Horeca betaalterminal

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een must voor elke zichzelf respecterende handelszaak, want zo goed als iedereen betaalt vandaag met de bankkaart. Zorg er dus voor dat uw klanten snel en eenvoudig kunnen betalen met een betaalterminal.

Bij de keuze van een betaalterminal stelt u zich uiteraard enkele vragen. Welk type betaalterminal is het best voor mijn zaak? Koopt of huur ik best een toestel? Zijn er nog meer voordelen aan een betaalterminal? Vraag vrijblijvend advies aan onze betaalterminal leveranciers. Zij geven een antwoord op al uw vragen!

Ontvang tot 5 gratis offertes voor een betaalterminal & vergelijk! Door prijzen te vergelijken bespaart u tot 30% extra op uw betaalterminal. Deze dienst is gratis en geheel vrijblijvend.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Horeca betaalterminal: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Mobiele betaalterminal voor horeca-zaak te Westende
We zoeken offertes voor een mobiele terminal, wij hebben reeds een toestel en wensen een 2de toestel, enkel bankkaarten, voor een horeca-zaak.
Betaalterminal horeca te Brakel
Ik wens een betaalterminal voor in de horeca. Restaurant. Wij hebben geen terminal. Het wordt een pop-up restaurant.
Betaalterminal voor een horecazaak in Gent
We zoeken een betaalterminal waarmee betaald kan worden naar twee verschillende rekeningnummers. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte.
Betaalterminal voor een koffiebar | Kapellen
Graag offertes voor het huren/kopen van een betaalterminal voor mijn koffiebar in opstart. Enkel Bancontact, wifi is er.
Toonbankterminal voor een nieuwe foodbar, Hasselt
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn foodbar die open gaat op 15 mei. Ik ontvang graag offertes voor huren en kopen, enkel Bancontact. Wifi is er in de zaak.
Wifi betaalterminal voor horecazaak te Zwalm
Betaalterminal voor in de horeca. Het bedrijf gaat van start in mei. Er is dan wifi aanwezig.
Mobiele betaalterminal voor horecazaak
Ik wil graag een terminal voor in de horeca. Het liefst een mobiele betaalterminal of wifi betaalterminal.
Toonbankterminal voor restaurant te Aalst
Toonbankterminal voor in een restaurant. Wij hebben op dit moment geen terminal.
Betaalterminal voor horeca te Lokeren
Graag huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, geen terminal momenteel, enkel bankkaarten, is voor een klein restaurant.
Betaalterminal in horecazaak en lottopunt (Sint-Niklaas)
Ik heb een horecazaak waar ook een lottopunt is. Is het mogelijk om een paar offertes te krijgen voor een betaalterminal? Liefst voor een toonbankmodel.
Mobiele terminal voor een frituur in Emblem
Ik wens een mobiele terminal voor mijn frituur (50-80 zitplaatsen). Momenteel gebruik ik nog geen toestel. Graag offertes voor betaalterminals voor bankkaarten en misschien Visa. Wifi is aanwezig. We verhuizen de zaak.
Offertes toonbankterminal | broodjeszaak Linkebeek
Ik wens een toonbankterminal voor mijn broodjeszaak. Graag huur- en aankoopoffertes, enkel voor Bancontact. Er is geen wifi dus via sim-kaart.
Mobiele terminal voor een restaurent in Alken
Graag een andere mobiele terminal voor het restaurant. Huur/kopen kan beide in de offerte, nu bij Payworld, bancontact, visa,... kan via simkaart.
Betaalterminal te Antwerpen
Ik wens een betaalterminal voor in de horeca. Ik heb eerder gewerkt met Sumup.
Betaalterminal voor horecazaak in Gent
Mobiele terminal voor een horecazaak.
Toonbankterminal voor een frituur in Moen
Ik wens een toonbankterminal voor in mijn frituur. We hebben momenteel geen toestel. Enkel voor bankkaarten, kan via wifi of kabel. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Mobiele terminal voor horecazaak in Hasselt
Ik wil een andere mobiele terminal voor in de horecazaak. Nu bij BNP, enkel bancontact normaal, kan via sim kaart.
Toonbankterminal voor een pizzeria, Wevelgem
Ik wens een toonbankterminal voor mijn pizzeria. Graag huur- en aankoopoffertes, enkel voor bankkaarten. Er is wifi in de zaak.
Betaalterminal voor bed & breakfast in Brugge
In onze bed and breakfast hebben we op dit moment een betaalterminal van CCV. Wij wensen een prijsvergelijking te doen. We willen werken met Bancontact en kredietkaarten. Er is wifi aanwezig.
Mobiele terminal voor een restaurant in Genk
We willen een andere mobiele terminal voor in ons restaurant. We zijn momenteel bij Worldline. Graag offertes voor zowel huren als kopen, enkel Bancontact. Het kan via wifi.
Mobiele terminal voor een restaurant in Diest
Ik zoek een mobiele betaalterminal voor mijn restaurant. Huur/kopen kan beide in de offerte, Bancontact en visa, wifi is aanwezig.
Toonbankterminal voor mijn broodjeszaak (Brasschaat)
Ik wens een toonbankterminal voor in mijn broodjeszaak die midden maart opent. Huren/kopen mag beide in de offerte, enkel Bancontact, kan via wifi.
Betaalterminal voor een wijnbar in Boutersem
Voor onze wijnbar zijn we op zoek naar offertes voor een betaalterminal. We zijn wel enkel in het tweede weekend van de maand open. Maximaal dertig euro per dag. Wifi is voorzien. Graag zowel huur- als aankoopoffertes.
Mobiele terminal voor een zaak in Aalter
Graag een andere mobiele terminal voor onze horecazaak.
Bancontact, visa en maaltijdcheques, nu bij EMS.
Kan via wifi of 4G.
Toonbankterminal voor een B&B te Genk
We zoeken een andere toonbankterminal voor in onze B&B. Nu zijn we bij Ingenico. Graag offertes voor een terminal die Bancontact, Visa en andere kaarten aanvaardt. Kan via kabel.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak