Gevelrenovatie

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gevelrenovatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Ranst
Graag offertes voor het isoleren van de zijgevel van onze woning en een stuk van de achterkant van de woning. Achteraan bevinden zich drie ramen en aan de zijkant geen. Het gaat om een vrije gevel van ongeveer 120 m².
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel bekleden met leien in Sint-Katelijne-Waver
Wij zijn aan het verbouwen en zouden graag een prijsofferte ontvangen voor het bekleden van een zijgevel (ongeveer 174 m²) met leien op isolatie. Welke bijkomende informatie heeft u nog nodig om deze offerte op te stellen? Indien gewenst kan u hiervoor ook langskomen om het werk te bekijken.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie van aanbouw + volledig isoleren - regio Hemiksem
Wij zoeken iemand die de gevel van een aanbouw kan bekleden met Thermowood. Het is een bijgebouw achter de woning. De volledige buitengevel moet ook geïsoleerd worden. De woning zelf is reeds gerenoveerd.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Herselt
We zoeken een offerte voor het plaatsen van crepi. Dit is van een bijbouw. Deze bijbouw wordt nu gezet en eind volgende week is de ruwbouw klaar.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Lissewege
Gevelreiniging van de voor en de achtergevel van een rijwoning. Gebouw van meer dan 100 jaar oud. Dit is een gevelsteen met daarboven een ander types steen.
Gevelwerken
Limburg
Gevelrenovatie voor een woning in Genk
Ik zoek een offerte voor het reinigen en voegen van de gevel. Halfopen woning. Dit deel is gebouwd in de jaren 70. Vrije gevelsteen.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Wilrijk
Ik heb een rijwoning dat we twee jaar geleden hebben aangekocht. De gevel is nu sterk verouderd is en is in vrije gevelsteen. Ik zou nu de gevel wensen te bekleden of te bepleisteren. ofwel laten opvroegen of uitslijpen en op te frissen. We rekenen hierbij op uw advies. Ik ben bereikbaar op woensdag of na 17u op te bellen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie voor een woning in Diest
: Vrijstaande woning gebouwd in 1962, ramen met hoogrendementsglas zijn vernieuwd in 2010. We zouden de buitenkant willen isoleren maar nog niet volledig erover uit met crêpe of gevelbekleding.+- 350 m²
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Balen
Gevelbekleding voor een rijwoning. Ik wens een offerte voor enkel de voorgevel te bewerken. Gevel nu geschilderd.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken in de regio Overijse
Aan mijn huis wil ik gevelwerken laten doen. Oude crepi nu, volledig nieuwe moet erop , opp. 300m², vrijstaand huis van rond 1900. Wanneer is te bespreken.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Pittem
Een oud kot die bestaat uit betonnen muren.De muur die zichtbaar is in de tuin had ik mooier en warmer willen aankleden.De muur is o'n n 2,5meter hoog en lengt 15 meter. Eventueel in hout of pvc. Woning van 1988 het kot is wel nog ouder.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie voor een woning in Sint-Katherina-lombeek
Dit is voor een oude hoeve die wordt gerestaureerd Werken gepland voor na de vakantie. Deels reinigingswerken deels mortelwerken of eventuele scheuren.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie te Antwerpen
Ik ben opzoek naar een offerte voor gevelrenovatie. Het gaat om de voorgevel. De woning is gebouwd in de jaren 1800, maar is 15 jaar geleden gerenoveerd geweest.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie te De Klinge
Ik ben opzoek naar een offerte voor gevelrenovatie. Het gaat om een gevel met een breedte van ongeveer 4 meter en 2 verdiepingen hoog.
Gevelwerken
Limburg
Gevelrenovatie voor een woning in Beringen
Ik wens de gevels te renoveren en te laten hervoegen. De oppervlakte is ongeveer 300 vierkante meter werken zouden worden uitgevoerd deze zomer liefst voor bouwverlof te beginnen na 20 juni . kurt
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie voor een woning in Aarschot
We zoeken een offerte voor het hervoergen van de gevel. Hier en daar zijn er ook beschadigen stenen die vervangen moeten worden. Ook zijn er lichte beschadigingen aan de betonbalken boven de ramen moeten vervangen worden. Werekn zeker voor 2017.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelreiniging voor een woning in Sint Pieters leeuw
3 gevel woning, stellingen nodig graag prijs voor hervoegen, met eventueel zandstralen(hiervoor aparte prijs geven) behandelen tegen vocht, ook kelder behandelen tegen vocht en sulfer aanslag, schouw herstellen. Ook waterdicht maken van de muren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Erembodgem
We hebben een verzakking gehad door een grote eik die op een meter van de woning stond. Deze is verwijderd geweest: Nu hebben wen wat last van voegen die uit de muur gevallen zijn en stenen die gebarsten. Voor de herstelling is het ongeveer 20 vierkante meter het is een hoek van ongeveer 2 vierkante meter en een muur van 18 vierkante meter.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie te Roosdaal
Topgevel is door Eandis beschadigd. Hiervan moet een deel opnieuw worden opgemetseld en worden afgewerkt. Het gaat om ongeveer 5 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
gevelrenovatie voor een woning in Stekene
Dit is een halfopen woning dat van de jaren 50 is. We hebben langs een kant last van vocht door de slagregen. We wensen hier nu isolatie plaatsen en de gevel renoveren. Eventueel wensen we de andere zijgevel ook isoleren en bewerken met crepie. Werken voor het voorjaar 2017
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
gevelrenovatie voor een woning in Dendermonde
Ik zoek een offerte voor de gevel te voegen. Vrijstaande gebouw. Vrije gevelsteen. Dit is een woning van 5 jaar met geïsoleerd spouwmuren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie te Herzele
Onze woning is gebouwd in 1907. Hierdoor zouden we geen nieuwe gevel mogen plaatsen. De gevel willen wij helemaal renoveren en reinigen.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Hofstade
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Graag een soort van gevelbekleding (welke soort is te bespreken), opp. +100m², halfopen bebouwing van 1920. Wanneer ligt aan de offerte.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Halfopen bebouwing van 1952, dus buitenmuurisolatie en daarna crepie te doen, opp. +100m², wanneer is te bespreken.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Heist-op-den-Berg
Afhankelijk van de prijs wens ik de volledige woning te bewerken. Ik heb een L-vormige woning. Ik wens de gevel na te kijken op renovatiewerken. Originele gevelsteen. Ik vermoed dat dit geïsoleerde spouwmuren zijn.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag