Elektriciteit afgekeurd

Voordelen van een elektricien

Onze elektriciens zijn stuk voor stuk gecertifieerde vakmensen. Nieuwbouw, elektrische installatie vernieuwen, een herstelling, ... elke klus werken ze professioneel af. Laat ze eens langskomen, krijg een gratis offerte voor elektriciteitswerken en kies het beste voorstel! Offertes aanvragen

Vind de beste elektricien uit de buurt

 
* 1. Welke type elektriciteitswerken zoekt u?
 
 
* 2. In welke ruimtes wenst u elektriciteitswerken?
 
 
* 3. Wanneer wenst u dat de elektricien van start gaat?
 
 
* 4. Wanneer bent u het best bereikbaar?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Elektriciteit afgekeurd: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Elektriciteitswerken voor een school in Gent
In een kleuterschool in Mariakerke (Gent) is de elektrische laagspanningsinstallatie afgekeurd. De verschillende inbreuken uit het vorig keuringsverslag (01/2020) moeten zo snel mogelijk worden weggewerkt en verbeterd. Er is reeds een ééndraadschema aanwezig, maar dat is niet voldoende om in orde te zijn me de huidige wetgeving (AREI). Graag zouden we laagspanningsinstallatie willen laten nakijken en verbeteren.
Afgekeurde elektrische installatie conform maken te Retie
We hebben deze woning juist gekocht en de electriciteit is afgekeurd . Volledig nieuwe electriciteit en zekeringkast en aarding plaatsen . We hebben onze sleutel begin oktober .
Elektriciteitswerken voor een nieuw huis (Berlaar)
In ons recent gekocht huis van 1963 is de elektriciteit afgekeurd. We zoeken dus een elektricien om de nodige werken te doen en de elektriciteit opnieuw te keuren.
Elektriciteit afgekeurd | Elektricien gezocht te Gentbrugge
Wij hebben 2 jaar geleden een huis gekocht in Gentbrugge, maar de elektriciteit was toen afgekeurd. We moeten hierdoor de elektriciteit volledig vernieuwen. Graag dus enkele offertes van elektriciens uit de regio Gent.
Elektriciteit vernieuwen in Baasrode
Graag een schema opstellen van de elektriciteit.
Huis van 1960 ergens.
Elektriciteitwerken te Willebroek | Afgekeurd keuringsattest
We hebben een afgekeurde keuringsattest die weer conform moet worden. Hebt u enig idee hoeveel dit ons ongeveer gaat kosten? Kan er een vrijblijvende offerte opgemaakt worden?
Elektricien gezocht te Kapellen
Bij aankoop huis kwam negatieve keuring. Zelf schema's gemaakt en aarding onderbreker gestoken. Graag controle installatie en eventuele aanpassingen voor deze conform te maken.
Zekeringskasten, lichtpunten en andere elktriciteitswerken te Elsene
Een zekeringskast per etage (5 etages), 32 lichtpunten (waarvan ongeveer 12 sensorlampen en 5 noodverlichting in de trappenhal), ongeveer 60 stopcontactpunten (meestal dubbele wanddozen). Voornamelijk voor materialen, expertise (regie) en aansluitingen, sleuven kan ik zelf slijpen. Plannen op aanvraag. Dit is een woning 1880. De elektriciteit is een jaar geleden afgekeurde.
Vind de beste elektricien uit de buurt