Gevelbekleding

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gevelbekleding: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelwerken
Antwerpen
Crepi op gevels plaatsen, bel-etage woning te Edegem
We wonen in een rijhuis, een bel-etage woning. We zoeken een offerte voor het bepleisteren van vrije gevelsteen. Onze spouwmuren zijn reeds geïsoleerd.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden in Kaprijke
Voor ons huis (in 1980 gebouwd) zouden wij eens opties willen om de gevel te bekleden. Het is een halfopen huis, opp. 80 m².
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelbekleding te Boutersem
Ik zou aan de achtergevel op het gelijkvloers (bijgebouw) houten gevelbekleding willen laten plaatsen en op de eerste verdieping (en misschien zijgevel ook) crepi.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met metaal en hout | Belsele
Gevelbekleding vooraan (zichtzijde 120m²) met eerste kwaliteit metaal in combinatie met hout of groenbeplanting (ecologisch uitzicht) en isolatie. Zij- en achterzijde bekleden met tweede keus panelen metaal en isolatie.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met cement (Gent)
Cementbepleistering van achtergevel en zijgevels woonhuis. Een stelling wordt voorzien door onze dakwerker die ook de isolatie van de gevel zal voor zijn rekening genomen worden. Dit is een woning in tweede bouwfase. Het gaat om een renovatieproject.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel met hout bekleden (Kortenberg)
We wensen onze voorgevel te bekleden met hout. Het gaat om een gevel met een breedte van 4 meter en een hoogte van 8 meter.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel isoleren en bekleden | Overijse
Wij wensen het oudste gedeelte van ons huis te laten isoleren aan de buitenkant (wegens vochtproblemen) en daarop een gevelbekleding te plaatsen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Creatieve gevelbekleding voor aanpalende woning (Roosendaal)
We hebben de woning naast de onze gekocht. Nu zoeken we snel een ideale oplossing voor een creatieve gevel. We kunnen zeker de gevelplannen opsturen per mail. Liefst dak en gevel in hetzelfde materiaal. De woning is volledig gerenoveerd maar dateert van 1934. Onze woning heeft een gevelsteen met crepi, maar de pas aangekochte woning is een vrije gevelsteen.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelbekleding en buitenmuurisolatie | Gratis offertes vergelijken
We willen de gevel van ons huis aanpakken. Er moet buitenmuurisolatie komen en daarboven een soort van gevelbekleding. Het is voor een vrijstaand huis van de jaren 1970.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelbekleding vervangen te Beerzel
Onze gevel is aan de regenkant niet mooi meer. Wij zouden graag de bekleding willen vervangen. Het is een woning uit de jaren 50.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Bakstenen gevel met panelen bekleden
Ik wil gevelwerken laten doen. Het gaat om één bakstenen zijgevel van ongeveer 70 m². Ik zou die het liefst bezetten met panelen.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevels met crepi bekleden (Kapellen)
Wij wensen 2 gevels van onze woning (voor- en zijgevel) met crepi te bekleden. De gevels bestaan uit bakstenen. De ouderdom van de woning kennen wij niet precies.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelbekleding voor een huis in Sint-Lenaarts
We willen graag de gevel van ons huis laten bekleden. Het gaat om oppervlakte van 172 m². Het is een vrijstaande woning van 1962. Momenteel begint er in de voegen tussen de stenen mos te komen, dus dit willen we laten renoveren met een moderne look.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag