Frisdrankautomaat buiten

Steeds een verfrissende pauze dankzij een Coca-Cola automaat

Op zoek naar een Coca-Cola automaat? Ontvang gratis offertes van onze partners in drankautomaten en vergelijk hun prijzen. Want voor elk bedrijf bestaat er een automaat op maat. Maar het resultaat is steeds hetzelfde: u heeft gegarandeerd succes bij uw werknemers.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een Coca-Cola automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Frisdrankautomaat buiten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Frisdrankautomaat voor een cafetaria in Heusden-Zolder
Voor een cafetaria in een sporthal zoek ik zoek een frisdrankautomaat om buiten te plaatsen onder een afdak. Elektriciteit kan voorzien worden.
Frisdrankautomaat voor een vereniging in Lummen
Wij zoeken een frisdrankautomaat voor een watersportvereniging. We zouden hier nu één of meerdere automaten wensen te plaatsen voor onze werknemer en ook voor mensen die passeren langs de fietsroute. Deze automaten dienen buiten geplaatst te worden, elektriciteit kan voorzien worden.
Cola automaat voor een bedrijf in Sint truiden
Ik zoek een offerte coca cola automaat buiten te plaatsen voor een carwash. Automaat buiten te plaatsen. Extern gebruik , klant en voorbijgangers.
Coca-cola automaat voor het OCMW
Wij wensen een coca cola automaat in ons OCMW / rustoord te plaatsen, wij zijn met een 100-tal mensen.
Cola automaat voor een bedrijf in Dedermonde
Op dit moment hebben we enkel waterkoelers en warme dranken automaten. We zouden deze automaat gewoon in onze cafetaria willen plaatsen.
Frisdrankenautomaat voor een school in Lendelede
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn een school en hadden die graag willen plaatsen. Vanaf 20 personen. Vriendelijk bedankt alvast.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Nieuwpoort
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik wil graag genieten van de promotie van coca-cola. We hebben per seizoen 3000 klanten. Bedankt alvast.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Nu koop ik nog mijn eigen frisdrank om door te kunnen verkopen aan klanten. Ik had dan graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen, zodat het makkelijker werken is. Graag een offerte van een coca-cola automaat.
Cola automaart voor een garage in Zaventem
We gebruiken momenteel een brouwer die dranken komt leveren. de directie zou echter willen nagaan of het vanaf volgend jaar niet goedkoper is om gewoon een automaat te plaatsen. Om dit te onderzoeken hadden we graag een vrijblijvende offerte ontvangen.
Cola automaat voor een sportbedrijf in Vichte
Wij organiseren geregeld sportactiviteiten op locatie in Zwevegem. We zouden hier in de kleedkamers een automaat willen plaatsen voor de klanten die een drankje wensen. Wij zijn vooral de 6 maanden van de zomer en lente actief. In de andere maanden zal er minde gebruik worden gemaakt van de automaat.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Olen
Graag een prijsvergelijking van frisdrankenautomaat. We hadden graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Het bedrijf telt 110 personeelsleden. Maar telkens zullen 20à50 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een supermarkt in Heppen
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben meer dan 10 werknemers in onze supermarkt die dagelijks gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Alvast bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Wolvertem
We zijn met 4 vaste werknemers elke dag aanwezig op de werkplaats. Daarbij komen ook veel chauffeurs binnen en bezoekers. Graag hadden we een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Bij voorbaat dank.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Puurs
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. De koffiemachine staat er al, nu nog de frisdrankenautomaat. We hebben er nog geen. Wat gaat het kosten om er 1 aan te schaffen? Graag een prijsvoorstel.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Bouwel
We hebben koelkasten staan van coca-cola. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Dagelijks vanaf 50 personen te gebruiken. Bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Hasselt
We hebben 2 grote frisdrankenautomaten staan van coca-cola. We hadden voor onze vergaderzaal graag een frisdrankenautomaat erbij geplaatst. Geen grote, wel een kleine. Graag een offerte op huurbasis. Bedankt alvast.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Keerbergen
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn met 5 personen werkzaam op het kantoor. Dagelijks hebben we bezoekers erbij. Nu hebben we gewoon een eigen frigo met frisdranken erin. Alvast bedankt voor de offerte.
Frisdrankenautomaat voor een school in Diegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben nog geen automaat staan. We hadden graag voor 20à50 personen een coca-cola automaat willen aanschaffen.
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Lommel
We zijn werkzaam met 8 personen. We hadden graag een frisdrankenautomaat geplaatst. Wat gaat het kosten. Eventueel huurprijs en koopprijs machine. Alvast bedankt voor de offerte!
Cola automaat voor een kapperszaak in Stekene
Ik zou deze automaat graag in mijn wachtkamer willen plaatsen zodat mijn klanten hiervan gebruik kunnen maken. Ik heb nog geen beslissing genomen of ik een gewoon of een "full service" huurcontract neem.Kunt u een offerte opmaken voor beide mogelijkheden.
Cola automaat voor een studentenhuis in Antwerpen
Wij zijn een vereniging van eigenaars van studentenhuizen. Nu zouden we graag in een gebouw waarin een kleine 100 studenten verblijven willen uitrusten met Cola automaten. We zouden er een tweetal willen plaatsen. Gelieve een vrijblijvende en uitgebreide offerte op te maken.
Cola automaat voor een opticien in Oudenaarden
We hebben op dit moment een koelkast vol blikjes die we graag zouden vervangen door een automaat. We staan echter ook recht tegenover een basisschool. Is het toegelaten om deze automaat buiten te plaatsen zodat ook de voorbijgangers hiervan gebruik kunnen maken.

Op zoek naar de juiste Coca-Cola automaat voor uw zaak?

Vind hier de ideale Coca-Cola automaat die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van frisdranken, vruchtensappen, water, sportdranken enz.

Kies de juiste formule
U kunt kiezen tussen verschillende formules, naargelang uw bedrijfsbehoeften. Zo is er de Full Service formule waarbij u zelf naar niets hoeft te kijken.

Onderhoud service
Het onderhoud en herstellingen worden voor u gedaan.
Fris uw pauzes op met een Coca-Cola automaat