Gevel isoleren

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gevel isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Zijgevel isoleren | Zemst
De zijgevel van onze driegevelwoning dient geïsoleerd te worden, opp. 40 m². Ons huis is van 1936.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel goedkoop laten bezetten
Tegen ons rijhuis stond een brandweerkazerne die nu is afgebroken. Wij willen die muur nu laten bezetten en eventueel isoleren. We zoeken wel de goedkoopste oplossing aangezien de kans bestaat dat er ooit terug tegen gebouwd wordt.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Twee gevels isoleren | Gentbrugge
Achtergevel hoofdgebouw & zijgevel aanbouw isoleren. De gevels zijn wel geschilderd. De woning werd gebouwd in 1945. Liefst bellen na 18u.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel isoleren en afwerken met spuitkurk of crepi
Wij wonen in Zelzate en zoeken een vakman om onze achterbouw met isolatieplaten (6 cm dik) te voorzien en af te werken met spuitkurk of crepi. Het is een soort tuinhuis/garage zonder isolatie. Ik schat de totale oppervlakte tussen de 50 à 100m².
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel isoleren en vochtvrij maken van een rijhuis in Antwerpen
Uit te voeren werken: De voorgevel van een rijhuis isoleren en 2 verdiepingen afwerken met crepi. Dakverdieping en dakgoot in trespa. Gevel werd tientallen jaren geleden door een vorige eigenaar bezet met steenstrips. Bouwlijn=rooilijn. Er is ook een zichtbaar vochtprobleem aan de linkerhoek van de woning.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Scheur in de gevel herstellen | Appartement in Leuven
We willen de gevel herstellen van een blok van 4 appartementen (bouwjaar 1960) met 4 verschillende mede-eigenaars. We hebben een vochtprobleem door een scheur in de gevel en zijn op zoek naar een onderhoudsvriendelijke renovatie waarbij we ook isolatie willen toevoegen. We willen graag offertes vergelijken om de beste prijs/kwaliteit te vinden.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met metaal en hout | Belsele
Gevelbekleding vooraan (zichtzijde 120m²) met eerste kwaliteit metaal in combinatie met hout of groenbeplanting (ecologisch uitzicht) en isolatie. Zij- en achterzijde bekleden met tweede keus panelen metaal en isolatie.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel behandelen tegen vocht + isoleren + afwerken met Thermowood en spuitkurk
Graag detail offerte voor volgende werken;
A) Achtergevel circa 18 m² exclusief ramen. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
B) Zijgevel en balkons circa 50 m² exclusief ramen en deuren. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met spuitkurk
C) Uitstekende delen balkons circa 8 m² - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
D) Vervangen dakrand - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
E) Behandelen vocht door kelderdichting MB2K - Vloer circa 16 m² - Muur circa 18,5 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Oude gecementeerde gevel isoleren | Gent
Ik zoek een mooie offerte van een gevelwerker voor het isoleren van een gevel van zo'n 120 jaar. De gevel is wel al bekleed met een soort cement.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Zijgevel bekleden en isoleren in Wenduine
We zoeken iemand om de zijgevel van een oude, te renoveren woning te isoleren en bekleden. Bij voorkeur met minerale crepi om opstijgend vocht tegen te gaan. We willen ook de prijs en opties bekijken om de gevel af te werken met sidings. Het gaat om een zijgevel met een oppervlakte van ongeveer 65 m².
Gevelwerken
Limburg
Gevelisolatie vrijstaande woning
Ik zoek offertes om de gevel te laten isoleren van mijn jaren 50 woning. Het gaat om een vrijstaande woning en een oppervlakte van in totaal 120 m².
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Schade aan gevel door waterinsijpeling - Gevelwerker te Kuurne gezocht
Ons huis heeft een gevel in crepi, maar door waterinsijpeling is er schade aan de betonrand. We zoeken een gevelwerker om dit op te lossen en tegelijkertijd ook isolatie te plaatsen.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Ranst
Graag offertes voor het isoleren van de zijgevel van onze woning en een stuk van de achterkant van de woning. Achteraan bevinden zich drie ramen en aan de zijkant geen. Het gaat om een vrije gevel van ongeveer 120 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel isoleren + houten bekleding voor een woning in Ronse
Ik wens mijn huis te isoleren (minimum 15cm dikte) en tegelijkertijd een houten gevelbekleding laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 180 m². Er zitten 20 vensters en 5 deuren in het huis. Eerst zal ook de spouwmuur nog geïsoleerd worden.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie van aanbouw + volledig isoleren - regio Hemiksem
Wij zoeken iemand die de gevel van een aanbouw kan bekleden met Thermowood. Het is een bijgebouw achter de woning. De volledige buitengevel moet ook geïsoleerd worden. De woning zelf is reeds gerenoveerd.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Zijgevel isoleren en bekleden | Deinze
Ik zoek een offerte voor het bekleden en isoleren van de zijgevel van ons huis (bouwjaar 1930). Momenteel zijn de gevelstenen nog totaal onbewerkt.
Buitenmuurisolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Izegzem
Woning van de jaren 30-40. Ik wens een prijsvergelijking te doen tussen de gevel te isoleren of eventueel de gevel af te breken en een nieuwe spouwmuur te plaatsen of eventueel een gevelsteen voor te plaatsen om zo de gevel te isoleren. Halfopen woning in vrije gevelsteen. Momenteel ben ik in het buitenland maar ben weer bereikbaar vanaf de eerste maandag van december.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Duffel
We willen gevelwerken voor ons huis. vrijstaand huis van +10 jaar oud, wil buitenmuuriso/crepi, nu gewone baksteen, opp. +100m². Voorjaar 2018 kan dit, vraag huisnummer bij contact.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Antwerpen
We willen gevelwerken voor ons huis. Betreft achtergevel rijhuis ( >20jaar ) isoleren, en bezetten Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : +55m².
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Tunrhout
: Beste, Ik heb net een huis gekocht met mijn vriendin dat aan verbouwingswerken toe is. Graag hadden wij de optie bekeken om ons huis langs buiten te isoleren. Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen om te bekijken of dit binnen ons budget valt. Halfopen woning +- 125m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Lovendegem
Vrijstaande woning waar we een gevel wensen te isoleren. Dit is een gebouw van 1979. Gevel in itonsteen. Volle stenen muur van 25cm dik.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Balen
Graag willen we onze buitengevel laat opmaken met crepi, om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning van 1964,, welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : ± 130 m2. Voorjaar 2018 denken we.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Brugge
Dit is voor de de voorgevel van een rijhuis te bewerken. Ik wens hier isolatie en steen strips te plaatsen. Gebouw van de jaren 40. Gevels zijn geschilderd.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Aaigem
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Cementbepleistering/crepie op de gevels || Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning || Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : +40m². Huis van 1800 ergens, liefst dit jaar nog.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Hoboken
Graag buitenmuuriso voor mijn woning. Halfopen huis van jaren 30, rond de 80-100m², mag isolatie of steenstrips dergelijke,... voor najaar 2017.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag