Gevelisolatie

Waarom gevelwerken laten uitvoeren?

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt. Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gevelisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Gevelwerken voor een pand in Gentbrugge
Het betreft de gevelisolatie van m'n achtergevel. Ik ben eigenaar van het bovenste stuk van m'n woning.
De breedte van m'n gevel bedraagt 6m, met 2 uitsparingen voor de ramen met volgende afmetingen 180 x 145cm en 180 x 155cm. Daarnaast is er tevens nog een uitstekende badkamer waarvan ik de zijwand wil isoleren. Deze zijde heeft uitsparingen voor ramen met volgende afmetingen: 130 x 65cm + 130 x 165cm.

In overleg met m'n onderbuur, eveneens eigenaar, is het mogelijk dat we tot een akkoord komen om onze volledige achtergevel laten isoleren.
Gevel renoveren voor een woning in Leopoldsburg
Ik zoek iemand om de buitengevel te isoleren en te bekleden van mijn woning. Dit is een halfopen bebouwing. Momenteel is de gevel bedekt met een plaaster of crepi maar ik heb geen idee wat precies.
gevelwerken te Gent | Gevelisolatie & gevelbekleding
Goeiemiddag,bij deze zou ik mijn voorgevel willen laten isoleren en bekleden (crepi of spuitkurk). Bijkomstig dient ook mijn dakgoot hersteld te worden. De woning werd gebouwd in 1950. Dit gaat om een kleine woning in Gent. Bedankt voor de interesse!
Gevelwerken voor een pand in Bekkevoort
Momenteel wordt een oude schuur afgebroken dat tegen mijn huis staat. Deze gevel, die geen ramen of deuren bevat, wens ik te isoleren en af te werken. Ruw geschat kom ik op een kleine 50 vierkante meter. De woning werd gebouw rond 1950.
Gevelisolatie + gevelstrips plaatsen
Woning uit 1963, waarbij de gevelsteen moet worden weggehaald om isolatieplaten (12 à 14 cm) te laten plaatsen. Daarna afwerken met gevelstrips. Het gaat om ongeveer 95 m² gaan. Het is een halfopen woning.
Gevel isoleren en bekleden | Overijse
Wij wensen het oudste gedeelte van ons huis te laten isoleren aan de buitenkant (wegens vochtproblemen) en daarop een gevelbekleding te plaatsen.
Prijsofferte isolatie gevel in Boechout
Wij wonen in een halfopen bebouwing. Er staat echter geen woning naast ons. De muur, waar normaal een huis aan zou moeten grenzen, is dus niet geïsoleerd. Graag ontvangen we offerte van isolatiespecialisten om deze muur te laten isoleren in de regio van Boechout.
Spouwmuurisolatie te Harelbeke
Ik ben eigenaar van een woning van 1967. Wij zoeken nu een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een vrijstaande woning met naakte vrije baksteen. Wij opteren om via de binnenkant te isoleren want de woning is volledig gestript ( plaaster weg, vloer weg, rolluiken weg,..). Kan u mij voor 29/07 bellen om een afspraak te maken ter plaatsen. Alvast bedankt.
Gevelisolatie appartementsgebouw in Gent
Wij zoeken ook een vakman voor gevelrenovatie en gevelisolatie. Op de gevel is er ook een barst waardoor er insijpeling is. Een ingenieur is hiervoor gekomen maar geen probleem voor stabilisatie. We hebben een opstijgend vochtprobleem in een appartementsgebouw met 4 appartementen in Gent. Ik ben eigenaar. Er is ook een plat dak op 1ste verdiep met roofing met waterinsijpeling.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag