Elektriciteit volledig vernieuwen

Voordelen van een elektricien

Onze elektriciens zijn stuk voor stuk gecertifieerde vakmensen. Nieuwbouw, elektrische installatie vernieuwen, een herstelling, ... elke klus werken ze professioneel af. Laat ze eens langskomen, krijg een gratis offerte voor elektriciteitswerken en kies het beste voorstel! Offertes aanvragen

Vind de beste elektricien uit de buurt

 
* 1. Welke type elektriciteitswerken zoekt u?
 
 
* 2. In welke ruimtes wenst u elektriciteitswerken?
 
 
* 3. Wanneer wenst u dat de elektricien van start gaat?
 
 
* 4. Wanneer bent u het best bereikbaar?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Elektriciteit volledig vernieuwen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Elektriciteit afgekeurd | Elektricien gezocht te Gentbrugge
Wij hebben 2 jaar geleden een huis gekocht in Gentbrugge, maar de elektriciteit was toen afgekeurd. We moeten hierdoor de elektriciteit volledig vernieuwen. Graag dus enkele offertes van elektriciens uit de regio Gent.
Vernieuwen elektrische installatie voor een woning in Lokeren
Het gaat om de ouderlijke woning van mijn vriendin die we van plan zijn aan te kopen. Geen idee van het exacte bouwjaar maar we zouden het volledige elektriciteitsnetwerk moeten vernieuwen. Afspraak ter plaatse is mogelijk op woensdag of zaterdag.
Elektriciteit vernieuwen in Baasrode
Graag een schema opstellen van de elektriciteit.
Huis van 1960 ergens.
Elektriciteit vernieuwen in Koolkerke
Ik heb een maand geleden mijn huis gekocht en ben op zoek voor een goed elektricien. Ik zou graag een afspraak maken om te zien wat nodig is en wanneer het mag uitgevoerd worden. Ik ben aan het plannen tegen eind juli daar verhuizen, zo alles moeten op voorhand klaar zijn.
Ik ben beschikbaar 's avonds vanaf 18u30 of elk weekend.
Elektriciteitskast volledig laten vernieuwen
Eigenaars, huidige elektriciteitskast is aan vernieuwing toe (de kast staat in de kelder).
Elektriciteit volledig vernieuwen - Elektricien gezocht
Dit is voor een appartement waarvan ik eigenaar ben. Dit is voor het vernieuwen van een verouderde installatie . Systeem is het laatste keer gekeurd 5 jaar terug. Nu zijn er vooral problemen dat lichten uitvallen in bepaalde kamer. Makkelijkste na 17u beriekbaar.
Elektriciteit conform maken en laten keuren - Offerte
Opstellen schema's voor keuring elektrische installatie bij verkoop woonhuis, 4 zekeringskasten Ook graag offerte voor elektriciteit conform te maken. Elekriciteit twee jaar gelden gekeurd.
Elektriciteit aanpassen voor keuringsattest
Beste, Naar aanleiding van een keuringsattest mbt verkoop voor een appartement op de zesde verdieping. moet ik enkele aanpassingen doorvoeren : - situatieschema - afdekplaatjes voorzien in elek kast - soepele bekabeling vervangen door kabel met vaste kern - geen ADSI aanwezig - herkeuring Elektriciteit laatst gekeurd in 2010, Gebouw zelf van 1930. Kan u mij hiermee op korte termijn met helpen ? Mvg
Elektriciteit conform maken en laten keuren
Afspraak vanaf 5 maart mogelijk. Elektriciteit conform maken van een oudere woning van de jaren 60. Geen idee wanneer deze het laatst is gekeurd.
Elektricien nodig voor werken in appartement
Ik zoek een firma voor een appartement dat ik verhuur. 2de verdiep, bouwjaar rond 1990, als ze 2 toestellen in de badkamer aanzet valt elektriciteit volledig uit.
Oude elektrische installatie vernieuwen - Elektricien gezocht
Het is voor het vernieuwen van een oude elektrische installatie van een dertig jaar oude woning. Geen idee wanneer de laatste keuring plaatsvond. Ook de zekeringskast zou vernieuwd moeten worden en er moeten kabels voorzien worden voor een elektrische schuifpoort.
Vind de beste elektricien uit de buurt