? Zijn er nog meer voordelen aan een betaalterminal? Vraag vrijblijvend advies aan onze betaalterminal leveranciers. Zij geven een antwoord op al uw vragen!

Ontvang tot 5 gratis offertes voor een betaalterminal & vergelijk! Door prijzen te vergelijken bespaart u tot 30% extra op uw betaalterminal. Deze dienst is gratis en geheel vrijblijvend.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
* 3. Wat wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Horeca betaalterminal: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal voor een ijssalon in Knokke-Heist
We zijn op zoek naar een betaalterminal. Onze ijsjeszaak ligt aan de grens met Nederland. Kunnen de Nederlanders dan pinnen? Gebruik in de zaak op wifi.
Betaalterminal voor een grootkeuken in Sint-Kruis
Dit is voor een grootkeuken van defensie, de overheid. Het gebruik van de betaalterminal kan op wifi. We willen eventueel ook de opties voor 3G bekijken.
Betaalterminal voor een B&B in Weken
We zoeken een betaalterminal om te gebruiken in onze B&B. Er is wifi voorzien. Momenteel hebben we een betaalterminal van Igenico.
Betaalterminal voor brasserie | Menen
Graag advies en prijzen voor huren op lange termijn van betaalterminal (brasserie Dæfnis)
Toonbankterminal voor een café in Antwerpen
Voor mijn café ben ik op zoek naar een andere betaalterminal. Nu ben ik bij BS Payment. Ik zoek iets voor enkel Bancontact enkel, dit kan via kabel.
Mobiele terminal voor een brasserie in Deurne
Ik wil een mobiele terminal voor mijn brasserie. Nu heb ik geen toestel. Graag een terminal voor Bancontact en Visa. Dit kan via wifi.
Betaalterminal voor horecazaak | Genk
Graag offertes voor een mobiele terminal voor een horecazaak. Wij zijn een startend bedrijf dus wij hebben nog geen terminal.
Betaalterminal horeca | Antwerpen
Ik wil een offerte voor een betaalterminal. Dit is voor in de horeca. Wij hebben een oude terminal, maar die moeten wij inleveren want die is van de oude zaak.
Mobiele betaalterminal voor horeca-zaak te Westende
We zoeken offertes voor een mobiele terminal, wij hebben reeds een toestel en wensen een 2de toestel, enkel bankkaarten, voor een horeca-zaak.
Betaalterminal voor een horecazaak in Gent
We zoeken een betaalterminal waarmee betaald kan worden naar twee verschillende rekeningnummers. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte.
Betaalterminal voor een koffiebar | Kapellen
Graag offertes voor het huren/kopen van een betaalterminal voor mijn koffiebar in opstart. Enkel Bancontact, wifi is er.
Toonbankterminal voor een nieuwe foodbar, Hasselt
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn foodbar die open gaat op 15 mei. Ik ontvang graag offertes voor huren en kopen, enkel Bancontact. Wifi is er in de zaak.
Betaalterminal voor horeca te Lokeren
Graag huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, geen terminal momenteel, enkel bankkaarten, is voor een klein restaurant.
Mobiele terminal voor een frituur in Emblem
Ik wens een mobiele terminal voor mijn frituur (50-80 zitplaatsen). Momenteel gebruik ik nog geen toestel. Graag offertes voor betaalterminals voor bankkaarten en misschien Visa. Wifi is aanwezig. We verhuizen de zaak.
Betaalterminal te Antwerpen
Ik wens een betaalterminal voor in de horeca. Ik heb eerder gewerkt met Sumup.
Toonbankterminal voor een frituur in Moen
Ik wens een toonbankterminal voor in mijn frituur. We hebben momenteel geen toestel. Enkel voor bankkaarten, kan via wifi of kabel. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Mobiele terminal voor horecazaak in Hasselt
Ik wil een andere mobiele terminal voor in de horecazaak. Nu bij BNP, enkel bancontact normaal, kan via sim kaart.
Betaalterminal voor bed & breakfast in Brugge
In onze bed and breakfast hebben we op dit moment een betaalterminal van CCV. Wij wensen een prijsvergelijking te doen. We willen werken met Bancontact en kredietkaarten. Er is wifi aanwezig.
Toonbankterminal voor mijn broodjeszaak (Brasschaat)
Ik wens een toonbankterminal voor in mijn broodjeszaak die midden maart opent. Huren/kopen mag beide in de offerte, enkel Bancontact, kan via wifi.
Toonbankterminal voor een B&B te Genk
We zoeken een andere toonbankterminal voor in onze B&B. Nu zijn we bij Ingenico. Graag offertes voor een terminal die Bancontact, Visa en andere kaarten aanvaardt. Kan via kabel.
Toonbankterminal voor mijn frituur te Nijlen
Graag een toonbankterminal voor in mijn frituur. Zowel offertes voor huren als kopen, voor Bancontact en maaltijdcheques. Er is wifi aanwezig.
Vaste betaalterminal voor horeca te Alken
Graag huur- en aankoopoffertes voor een vaste betaalterminal voor onze horecazaak. We zijn nu bij Fortis. Enkel voor bankkaarten. Een vaste en draadloze lijn zijn voorzien.
Betaalterminal voor een restaurant in Lokeren
Ik heb een restaurant en momenteel gebruiken we een betaalterminal van SIX. Maar dit toestel werkt niet voor maaltijdcheques. Ik zou dus graag andere offertes ontvangen.
7 Betaalterminals voor een hotel
Dit is voor een hotel. We werken momenteel met athos wordline met 4 vaste terminal en 3 mobiele terminal.
Betaalterminal voor café
Dit is voor een vaste terminal te gebruiken in café . We gebruiken vooral bankkaarten. Aansluiting op internetlijn of wifi.
Vind de betaalterminal op maat van uw zaak