Energie besparen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Energie besparen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Installatie zonnepanelen te Kapellen
Ik ben op zoek naar bedrijf voor de installatie van zonnepanelen. Het dak is zuid-westelijk gericht en heeft dakpannen. Het is voor een gezin van 4 personen.
Zonnepanelen voor in de regio Grimbergen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. 3 personen, hellend leiendak, opp. is te zien. Termijn is open.
Zonnepanelen voor in de regio Beselare
Voor op ons huis willen we zonnepanelen offertes. 1 persoon, hellend pannendak en zuidwest gericht, opp. +40m², wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Heule
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak en zuidgericht, 4 personen, opp. +40m², bouwjaar 1974. In voorjaar 2018 te doen.
Zonnepanelen voor in de regio Halle
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak en zuidgericht, 9000-10000 kwh(alles op elek.), opp. +40m², wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Kalmthout
We zoeken zonnepanelen voor op mijn huis. Plat EPDM dak, opp. 45m², 2 personen, ik denk in 2018.
Zonnepanelen te Oudenaarde
Wij zoeken zonnepanelen voor een vrijstaande woning met dakpannen. We betalen 225€ per maand aan gas en stroom en dit 4personen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen voor in de regio Izegem
Voor op mijn huis/zaak wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak of pannendak kan en zuidgericht ook, 5 personen, opp. +500m². Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Ik wil zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn woning. Nu hellend leiendak en achteraan zuidgericht, alles op elek. verwarming, hoog verbruik. Huis van eind 1970, opp. +70m². Kan dit najaar al.
Zonnepanelen voor in de regio Hamont-Achel
Ik wens zonnepanelen voor op ons huis-veranda. Plat dak met houten dakconstructie, opp. 30m², 2 personen, termijn is aan het nut.
Zonnepanelen voor in de regio Ranst
Voor op mijn woning-garage wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. 80m², 5100 kwh, huis met renovatie in 1981, termijn is te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Moerbeke-Waas
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak, 2700 kwh ongeveer, zuid-zuidwest gericht, opp. +30m². Wanneer zal aan het nut, dergelijke zijn.
Zonnepanelen voor in de regio Lier
We willen zonnepanelen voor op oons huis. Hellend leiendak en zuidgericht achteraan, 5 personen, opp. +20m², termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Berlaar
Ik ben op zoek naar zonnepanelen op mijn woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 1 persoon (wel hoog verbruik), opp. 50m². Wanneer is aan de offertes.
Zonnepanelen voor in de regio Lokeren
Graag wil ik zonnepanelen voor op mijn huis/praktijk. Verbruik 5800kwh, plat PVC achtig dak, opp. +60m², wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen voor in de regio Langdorp
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 2 personen, opp. +50m². Wanneer is nog open.
Zonnepanelen te Stekene gezocht voor vrijstaande villa
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken snel een 200€ voor gas en stroom samen. We wonen hier met 2 personen en wensen is te vergelijken wat jullie ons kunnen bieden voor ons en ons dakpannen dak. Graag een telefoontje zodat we kunnen afspreken voor een plaatsbezoek.
Zonnepanelen voor in de regio St-Eloois-Vijve
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen 2 dakkapellen, zuidgericht, 9000kwh, bouwjaar 2008. Opp. 40-45m², plaatsing ligt aan de offerte.
zonnepanelen voor een woning in Begijnendijk
Woning ouder dan 10 jaar met een dak in dakpannen. Dit is een vrij grote beschikbare oppervlakte met enkel een dakvenster. Ik vermoed dat hier een zuidelijke oriëntatie is, maar ik ben niet zeker. Momenteel hebben we een zeer hoog verbruik, 5000kw dag en 7000kw nachttarief. Dit komt neer op bijna 250€ per maand. Oorzaak is onder anderen omdat dat we een vijver en jacuzzi hebben die elektrisch verwarmd worden. om energie te besparen en deze factuur wat naar beneden te krijgen, hadden we graag bekeken wat de mogelijkheden warten op over te schakelen op zonnepanelen.
Zonnepanelen voor een woning in Voorde
Ik had graag de mogelijkheden en de prijzen geweten voor een zonnepanelen instalatie voor op mijn privé woning. Ik heb een roofing dak , zonder hindernissen en prefect georiënteerd maar wel met een kleine oppervlakte, 12m². Is het mogelijk om hier voor 4400 kw panelen te plaatsen? Ik ben voor een afspraak te bespreken bijna altijd op dit nummer bereikbaar.
Zonnepanelen voor een woning in Begijnendijk
Graag een offerte voor zonnepanelen en een zonneboiler. Ik wens energie te besparen en ben nu een vergelijking aan het maken van de verschillende mogelijkheden. Ik heb een hellend dak waarvan de voorkant naar het zuidwesten is gericht. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2 in dakpannen. Graag een offerte voor instalatie en verdere informatie over winst op de factuur.
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Sint Laureins
Ik hou een gemengd landbouwbedrijf open. Maandelijks betaal ik 550€ aan energie en wens graag hierop te besparen. Indien ik uit deze offerte effectief winst kan halen wens ik zeker dit jaar nog met de instalatie verder te gaan. Het gaat hier om een loods dat op ongeveer 25m van het hoofdgebouw ligt. Deze heeft een zuidwestelijke oriëntatie en een totaal beschikbare oppervlakte van zo'n 550-600m2. De bekleding zijn golfplaten.
Zonnepanelen voor een bedrijf in Schoten
Ik heb een bouwbedrijf waar we graag onze energie zoveel mogelijk via zonnepanelen wensen op te wekken. Graag daarom een gerichte offerte met verdere informatie over groene energie en mogelijke aftrek van de belastingen. We hebben een recent vernieuwd roofing dak van 150-160m2. Deze oppervlakte is volledig vrij en we hebben ook geen last van schaduwplekken.
zonnepanelen voor een woning in Herk de Stad
Ik wens deze panelen pas te leggen na 6-10 maanden. Dit omdat we de woning pas na maart zullen betreden. Het dak is een plat EPDM rubber dak van tussen de 100 en de 150m2 In verschillende etages. Het betreft hier een nieuwbouw dus alles ivm isolatiewerken en dergelijke zou in orde moeten zijn. De onderste gedeeltes van het dak kunnen wel wat last hebben van schaduw van de bovenste gedeeltes.
Zonnepanelen voor een garage in Wommelgem
Ik hou een garage open en wens te besparen op mijn energiekosten. Daarom had ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een loods. Het dakoppervlak is ongeveer 310 m2 en de bekleding zijn golfplaten. We betalen momenteel maandelijks zo'n 400€ aan elektriciteit.

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen