Gratis fruitmand

Ga voluit voor fris en fruitig personeel

Kent u de voordelen van vers fruit op kantoor al?
  • Gezond en gelukkig personeel
  • 100% fiscaal aftrekbaar
  • Fris, groen imago
Nog niet overtuigd? Vraag meer informatie aan onze partners in fruitlevering en vergelijk vrijblijvend hun prijzen.


Offertes aanvragen

Ik wens vers fruit op kantoor

 
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?
 
 
* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitmand levering?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gratis fruitmand: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Brugge
Graag een offerte voor 15-20 medewerkers. Nu geen firma, voor begin 2018.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Sint-Michiels
Graag een offerte voor een 50 tal medewerkers. Nu nog geen firma.
Vers fruit op kantoor te Ham
Wij zouden een wekelijkse fruitmand levering willen op kantoor. In totaal gaat het om 142 werknemers, maar ze zijn gevestigd op 6 verschillende locaties.
Fruitmand voor een bedrijf in de regio Sint-Denijs-Westrem
Ik zoek een fruitmand levering voor een 8 werknemers. Gemengd fruit, op één locatie (er zijn wel 15 andere locaties, dat is best te bespreken).
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. We wensen dit systeem in te voeren op het bedrijf. In de eerste instantie zouden we wel een test wensen te doen om te kijken hoeveel en hoe regelmatig we deze fruitlevering het beste kunnen toelaten. We zijn met een zeer wisselend aantal op kantoor. Minimaal 20 mensen maar op drukke dagen kan dit oplopen tot 50. Fruit mag toekomen in 1 centrale mand.
Fruitmand levering voor een bedrijf in Melle
Dit is de eerste keer dat ik gebruik zal maken van een fruitmand. Graag had ik naast de offerte dus graag ook wat meer praktische informatie verkregen. We zullen van deze fruitmand gebruik maken door 18 mensen. Indien u nog andere informatie wenst kunt u mij altijd telefonisch bereiken.
Fruitlevering voor een bedrijf in Grobbendonk
Momenteel hebben we een leverancier die binnenkort zal stoppen . Daarom zoeken we nu offertes van andere spelers op de markt. We zijn in totaal met 125 mensen. Het fruit word verdeeld per afdeling, 6 tot 7 manden.
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens graag een offerte ter prijs en kwaliteitsvergelijking met onze huidige leverancier. In totaal hebben we ruw geschat zo'n 1000 mensen in België waarvan 500 in Brussel en 500 op 6 andere vestigingen in België. Het is net voor deze vestigingen zonder bedrijfsrestaurant dat ijk graag een prijsofferte en proefmand(en) wens. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden van levering, wekelijks, twee wekelijks, maandelijks, ... Als ook wat verdere informatie over de verdeling, kwaliteit, aanbod enz ...
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Roeselare
Ikzelf ben samen met mijn collega's beslissingsnemer in dit project. Na vergelijking zullen we beslissen met wie van de leveranciers we dit project zullen starten. We schatten dat ruwweg zo'n 80 mensen dagelijks gebruik zullen maken van de manden. We hadden graag wekelijks 2 manden per locatie geleverd, dus een totaal van 4 manden.
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik ben verantwoordelijke voor de kantine van een bedrijf waar dagelijks 150-200 tot man langskomen. We wensen deze mensen gratis of aan een zeer goedkope prijs fruit aan te bieden. De precieze verdeling laat ik aan u over maar deze fruitmand(en) moeten in enkel een kantine komen.
Fruitlevering voor een bedrijf in Vilvoorde
Graag een offerte voor zo'n 23 mensen. Deze zullen gebruik maken van een maandelijkse fruitmand die we in de cafetaria zullen plaatsen. De directie wenst hiervoor enkele offertes om te vergelijken en dan te beslissen met wie ze in maart van start zullen gaan.
Fruitlevering voor een media bedrijf in Vilvoorde
Ik ben nog niet helemaal zeker of we deze per week of per maand zullen nemen. Dit valt af te zien van de offerte. We zouden deze fruitmand graag willen aanbieden aan onze medewerkers, 40 mensen in totaal. Deze zal naar waarschijnlijkheid in de kantine van onze nieuwe kantoorruimte geplaatst worden. we zouden dit willen invoeren vanaf begin volgend jaar.
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Zwijndrecht
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op kantoor. We hebben wel minder dan 10 werknemers op het werkvloer, zal het nog interessant voor ons zijn?
offerte voor fruitmanden op het werk
23 werknemers
Twee wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Dendermonde
We zijn momenteel bezig om het budget op te maken voor volgend jaar. Daarom zouden we graag vrijblijvende offerte ontvangen voor deze te kunnen voorleggen. Vervolgens zullen we dan vanaf 2013 dit invoeren. Graag naast een offerte voor 20-25 personen; ook graag voldoende informatie over jullie werking , de leveringstermijnen enz ...
wekelijke fruitlevering voor een bedrijf in Jette
Ik zou deze graag willen aanbieden aan de bedienden op kantoor. Voltijds zijn dit een dikke 10 mensen.
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van het levering van vers fruit. We zijn met een 10tal personen op het kantoor. Ik ben benieuwd of het zal aanslaan op kantoor.
Levering vers fruit voor een autogarage in Kortrijk
Graag een vrijblijvende offerte van een fruitkorf. We zijn in onze garage werkzaam met 18 personen. De offerte had ik graag over de wekelijkse levering van fruit. Bedankt voor het contact.
Vers fruit voor een bedrijf in Knokke Heist
Graag een vrijblijvende offerte van fruitlevering op kantoor. We zijn met 15 personen werkzaam. We hadden graag de prijsvoorstel willen ontvangen van maandelijkse levering.
Fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen en Brussel
Graag een offerte van levering vers fruit voor 2 locaties. In Antwerpen zijn we met 45 personen werkzaam en in Brussel met 15 werknemers werkzaam. We hadden graag een wekelijkse levering gehad. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Offerteaanvraag vers fruit voor 180 medewerkers
Wij zijn met 180 medewerkers en hadden graag uw offerte ontvangen om iedereen vers fruit aan te bieden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vers fruit voor een bedrijf in Wortegem
Ik had graag een offerte willen ontvangen van levering vers fruit op kantoor. We zijn met 4à5 personen werkzaam op kantoor. Bedankt voor de offerte
Fruitlevering voor een BVBa in Berchem
wij wensen eerst een vrijblijvende offerte voor een éénmalige of sporadische levering van fruit. Gelieve een offerte voor 25 mensen op te maken. Na beëindiging van dit proefproject kunnen we eventueel verder gaan voor een langer termijncontract.
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
Wij werken met twee kantoren. In Brussel en Antwerpen. We zouden nu graag voor een wekelijkse fruitlevering in ons Antwerps kantoor een vrijblijvende offerte ontvangen voor een 10-tal mensen. Eventueel zouden we dit dan ook willen uitbreiden naar ons tweede kantoor in Brussel.
Fruitmand voor een tafeltenisclub in Rillaar
Voor de verjaardag van onze tafeltennisclub willen we een Feest-fruitmand zetten waar iedereen van onze leden een stuk fruit kan nemen. U mag een offerte opmaken voor een dikke 20 man.

Neem een moment voor uw gezondheid met vers fruit op kantoor

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Positieve en gezonde stimulans
Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Gevarieerd fruitaanbod
U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Verschillende mogelijkheden
Vraag vrijblijvend informatie over de mogelijkheden en levering van  fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.
Verwen uw personeel met heerlijk vers fruit