Een hellend pannendak

Laat uw dak uit het mos herrijzen!

Ligt uw dak onder een laag mos? Raadpleeg dan onze dakontmossers. Zij komen een gratis dakdiagnose uitvoeren en werken een offerte voor u uit. Vergelijk gratis en vrijblijvend de voorstellen voor het ontmossen van uw dak en gun uw dak een tweede jeugd.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor het ontmossen van mijn dak

 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Een hellend pannendak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Aanvraag dakisolatie te Lier
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Ons dak meet +/- 50m² in oppervlak en hierin hebben wij ook 1 dakvenster en 1 dakkapel. Onder het dak hebben wij een volwaardige zolder.
Aanvraag Ontmossen van daken te Wenduine
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak dat +/- 220m² in oppervlak meet. Ons dak is nog nooit gereinigd geweest. De woning werd in 1990 gebouwd.
Aanvraag Ontmossen van daken te Leisele
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij kennen de grootte van het dak niet precies, en ons dak werd nog nooit gereinigd. Onze woonst werd in 2008 gebouwd.
Aanvraag dakisolatie te Veerle-Laakdal
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet +/- 200m² in oppervlak. Wij verkiezen een isolatie met harde platen.
Aanvraag Ontmossen van daken te Zoutleeuw
Graag ontvangen wij offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak, maar kennen de grootte hiervan niet precies. Ons dak is +/- 10jaar geleden gereinigd geweest. Het huis is +/- 40jaar oud.
Aanvraag Ontmossen van daken te Vilvoorde
Wij wensen offertes te ontvangen voor het Ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak dat nog nooit gereinigd is geweest. Onze woonst werd in 1910 gebouwd. Ons dak meet +/- 140m² in oppervlak.
Aanvraag dakisolatie te Lennik
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij ook 3 dakvensters. Wij kennen de grootte van ons dak niet precies. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. Er is geen onderdak aanwezig.
Aanvraag Ontmossen van daken te Keerbergen
Graag ontvangen wij offertes voor het Ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Wij kennen de grootte niet precies. Ons dak is nog nooit ontmosd geweest en werd +/- 10jaar geleden vernieuwd.
Aanvraag dakisolatie te Genrbugge
Wij zoeken offertes voor daksiolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Op ons dak, dat +/- 60m² in oppervlakte meet, hebben wij ook 2 dakvensters.
Aanvraag Ontmossen van daken  te Merelbeke
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van ons dak. Wij zijn eigenaars van onze woning dat in de jaren '50 werd gebouwd. Wij hebben een hellend pannendak dat maximaal 100m² in oppervlak meet. Ons dak is nog nooit gereinigd geweest.
Aanvraag Ontmossen van daken  te Zoersel
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak en is nog nooit gereinigd geweest. Onze woonst werd in 1996 gebouwd.
Aanvraag Ontmossen van daken  te Hemiksem
Wij zijn op zoek naar offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak dat +/- 150m² in oppervlak meet. Ons dak is nog nooit ontmosd geweest. Onze woning werd in 1995 gebouwd.
Aanvraag Ontmossen van daken  te Brecht
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Ons dak is nog nooit gereinigd geweest en meet maximaal 100m² in oppervlak. eign--pnnen--20jr--nooit
Aanvraag Ontmossen van daken te Nukerke
Wij wensen offertes te ontvangen voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Ons dak is nog nooit ontmosd geweest. Onze woonst werd in 1986 gebouwd.
Aanvraag Ontmossen van daken te Belsele
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak. Onze woonst werd in 1988 gebouwd en het dak is reeds éénmaal in het verleden gereinigd geweest.
Aanvraag Ontmossen van daken te 's-Gravenwezel
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakreiniging. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak dat +/- 200m² in oppervlak meet. Op ons dak hebben wij ook 1 velux raam en 1 dakkapel. Wij wensen het dak te laten reinigen.
Aanvraag Ontmossen van daken te Herk-De-Stad
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak (sneldekpannen). Het dak meet +/- 140m², en is nog nooit gereinigd geweest. Onze woonst dateert van 1976.
Aanvraag dakisolatie te Genk
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak waarop zich ook 2 dakvensters bevinden. Onder het dak hebben wij een volwaardige zolder. Wij kennen de grootte van het dak niet precies.
Aanvraag Ontmossen van daken te Lummen
Wij wensen offertes te ontvangen voor het Ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij hebben 1 dakvenster op het dak, maar kennen de grootte van het dak niet precies. Wij zijn eigenaars van de woning dat in 2006 werd gebouwd. Ons dak is nog nooit ontmosd geweest.
Aanvraag Dakisolatie te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak, waarop zich 4 dakvensters bevinden. Het dak meet ruw geschat 50m² in oppervlak , en hieronder hebben wij kamers. Wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Aanvraag Dakreiniging te Brussegem
Wij zoeken offertes voor dakreiniging. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak , en hierop hebben wij ook 2 dakvensters. Het dak werd 15jaar geleden gereinigd. Onze woonst werd in de jaren '70 gebouwd.
Aanvraag Dakisolatie te Wevelgem
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet +/- 70m² in oppervlak. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder.
Aanvraag Ontmossen van daken te Tremelo
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woonst dat in de jaren '60 werd gebouwd. Wij hebben een hellend pannendak zonder dakvensters of dakkapellen. Het dak werd nog nooit ontmosd.
Aanvraag Ontmossen van daken te Diest
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak dat +/- 150m² in oppervlak meet. Dit dak werd nog nooit ontmosd. Onze woonst werd in de jaren '60 gebouwd.
Aanvraag Dakisolatie te Genk
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak, waarop zich ook 1 dakkapel bevindt. Het dak meet maximaal 100m² in oppervlak, en hieronder hebben wij een volwaardige zolder.

Ontmossen van daken: laat uw dak uit het mos herrijzen

Groeit er mos op uw dak, muur of op uw terras en wilt u hier graag komaf mee maken? Informeer uzelf dan eerst via deze pagina over de werkwijze en de prijs voor het ontmossen van uw dak, uw terras of andere oppervlakken.

Dakschade vermijden
Vermijd dat het mos schade aanbrengt aan uw dak en dat u last krijgt van lekkage.

Optimaal energieverbruik
Een dak met mos kan uw isolatie beïnvloeden en uw energieverbruik doen stijgen.Dankzij het ontmossen van daken kan u dit vermijden.

Een proper en verzorgd dak
Ga voor een gezond dak dat er mooi uitziet