Hellend dak isoleren

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Hellend dak isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren | Vakman regio Merelbeke gezocht
Ik wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.
Dakisolatie
Antwerpen
Hellend dak met leien isoleren in Zandvliet
Voor mijn woning wil het dak laten isoleren.
Via buitenaf, hellend dak met soort van singels/leien, opp. 84m², huis van +40 jaar oud.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Hellend dak isoleren van leegstaand huis in Dentergem
Voor mijn woning, die nu leeg staat, wil ik het dak laten isoleren. Het gaat om een hellend pannendak met onderdak van 120 m². Bouwjaar is 1972.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren van een huis in Evergem
We zouden ons dak willen laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +60m², bouwjaar 60 jaar oud.
Isolatie
Antwerpen
Hellend dak met dakvensters laten isoleren
Eigenaars, hellend pannendak, +/- 68m² dakoppervlak, 2 dakvenster, onder het dak hebben wij een volwaardige zolder, woning van 1952.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren van een hoeve | Dendermonde
Graag wil ik het dak van mijn woning (een hoeve) laten isoleren. Dit is een hellend leiendak zonder onderdak, maar wel met dampfolie. De oppervlakte bedraagt meer dan 100 m. Het bouwjaar is begin 1900. De werken kunnen deze zomer doorgaan.
Dakisolatie
Antwerpen
Pannendak en zolder laten isoleren
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, woning van 1900 (ongeveer), onder het dak hebben wij een zolder/berging.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie van villa met dakkapellen in Diepenbeek
Ik zou het dak van mijn woning laten isoleren. Nu hellend leiendak zonder onderdak + 4 dakkapellen, ligt nu oude isolatie van 30 jaar, opp. +100m², huis van 1968.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie garage en dak Aalst
Zowel boven de garage als in het dak moet er isolatie komen. Er is nog geen toegang tot het dak van het huis, maar die mag er naast de isolatie ook komen. Graag een expert ter plaatse.
Dakisolatie
Antwerpen
Binnenkant van dak isoleren in Rumst
We hebben een huis gekocht en willen dak laten isoleren aan de binnenkant.
Het is een hellend pannendak maar niet zeker of er onderdak is, bouwjaar 1967, opp. +80m².
Mag ook offerte voor zoldervloer.
*
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Erps-kwerps
Isoleren van buiten en plaatsen van nieuwe pannen en goten. De woning is gebouwd in 1980. +- 140-150m² Twee dakkapellen.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Merksem
Graag wil het dak van mijn eigen woning laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², bouwjaar rond 1960.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Kalmthout
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien, zit oude iso in(25 jaar) die moet weg, opp. rond de 100m², huis van 1974.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie in Meise voor hellend dak
Als eigenaar van een vrijstaande woning met onderdak zoeken we dakisolatie. De woning is van 1983 en het heeft een hellend dak. De zolder is toegankelijk.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Edegem
Hellend dak te isoleren met dakpannen. Vlak onder het dak zijn er slaapkamers, een berging en een kruipruimte. Ik vermoed dat er overal onderdak aanwezig is. De woning is ongeveer 12m breed en het dak is 45° hellen. Diepte van 8m.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Boutersem
Ik wens het dak van mijn prive laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien en onderdak, opp. +400m², bouwjaar 1994.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Edegem
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +60m, zoldervloer kan ook, huis van 1950.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Roeselare
Hellend dak te isoleren via een zolder. Momenteel een pannen dak. Hier zitten momenteel geen dakvenster. Geen onderdak voorzien.

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken