Hellend dak

Waarom uw dak laten isoleren?

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.


Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Hellend dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Mansardedak renoveren van 3-gevelwoning
Graag offertes voor de renovatie van ons mansardedak. Het gaat om een 3-gevelwoning met 2 mansardekamers die we willen vernieuwen. Het is een hellend dak uit 1952.
Hellend dak vernieuwen - huis in Oetingen
We hebben een hellend dak en zouden de houten balken, de pannen en de veluxen willen vernieuwen. Momenteel liggen er oude dakpannen en we zouden liefst dezelfde stijl willen. Graag het dak onmiddellijk ook isoleren.
Nieuwe pannen plaatsen op hellend dak te Zoersel
Op ons dak (hellend dak, max. 100m²) willen we nieuwe pannen plaatsen. Het dak moet vernieuwd worden. Graag een goede offerte.
Dakwerken voor een woning in Dendermonde
Ons plat dak is slecht gelegd door een algemene aannemer in het jaar 2015. Binnen hebben we geen lek, maar ter hoogte van de regenbuizen buiten zijn er vochtige plekken. Een ander probleem hebben we bij ons hoofd dak met dakpannen. Daar is ter hoogte van een ijzeren schouw een lekkage. De platen zijn vochtig. Vooral op de zolder.
Dakwerker voor dak vernieuwen in bonheiden
Het dak is volgens mij +/- 80 m², ik heb geen idee of het volledig moet vervangen worden of niet en of er een onderdak aanwezig is. Ben op zoek naar een dakwerker die mij het juiste advies kan geven. Er was even een lek maar dat is opgelost door wat pannen te verschuiven maar sowieso moet het dak vernieuwd worden.
Dakwerker dakpannen vernieuwen + isoleren regio Temse
Voor mijn woning wil ik dakwerken laten uitvoeren.
Ik wil nieuwe pannen + isolatiue, opp. +60m², rijhuis.
Later komen er zonnepanelen op, indien goede prijs kan dit snel.
Dakwerken voor een woning in Breden
We hebben een probleem met de dakpannen waar langs alle kanten water komt. Woning van de jaren 40. Orginele dak.
Dakwerker gezocht - Dak met zonnepanelen vernieuwen
Ik wil een volledig nieuw dak. Nu ligt er een hellend pannendak met zonnepanelen, maar ik wil nieuwe pannen, isolatie, dakgoten, etc. De termijn hangt af van de prijs.
Dakwerken voor de regio Gentbrugge
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Het is een rijhuis van de jaren '50. Er zou een volledig nieuw dak moeten komen, zowel plat als hellend.Nu is er een gewoon pannendak.
Dak beschadigd na sneeuw - Dakwerker gezocht
Na de sneeuwval was er plots een lek in ons dak. Het gaat hier om een hellend dak van 90m2. We zoeken een dakwerker die dit snel kan herstellen.
Dakwerken voor de regio Wingene
We hebben een klek vastgesteld in het hellend zadeldak ter hoogte van vensters en zonnetent. De vensters lopen met het dak mee. Het dak bestaat uit leien, bouwjaar 1997. Graag offerte voor lekreparatie en nazicht dak in het algemeen
Dakwerken voor een woning in Wellen
We zoeken een offerte voor het volledige dak te vervangen. Momenteel nog geen onderdak voorzien. Huidige dak bestaat uit dakpannen. Gebouw origineel van de jaren 50. gelieve mij voor een afspraak te contacteren na 17u.
dakwerken voor een woning in wetteren
Woning van 80-90 jaar oud dak bestaat momenteel uit dakpannen. ik zoek nu iemand om volgend jaar deze dakpannen te vervangen, onderdak en isolatie te plaatsen en dakgoten te vervangen. +- 70m²
Dakwerken voor een woning in Geel
ik ben huurder van de woning en doe in samenspraak met de huiseigenaar deze aanvraag. Ik heb een probleem in een pannendak met een daklek en wens onmiddellijk ook te zien of de dakpannen en de isolatie al dan niet aangetast zijn en vervangen dienen te worden. Geen idee wanneer deze woning gebouwd is.
Dakwerken voor een woning in Kapellen
Vervangen van leien door dakpannen. Ineens wens ik de woning ook te isoleren en te voorzien van een onderdak zodat hier zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Gebouw van 1961 dus mogelijk asbestleien. Dak moet klaar zijn tegen volgende zomer.
Dakwerken voor een woning in Herne
Over een lengte van 20 m heb ik doorschijnende dakpannen die ik wens te vervangen door nieuwe dakpannen. Oude pannen wegnemen , nieuw plaatsen en eventueel isoleren.
Isolatie binnenkant dak in de regio Ninove
Ik wil het dak van ons huis laten isoleren. Zadeldak met pannen en onderdak, opp. +60m², bouwjaar 1945.
Isolatie binnenkant dak in de regio Beernem
We zouden het dak van ons huis laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, nu oud materiaal dat wegmoet, opp. +50m², bouwjaar 1960-70. Liefst afspreken via email, of iets inspreken.
Dakwerken te Molenstede
Ik wil mijn dak helemaal vernieuwen. Het is een huis van de jaren 70. Het is een hellend dak.
Isolatie binnenkant dak in de regio Lommel
Ik wens het dak van ons huis laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak komt er, opp. +70m², bouwjaar 1962. Kan rond maart 2018.
Isolatie binnenkant dak in de regio Lummen
Ik wens het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend leiendak en zonder onderdak denk ik, opp. +80m², bouwjaar 1942. Kan in januari 2018.
Isolatie binnenkant dak in de regio Herent
Graag wil ik het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +70m², rijwoning van 1958, wanneer is nog open.
dakwerken voor een woning in Tielt
Momenteel ligt er op de uitbouw van ons huis een dak van ongeveer 70m2 bekleed met dakpannen. Door de beperkte hellingsgraad is dit echter niet ideaal waardoor wij af en toe water binnen krijgen. Wij zouden dan ook graag dit dak volledig vernieuwen in een ander materiaal dan dakpannen en eventueel ook graag isoleren. Het huis dateert van rond de 1960.
Dakwerken voor een woning in Diepenbeek
Dit is voor een hellend dak. Ik wens hier een volledige nieuw dak te plaatsen, ook onderdak en dakgebinte. Dit is voor de nieuwbouw van een ouder woning van voor de oorlog. Liefst werken in dakpannen.
Dakisolatie te Beringen
Ik wil een offerte voor dakisolatie. Dit is voor een zadeldak uit het jaar 1958. Het dak is vernieuwd in 2016, maar er is geen isolatie geplaatst.

Offertes voor dakisolatie: zo vindt u de beste deal

Bent u van plan uw dak te isoleren? Groot gelijk! Met de verplichte dakisolatiemaatregel die vanaf 2020 in voege zal treden bent u er best op tijd bij. Bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel een kwalitatieve offerte voor dakisolatie te ontvangen van verschillende leveranciers.

Vul nu uw aanvraag in via ons formulier en vergelijk offertes van dakisolatie specialisten uit uw regio. Dit neemt slechts 2 minuten in beslag en zorgt ervoor dat uw isolatieproject al zo'n 30% goedkoper wordt. Wij werken namelijk met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Ontvang offertes voor dakisolatie
Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken