Fruitmand

Fruit op het werk: lekker, gezond en 100% fiscaal aftrekbaar

Nog geen vers fruit op kantoor? Er zijn nochtans goede redenen voor:
  • Gezond en gelukkig personeel
  • Volledig fiscaal aftrekbaar
  • Verhoogt de productiviteit
Meer informatie? Vul ons formulier in en ontvang gratis offertes voor de levering van een fruitkorf.


Offertes aanvragen

Ik wil gratis offertes voor de levering van een fruitmand

 
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?
 
 
* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitkorf levering?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Fruitmand: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Fruitmand levering voor een zaak in Leuven
Ik zoek een fruitmand voor de horecazaak die opent binnen 2 weken.
Fruit op kantoor bij boekhoudkantoor
wij zijn een boekhoud kantoor met 35 personen in dienst.
Graag wou ik weten wat de prijs is voor een wekelijkse levering van fruit.
fruitlevering voor een bedrijf in Veurne
Ik zoek een fruitmand voor 4-5 mensen per dag. Op dit moment nog nooit gebruik gemaakt van een fruitmand . Graag ook de verschillende mogelijkheden voor de leveringen, wekelijks, twee wekelijks of maandelijks.
fruitlevering voor een bedrijf in Gent
Ongeveer 30 mensen op dezelfde site. Onze collega's hebben in het verleden op een ander bureau reeds gebruik gemaakt van een fruitmand. Dit wel van een andere leverancier.
offerte fruitmand in Antwerpen
Wij zijn een vzw. (ondernemingsnummer 0408.344.759) We zijn elke dag met een ander aantal mensen op kantoor, maar het gemiddelde is 7-8 (Totale kantoorpopulatie is 13 personen, maar niet iedereen is altijd aanwezig... ). Het is de eerste maal dat we hiermee starten. Alles mag in één mand.
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Schoten
Wij zoeken offertes voor het leveren van Vers fruit op kantoor. Wij hebben momenteel geen leverancier hiervoor, en er zouden 8personen gebruik van maken. Wij wensen deze in 1 fruitmand of in maximaal 2 fruitmanden (voor 2 locaties) te laten toekomen.
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Ekeren
Wij wensen offertes te ontvangen voor het verkrijgen van vers fruit op kantoor. Wij hebben hier geen leverancier voor op dit moment, en er zouden 658 leerlingen en een 70tal leerkrachten gebruik van maken. Het fruit mag in 1 fruitmand toekomen.
Frankeermachine voor een bedrijf in Aartselaar
8 mensen dagelijks gebruik. We hebben in het verleden reeds gebruikt gemaakt van een andere leverancier. Toen vonden we echter dat we te weinig keuze van fruit hadden in de fruitmand. Daarom dat we nu een offerte aanvraag ter prijsvergelijking met andere leveranciers.
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Gent
Graag ontvangen wij offertes voor vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor (een kennis brengt maandelijks appels mee). Hier zouden een 60tal personen gebruik van maken en wij wensen de fruitmand(en) te laten verdelen op basis van departement.
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. We wensen dit systeem in te voeren op het bedrijf. In de eerste instantie zouden we wel een test wensen te doen om te kijken hoeveel en hoe regelmatig we deze fruitlevering het beste kunnen toelaten. We zijn met een zeer wisselend aantal op kantoor. Minimaal 20 mensen maar op drukke dagen kan dit oplopen tot 50. Fruit mag toekomen in 1 centrale mand.
Fruitlevering voor een bedrijf in Geel
Graag een offerte voor de wekelijkse levering van een fruitmand gericht naar 25 tot 30 personen. Het is de eerste keer dat we een fruitmand zullen bestellen, dus graag ook meer informatie over de praktische kant van de zaken.
Fruitmand voor een bedrijf in Antwerpen
We verkiezen een een levering op maandag of dinsdag en het liefst biofruit. In totaal zijn we met een kleine 50 medewerkers. Graag een offerte en praktische informatie voor de wekelijkse levering van dergelijke fruitmand.
Fruitmand levering voor een bedrijf in Melle
Dit is de eerste keer dat ik gebruik zal maken van een fruitmand. Graag had ik naast de offerte dus graag ook wat meer praktische informatie verkregen. We zullen van deze fruitmand gebruik maken door 18 mensen. Indien u nog andere informatie wenst kunt u mij altijd telefonisch bereiken.
Vers fruit op kantoor in Wijnegem
Graag een offerte voor vers fruit op kantoor. Het gaat hier om een bedrijf met 5 werknemers die er allemaal wensen gebruik van te maken.
Fruitlevering voor een bedrijf in Tienen
Graag een offerte voor een wekelijkse levering van 2 verser fruitmanden, deze zullen dienen voor een totaal van ongeveer 50 mensen, dus +- 25 elk.
Fruitlevering voor een bedrijf in Zaventem
We zijn een bedrijf van 200 tot 250 mensen. Ik had graag een eerste contact verkregen voor de opstartring van een wekelijkse verse fruitlevering. Mijn eerste idee was het leveren van een verse fruitmand per dienst; maar ik sta uiteraard open voor uw advies voor een andere verdeling. Graag een eerste algemene offerte met prijzen voor levering en praktische informatie zoals leveringstermijn, ophaling, aanbod van fruit enz...
Fruitlevering voor een bedrijf in Zandvliet
Graag hadden we een offerte verkregen voor de wekelijkse levering van een verse fruitmand op het werk. Graag een offerte voor een fruitmand voor 5-10 mensen dagelijks gebruik.
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
Ik heb opdracht gekregen om offertes van een wekelijkse fruitlevering te verkrijgen. Deze beslissing zal zeker binnen de drie maanden vallen. Ik wens een offerte voor 35 man. Ofwel wensen we de levering van een fruitmand in de cafetaria ofwel een op elke verdieping, twee in totaal. Graag naast de prijsofferte ook verdere informatie over de levering, aanbod enz...
Fruitlevering voor een bedrijf in Weelde
Momenteel hebben we al een andere leverancier, maar omdat we niet langer tevreden zijn met de kwaliteit van het fruit wensen we een vergelijking te maken met andere leveranciers. De beslissing zal voor eind februari vallen. Graag een offerte voor de leveren van wekelijks een verse fruitmand voor 10-15 mensen.
Fruitlevering voor een bedrijf in Ruisbroek
Ik had graag naast de offerte wat verdere informatie over de praktische werking van uw zaak. We zijn namelijk met 60 medewerkers verdeeld over 2 verschillende verdiepingen en wens daarom te weten wat de leveringstermijn, het aanbod en de ophaling van de fruitmanden inhoud. Bedankt voor uw prijsofferte.
Fruitlevering voor een bibliotheek in Oostkamp
Ik heb van de gemeente de opdracht gekregen om offertes aan te vragen voor een tweewekelijkse fruitlevering. U mag een offerte opmaken gericht op 14 mensen. We wensen een fruitmand op een centrale plaats te zetten.
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Momenteel beschikken wij over een snoep pick & pay', dit betekent dat onze werknemer een kleien bijdragen leveren per snoepreep. Bestaat fruitbevoorrading ook in dergelijke formule? Ik wens een prijsofferte voor een verse fruitmand gericht naar 19 mensen. Deze zal op een centrale plaats voor onze medewerkers gezet worden. Ik wens in december eerst een test te doen om dan in januari de uiteindelijke beslissing te nemen. Graag ook informatie over uw aanbod en praktische werking
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Lede
We zijn recentelijk gestopt met onze leverancier en zouden daarom n graag de kostprijs van verschillende leveranciers voor een wekelijkse fruitmand vergelijken. Graag een offerte voor 10-12 man. we willen een fruitmand op een centrale plaats aanbieden.
Fruitmand voor een bedrijf in Genk
Ik wens graag een offerte voor de levering van verst fruit. Ik zou een fruitmand in de kantine willen plaatsen voor al het personeel, 10 mensen.
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Temse
Ik wens een offerte voor een verse fruitlevering gericht op 5 mensen. We wensen een fruitmand op een centrale plaats. Graag een offerte met de leveringsprijzen en praktische werking. Deze dienst zal van start gaan in januari.

Bied uw werknemers een gezonde snack met fruit op het werk

Een fruitkorf laten leveren op kantoor? Ontdek de voordelen en vergelijk offertes.

100% aftrekbaar
Een fruitmand is volledig fiscaal aftrekbaar.

Motivatie personeel
Uw werknemers zullen vers fruit zeker appreciëren. Bovendien is het goed voor de gezondheid.

Fruitkorf op maat
Bepaal zelf de grootte van uw mand en om de hoeveel tijd u een levering wilt.
Geniet van vers fruit op kantoor