Extra panelen bijplaatsen

De voordelen van zonnepanelen

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is uw (geschat) jaarlijks elektriciteitsverbruik?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Bent u ook geïnteresseerd in een thuisbatterij?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Extra panelen bijplaatsen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Extra zonnepanelen in Geluwe
Ik heb al 12 zonnepanelen maar zou er graag nog 6 panelen laten bijleggen. Ik heb een hellend pannendak met een dakoppervlak van max. 100m² en een verbruik van 3000-3500kWh/jaar. Maar wij gaan nog airco plaatsen beneden.
Extra zonnepanelen voor een woning in Lichtaart
Ik heb al een installatie van 5200 kWh sinds 2010. Maar mijn verbruik gaat stijgen door elektrische verwarming in de veranda en opladen PHEV. Ik heb plaats voor nog een 6-tal panelen op het zuidwestelijk georiënteerd hellend dak van de woning. Dit is een dakpannen dak. Het gebouw is van 1999.
Zonnepanelen bijleggen in Tongeren
Ik heb momenteel 30 zonnepanelen van elk 260w liggen maar ik zou nog zo'n 2000 Kw willen bijleggen. Voor die 30 panelen krijg ik een subsidie van 270€. Als ik er nu bij plaats is mijn vraag of ik nog van die subsidie kan blijven genieten en mijn terugdraaiende meter kan behouden en natuurlijk hoeveel die installatie mij gaat kosten. Plaatsing op een pannendak van 25 jaar.
Extra zonnepanelen voor een woning in Herentals
Ik heb reeds een zonnepaneleninstallatie, geplaatst in 2011. Toen heb ik panelen geplaatst voor zo' n 4800 kW. Ik zou extra panelen willen bijplaatsen op een roofingdak of eventueel een pannendak. Het gebouw is van 1977. Het dak werd zo'n 3 jaar geleden vernieuwd.
Extra panelen bijplaatsen in Opglabbeek
Ik heb momenteel 24 zonnepanelen die zo'n 8 jaar geleden geplaatst zijn (inclusief groenestroomcertificaten en een meter die kan terug draaien). Op termijn wil ik een elektrische of hybride wagen aankopen alsook enkele wellness toestellen installeren (yacuzzi + sauna). Vandaar dat ik de mogelijkheden aan het bekijken ben om mijn opgewekte groene stroom te verhogen en bij voorkeur ook op te slaan zodat die 's avonds kan gebruiken (eventueel ook om de hybride wagen op te laden). De extra panelen moeten op een piramidedak geplaatst worden.
Extra zonnepanelen op hellend dak (Bredene)
Wij hebben op dit moment al zonnepanelen. Dit is op een hellend dak. Wij zouden er meer willen bijleggen. De woning is gebouwd in 1980.
Extra zonnepanelen leggen Herzele
Wij verhuizen en onze nieuwe woning heeft reeds een installatie van 15 panelen en een warmtepomp. Aangezien we met 4 zijn, zal dit niet voldoende zijn. We nemen begin maart onze intrek in het huis, dus vanaf dan kunnen we ter plaatse afspraken maken.
Haal de zon in huis met zonnepanelen