Grondwater kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Grondwater kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding voor een kelder in Gent
Wij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
Vochtprobleem in de kelder te Mortsel
In onze kelder is er een put waar grondwater in komt. Daar staat een dompelpomp in opgesteld. De vorige eigenaars zeiden ons dat de put eigenlijk nooit overstroomt. Wij wonen hier nu bijna 2 weken en bij ons is dat nu al wel enkele keren gebeurd. Wij zijn daarom opzoek naar een oplossing zodat niet telkens onze hele kelder onderloopt (staanplaats voor wasmachine, droogkast, verwarming,…). Het lijkt ons ook dat er één vochtige muur is (?) We kennen nog mensen met die probleem en die spraken over een "waterkast" rond die put te bouwen? Zodat de dompelpomp zelf zijn werk kan doen en het water niet in de gehele kelder loopt maar enkel in de "waterkast" zelf. Huis van rond 1920-30.
Kelder volledig droog krijgen ondanks hoog grondwaterpeil
De kelder (160cm bij 395cm) kampt met stilstaand water en met condensvorming aan het kelderplafond. We wonen vlak bij de Nete, waardoor het grondwaterpeil constant relatief hoog staat. De kelder leegpompen helpt niet, het water stijgt altijd opnieuw tot enkele centimeters stilstaand water. We willen de ruimte volledig droog krijgen om te gebruiken voor stockage. De woning dateert origineel uit 1952 en de kelder is nadien vermoedelijk nooit aangepakt.
Vochtbestrijding voor een woning in Putte
Vocht in de kelder . Dit is een verkaveling van 38 jaar. Nadat er aan de overkant van de straat huizen gebouwd werd en straatwerken kwamen. Kelder op twee niveaus vooral op bovenste komt er water binnen. In de zomer was de kelder droog dus nu meeste problemen.
Vochtbestrijding in de kelder, Hasselt
Ik zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
Grondvocht in een kelder, rijwoning te Schoten
We hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
Vochtprobleem in kelder te Kuurne
Heel klein beetje vocht op de grond in de kelder, maar bepaalde muren staan wel vochtig. De woning is meer dan 100 jaar oud. Het is een halfopen bebouwing.
Oplossen van vochtprobleem in kelder te Schoten
Problemen vooral in de kelder van de woning. Via de grond komt er water naar boven. Dit is reeds jaren aanwezig.
Grondwater in de kelder
Dicht maken van kelder vloer en muren. problemen al enkele jaren aanwezig. we hebben dit via schilderwerken al een paar keer proberen weg te werken.
Vochtprobleem in kelder oplossen
Ik heb last van vochtproblemen in de kelder. Ik zou dit vochtprobleem graag willen nakijken.
Grondvocht in ondergrondse garage
Ik heb een inpandige garage op niveau -1. Naast de ingang van de garage is een waterkraan waar onderaan de kraan grondvocht uitstroomt, zowel op de binnenmuur als de buitenmuur. Het water loopt er enkel uit als het grondwater niveau hoog is. Het is geen lek van de aansluiting op de kraan want deze leiding heb ik reeds toegedraaid.
Grondwater in kelder van ons huis
Er is vocht in de kelder en muren boven van ons huis.
Staat water in de kelder nu, kelderopp. 8m², geen lekken.
Boven opstijgend vocht precies, bouwjaar rond 1950-60.
Vochtprobleem in kelder oplossen
Ik heb last van vochtproblemen in de kelder. Het is een rijwoning.
Kelder onder grondwaterpeil, vochtprobleem oplossen
Ik ben eigenaar van de woning die dateert van eind jaren '90. Naar het schijnt is onze kelder onder het grondwaterpeil gelegen. We hebben als noodoplossing een gat in de betonvloer gemaakt met daarin een dompelpomp, maar die pompt nagenoeg constant. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom zijn wij nu op zoek naar een definitieve oplossing. Graag zo snel mogelijk contact met enkele specialisten.
Grondwater in kelder van appartementsgebouw
Er is grondwater in de kelder van appartementsgebouw. Muren van de kelder zitten droog uit, maar op de vloer staat steeds water +/- 1 cm hoog. Ook er is veel condensatiewater op de buizen. Ik ben contactpersoon van eigenaar van gebouw.Oppervlakte van de kelder is rond 4 m², hoogte van de kelder rond 2 m.
Vocht in de kelder van ons huis
Er is vocht in de kelder van ons huis. Vochtige keldermuren, +4 lopende meter, geen lek. Bouwjaar 30 jaar geleden.
Water komt in kelder via scheuren in de muur
Er komt water in de kelder via een aantal scheuren in de muur, waaronder de doorgang van de waterleiding. We zoeken een expert om dit vochtprobleem op te lossen.
Vochtige keldermuren en zoutafzetting, offerteaanvraag
Onze keldermuren zijn vochtig en het water komt tussen de vloerplaat naar boven en trekt op in de keldermuren, wij zien zoutafzetting, wij hebben dit probleem al jaren.
Grondwater in kruipkelder en kelder oplossen
We hebben momenteel vooral problemen met opstijgend grondvocht via de vloer. Mogelijk via een waterput in een kruipkelder maar de problemen zijn ook in een volwaardige kelder. De riolering is reeds nagekeken. Ik ben bereikbaar na 17u.
Vocht kelder van een restaurant in Bredene
Grondwater in de kelder, er is een putje waar een pomp instaat maar het water stijgt zeer vlug en soms durft de pomp forfait geven. Ik huur de woning , maar omdat dit een zelfstandige restaurant is wens ik het zelf in de kosten in te brengen. Reeds jaren problemen;
Vochtprobleem in kelder van vrijstaande woning (Melle)
Sinds een tijdje hebben we een probleem met water in de kelder. We dachten eerst aan een lek in een zinken waterbuis maar nu denken we dat het om opstijgend grondwater gaat. We zijn op zoek naar een vochtspecialist.
Natte keldervloer door barst in kelder
We hebben een barst waar het grondwater uitkomt. Dit probleem is er al enkele jaren maar wil dit toch oplossen. Het huis zelf verhuur ik en is momenteel bewoond.
Water komt door muren van kelder in Antwerpen
Er is vocht in de kelder van mijn dochter haar huis.
Het water lijkt door de muur te komen. Het kan geen lek zijn. Dit probleem is recent opgedoken, het huis zelf is gebouwd rond 1960-70.
Water in de kelder van huis te Bredene
Er is altijd vocht in de kelder van ons huis.
Het huis is volledig onderkelderd. Het gaat niet om een lek maar vermoedelijke eerder opstijgend vocht.
Grondwater in kelder van huis in Bredene
Wij hebben last van grondwater in de kelder.
We hadden graag willen weten of het effectief grondwater is en hoe we dit kunnen oplossen.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders