Een hellend pannendak

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Een hellend pannendak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Aanvraag zonnepanelen te Brecht
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij 1 dakvenster. Ons dak meet +/- 60m² in oppervlak. Wij verbruiken elektriciteit met 2personen.
Aanvraag dakisolatie te Lier
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Ons dak meet +/- 50m² in oppervlak en hierin hebben wij ook 1 dakvenster en 1 dakkapel. Onder het dak hebben wij een volwaardige zolder.
Aanvraag zonnepanelen te braine l'alleud
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij 3 dakvensters. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak. Wij verbruiken elektriciteit met 4personen.
Aanvraag Ontmossen van daken te Wenduine
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak dat +/- 220m² in oppervlak meet. Ons dak is nog nooit gereinigd geweest. De woning werd in 1990 gebouwd.
Aanvraag zonnepanelen te Antwerpen
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Ons dak meet +/- 60m² in oppervlak, en hierin zitten ook 4 dakvensters. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Aanvraag Ontmossen van daken te Leisele
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij kennen de grootte van het dak niet precies, en ons dak werd nog nooit gereinigd. Onze woonst werd in 2008 gebouwd.
Aanvraag Zonnepanelen te Essen
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Ons dak meet +/- 90m² in oppervlak, en hierop hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Wj verbruiken elektriciteit met 3personen.
Aanvraag zonnepanelen te Essen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij ook 1 dakvenster. Ons dak meet +/- 65m² in oppervlak. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Aanvraag dakisolatie te Veerle-Laakdal
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet +/- 200m² in oppervlak. Wij verkiezen een isolatie met harde platen.
Aanvraag zonnepanelen te Perwez
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak zonder dakvensters of dakkapellen. Wij kennen de grootte van het dak niet precies, maar onze woning meet 12mx8m (40° hellingsgraad). Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Aanvraag Ontmossen van daken te Zoutleeuw
Graag ontvangen wij offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak, maar kennen de grootte hiervan niet precies. Ons dak is +/- 10jaar geleden gereinigd geweest. Het huis is +/- 40jaar oud.
Aanvraag Ontmossen van daken te Vilvoorde
Wij wensen offertes te ontvangen voor het Ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak dat nog nooit gereinigd is geweest. Onze woonst werd in 1910 gebouwd. Ons dak meet +/- 140m² in oppervlak.
Aanvraag dakisolatie te Lennik
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij ook 3 dakvensters. Wij kennen de grootte van ons dak niet precies. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. Er is geen onderdak aanwezig.
Aanvraag zonnepanelen te Heule
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak. Wij kennen de grootte niet precies en hebben geen dakvensters of dakkapellen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag Ontmossen van daken te Keerbergen
Graag ontvangen wij offertes voor het Ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Wij kennen de grootte niet precies. Ons dak is nog nooit ontmosd geweest en werd +/- 10jaar geleden vernieuwd.
Aanvraag Zonnepanelen te Wellen
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak, en hierop hebben wij ook 2 dakvensters. Wij vebruiken elektriciteit met 4personen.
Aanvraag dakisolatie te Genrbugge
Wij zoeken offertes voor daksiolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Op ons dak, dat +/- 60m² in oppervlakte meet, hebben wij ook 2 dakvensters.
Aanvraag zonnepanelen te Deerlijk
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij 5 dakvensters. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak.
Aanvraag zonnepanelen te Meulebeke
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak op onze woning. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen op het dak en kennen het dakoppervlak niet precies. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Neerpelt
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak dat zuidelijk gericht is. Wij hebben hierop geen dakvensters of dakkapellen. Wij hebben ook een plat dak zonder dakkoepels. De totale oppervlakte bedraagt +/- 100m². Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen (+/-3600kW/jaar).
Aanvraag Ontmossen van daken  te Merelbeke
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van ons dak. Wij zijn eigenaars van onze woning dat in de jaren '50 werd gebouwd. Wij hebben een hellend pannendak dat maximaal 100m² in oppervlak meet. Ons dak is nog nooit gereinigd geweest.
Aanvraag zonnepanelen te Herselt
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Wij hebben 2 dakvensters op het dak, maar kennen het dakoppervlak niet precies. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Sint-Lievens-Houtem
Graag ontvangen wij offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak bevinden zich 4 velux-ramen. Ons dak meet ruw geschat 100m² in oppervlak en dit dak is zuidelijk gericht. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen (maar hebben ook een kapsalon).
Aanvraag zonnepanelen te Aalst
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst, en hebben een hellend pannendak. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak, en hierop hebben wij ook 4 dakvensters. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Lauwe
Graag ontvangen wij offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij 1 velux. Ons dak meet +/- 60m² in oppervlak. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.