Frankeermachine

De voordelen van een frankeermachine

Elk bedrijf dat post verzendt, zou een frankeermachine moeten hebben. Met het toestel:
  • Boekt u een enorme tijdwinst
  • Frankeert u nooit te veel of te weinig
Vergelijk hier gratis offertes voor een frankeermachine en ontdek hoeveel u bespaart.


Offertes aanvragen

Ik wil prijzen voor een frankeermachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel post (brieven, aangetekende zendingen, pakjes) verstuurt u gemiddeld?
 
 
* 2. Heeft u reeds een frankeermachine?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Frankeermachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Huren / aankopen frankeermachine voor in Antwerpen
Wenst huur -en aankoopoffertes voor een frankeermachine. Heeft momenteel geen frankeermachine. Het zou voor hoofdzakelijk binnenlandse post zijn die bestaat uit gewone - en aangetekende brieven.
Frankeermachine voor een bedrijf
Graag ontvang ik huur- en aankoopoffertes voor een frankeermachine, voornamelijk voor binnenlandse post (20% buitenlands). Het gaat om normale post en aangetekende brieven.
Frankeermachine te Aartselaar
Ik zoek een frankeermachine voor mijn bedrijf. Wij versturen 1800 brieven op maandbasis.
Frankeermachine te Antwerpen
Ik wens offertes voor een frankeermachine. Dagelijks zenden wij ongeveer 10 brieven uit.
Frankeermachines vergelijken | Bedrijf te Neeroeteren
We zoeken een offerte voor een frankeermachine voor ons bedrijf. Nu hebben we een Francotyp-Postalia, maar we zouden graag eens vergelijken.
Frankeermachine te Harelbeke
Ik zoek een frankeermachine voor mijn zaak. Ik stuur per week 150 brieven uit.
Aanvraag Frankeermachine te Heist-Op-Den-Berg
Wij zoeken offertes (huur -en aankoop) voor een frankeermachine. Wij gebruiken reeds een frankeermachine en wensen prijzen te vergelijken. Wij behandelen binnenlandse post, bestaande uit gewone brieven en aangetekende zendingen.
Aanvraag frankeermachine te Hasselt
Graag ontvangen wij offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij nog geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen voornamelijk gewone brieven, en dit enkel als binnenlandse post.
Aanvraag Frankeermachine te Mortsel
Graag ontvangen wij offertes voor een Frankeermachine, momenteel maken wij geen gebruik van een Frankeermachine. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen enkel binnenlandse post, bestaande uit gewone brieven en aangetekende brieven (postpakketjes behandelen wij zeer sporadisch).
Aanvraag Frankeermachine te Mechelen
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine, en wij behandelen binnenlandse post (95%) en buitenlandse post (5%) en deze bestaan voornamelijk uit gewone brieven (heel zelden zitten hier aangetekende brieven of postpakketjes bij).
Aanvraag Frankeermachine te Herentals
Wij zoeken offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen binnenlandse post en dit zijn meestal gewone brieven en aangetekende brieven (en heel soms zijn er pakketjes bij).
Aanvraag Frankeermachine te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes met elkaar af te wegen. Wij behandelen enkel binnenlandse post en deze bestaat uitsluitend uit gewone brieven. het betreft een vrij kleine praktijk.
Aanvraag Frankeermachine te Erpe-Mere
Wij zoeken offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen enkel binnenlandse post en dit bestaat uit gewone -en aangetekende brieven.
Aanvraag Frankeermachine te Ravels
Wij wensen een offerte (dit mag zowel een huur als aankoopofferte zijn) te verkrijgen voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij een frankeermachine en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij behandelen binnenlandse en buitenlandse post en deze bestaan uit gewone brieven.
Aanvraag Frankeermachine te Bekkevoort
Wij wensen offertes te verkrijgen voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen binnen -en buitenlandse post, en gewoonlijk zijn dit gewone brieven.
Frankeermachine voor bedrijf in Leuven
We hebben momenteel al een frankeermachine maar die gaat mee naar een andere afdeling vandaar dat wij een nieuw toestel nodig hebben. gemiddeld sturen wij 30 brieven per dag. Af en toe komt daar ook een mailing bij van een 100 tal brieven naar onze klanten. Bij deze mailing kan ook een brochure zitten. Graag hadden wij van jullie een vrijblijvende prijsofferte ontvangen.
Frankeermachine voor bedrijf uit Antwerpen
Wij zijn een bedrijf dat zo ongeveer 20 a 30 brieven per week versturen. Daarnaast zijn er ook een klein aantal aangetekende zendingen. Nu we hebben op regelmatige basis wel mailings en dan spreken we over 300 a 400 brieven per week. Graag hadden wij da informatie gekregen over een frankeermachine. Een afspraak is altijd mogelijk na een telefonische afspraak.
Bedrijf uit Leuven is op zoek naar een frankeermachine.
Per jaar versturen wij ongeveer een 2500 brieven. In dit aantal zijn ook onze pakketten geteld en aangetekende zendingen. Voor dit alles zouden wij graag een frankeermachine krijgen. Ik ben wel in verlof tot 12 augustus dus gelieven daarna te bellen voor een afspraak.
Firma uit Moerbeke denk aan een frankeermachine
Daar onze bedrijvigheden gaan uitbreiden en bij gevolg ook de verzending zal verhogen denken wij aan de aanschaf van een frankeermachine.
Frankeermachine voor een bedrijf in Waregem
Ons huidig contract loopt af binnen twee maanden. Vandaar dat ik even een prijsvergelijking wou maken naar andere leveranciers. Ik wens zowel prijsofferte voor aankoop als huur van een frankeermachine. Het betreft hier voornamelijk binnenlandse zendingen van groot formaat.
offerte voor frankeermachine te Rekkem
Vooral internationaal, voornamelijk binnen Europa maar ook soms naar buiten de de EU. Het gaat over +- 150 brieven per maand.
Frankeermachine voor een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw
op regelmatige basis versturen wij aangetekende zendingen, vooral in het begin van de maand. Op dagelijkse basis schat ik dat we gemiddeld zo'n 50 brieven versturen.
Frankeermachine voor een bedrijf in Bellegem
Ik doe deze aanvraag in opdracht van mr. Debrabandere. We hebben dagelijks zo'n 20-30 poststukken per dag. Naast brieven zitten hier ook soms pakjes en getekende verzendingen tussen.
Frankeermachine voor een bedrijf in Gent
We versturen 250 brieven/facturen per maand. Graag had ik een afspraak willen inplannen om te zien hoe en wat een frankeermachine inhoudt. Zijn voordelen bekeken en het in werking zien gaan. Hartelijk bedankt om me te bellen voor een afspraak.
Frankeermachine voor een bedrijf in
We hebben 2 of 3 keer per jaar een grote mailing van 800 brieven dat we de deur uit doen. Soms hebben we ook 10à40 brieven dat de deur uitgaan dagelijks. Graag een offerte van een frankeermachine. Dit zal de eerste ervaring zijn. Vriendelijk bedankt alvast.

Frankeer sneller en goedkoper met een frankeermachine

Verstuurt u veel post? Met een frankeermachine frankeert u in een handomdraai én aan een goedkoper tarief.

Goedkoper frankeren
U kunt kiezen voor het goedkope non-priortarief. Zo bespaart u tot 30% op uw verzendingen.

Tijdwinst
Frankeren gaat een stuk sneller en u hoeft niet meer in de wachtrij te staan in het postkantoor.

Geen overfrankeringen
Dankzij een ingebouwde weegschaal frankeert u steeds het juiste bedrag.
Verwerk uw post sneller en goedkoper