Gratis fruitmand

De voordelen van vers fruit op kantoor

Kent u de voordelen van vers fruit op kantoor al? Meer fruit op het werk leidt tot gezond en gelukkig personeel, een gezonde boekhouding - want fruitleveringen zijn 100% fiscaal aftrekbaar en een fris, groen imago voor uw bedrijf. Interesse? Vul ons formulier voor vers fruit op kantoor in en vergelijk vrijblijvend prijzen van onze fruitleveranciers. Offertes aanvragen

Ik wens vers fruit op kantoor

 
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?
 
 
* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitmand levering?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gratis fruitmand: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Brugge
Graag een offerte voor 15-20 medewerkers. Nu geen firma, voor begin 2018.
Vers fruit voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op werk. Dagelijks hopen we 10 personen die gebruik zullen maken van deze service. We hadden graag de offerte willen ontvangen van het leveren om de 14 dagen.
Fruitlevering voor een bedrijf in Aalter
We zijn in totaal met 11 personen en zouden graag gratis fruit willen aanbieden. Graag een uitgebreide offerte met nadruk op aanbod van het fruit, leveringswijze, kosten enz...
Levering vers fruit voor een zwembad in Dilbeek
We zijn met 16 personen werkzaam in een zwembad. Graag een offerte van wekelijkse levering van vers fruit. Alvast bedankt voor de offerte.
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte van levering vers fruit op kantoor. Ik en mijn man zijn werkzaam voor dit bedrijf. Dagelijks zullen er minimaal 2 en maximaal 5 personen gebruik maken van deze service. Alvast bedankt voor de offerte!
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zijn in totaal met 24 personen maar u mag een offerte opmaken voor 20 mensen. Aangezien niet al onze mensen constant op kantoor werken. Onze beslissing zal vallen midden oktober.
Twee fruitmanden voor een bedrijf in Vlaams Brabant
Ik werk met 16 mensen, administratief personeel en chauffeurs. Ik zou daarom graag twee fruitmanden willen plaatsen, een in de burelen en een in de standplaats van de chauffeurs. Welke kosten zijn hieraan verbondeN? Graag een vrijblijvende offerte.
Fruitlevering voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag verdere informatie en offertes om voor te leggen op de voorzittersraad. U mag zich richten op een kleine 60 werknemers.
Vers fruit voor een overheidsinstelling in Brussel.
Graag een offerte van levering vers fruit. Dagelijks zullen 10à20 personen gebruik willen maken van deze service. Vriendelijk bedankt voor verschillende offertes!
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
We zijn met tien medewerkers op deze dienst. Graag verdere informatie over de hoeveelhied, het aanbod en de kostprijs van de fruitlevering.
Fruit op kantoor voor een bedrijf in Brussel
We zouden een leveringssyteem opstarten waarbij onze werknemers tegen betaling fruit kunnen bestellen op kantoor. Na een enquête blijkt dat het zou gaan om een 15 tal mensen. Het betalingssysteem wordt voledig door ons voorzien en we zijn nu enkel op zoek naar een kosten offerte voor de besteling en levering ervan.
Levering van fruit voor een bedrijf actief in luchthavenvervoer, West-Vlaanderen
Ons bedrijf is actief in luchthavenvervoer. We zouden de chaffeurs de mogelijkheid willen geven om s'morgens een stuk fruit te nemen. U mag een offerte opmaken voor een maandelijkse fruitlevering gericht op 6 mensen.
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Limburg
Als iedereen op kantoor is zijn we met 20 mensen. We hebben echter veel thuiswerkers.
Vers fruit op kantoor voor een agentschap van de Vlaamse overheid, Brussel
Graag een offerte voor wekelijkse fruitlevering voor een kleine twintig medewerkers. We zijn een agentschap van de vlaamse overheid.
Vers fruit voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van fruitlevering op werk. Dagelijks zijn er iets meer dan 20 personen die gebruik willen maken van deze service. Levering kan eventueel om de 2 weken. Bedankt alvast!
Vers fruit voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van levering vers fruit op kantoor voor 7à8 personen. Levering wensen we om de 14dagen. Bedankt alvast!
Vers fruit voor een bedrijf in Gent.
Graag een offerte van vers fruit. Dagelijks te gebruiken vanaf 4 personen. Eenmaal akkoord met offerte, willen we een levering om de 14 dagen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Vers fruit voor een school in Anderlecht.
Onze school heeft 227 leerlingen. We wensen de kinderen wekelijks fruit te geven. Wat gaat het kosten als we wekelijks fruit laten leveren voor 227? Graag een offerte.
Wers fruit voor kantoor in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van fruit op werk. Het is voor onze winkel bedoeld in Duinkerke. Dagelijks zullen er 4à5 personen gebruik maken van de fruitmand. Levering eventueel om de 14 dagen. Bedankt voor de offerte!
Fruit op kantoor voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een offerte van fruit op werk. Dagelijks zullen er 20à30 personen gebruik maken van de fruitlevering. Eenmaal akkoord zouden we graag een levering willen van om de 14 dagen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Vers fruit op het werk voor een bedrijf in Brussel.
We zijn met 250 man werkzaam op onze zaak. Ik wil graag fruit laten leveren op kantoor. Hoe loopt de verdeling? Hoe gaat dat te werk? Graag een offerte te ontvangen voor een wekelijkse levering.
Offerteaanvraag vers fruit op kantoor voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We werken met 25tal medewerkers en willen graag eens weten wat levering van fruit op het werk kost. Nu zullen die 25 personen niet op dezelfde moment aanwezig zijn op het werk. Graag een offerte
Wekelijkse fruitlevering voor bedrijf in Brussel
Wij zijn in totaal met een 85 werknemers, maar aangezien er een tiental op een andere vestiging werken en er ook altijd mensen zijn die van thuis uit werken hoeft u maar te voorzien voor maximaal 50 mensen.
Twee wekelijkse fruitlevering voor bedijf in Vlaams Brabant
Dit is een nieuwe dienst dat ons bedrijf zou willen aanbieden aan onze personeelsleden. Wij hebben vooral vragen bij de prijs , het aanbod en de praktische uitvoering van deze dienst. We zijn op dit moment met ruwweg 120 personeelsleden verdeeld over 6 etages.
Fruitlevering voor pretpark in Antwerpen
Wij zijn in januari al gestart met fruitbedeling op het werk maar zijn niet volledig tevreden over de prijs.
Verwen uw personeel met heerlijk vers fruit