Eco cheques

Stimuleer uw personeel met ecocheques

Ecocheques zijn een erg interessant extra-legaal voordeel, zowel voor u als voor uw werknemers:
  • Tot €250 netto per medewerker voor ecologische goederen en diensten
  • Volledig vrijgesteld van sociale lasten
  • Tot 46% goedkoper dan gelijkwaardige loonsverhoging
Wilt u ook ecocheques geven aan uw personeel? Vul het formulier in en krijg meer informatie.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor ecocheques vergelijken

 
* 1. Hoeveel medewerkers, inclusief uzelf, telt uw bedrijf?
 
 
* 2. Maakt u nu al gebruik van eco-cheques of maaltijdcheques?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Eco cheques: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ecocheques Voor een bedrijf in Mol
Dit is voor 1 medewerkers deeltijds in dienst ;halftijds . In het verleden hebben we reeds gebruikt gemaakt van eco cheques van het bedrijf Sodexo.
Ecocheques voor een zaak te Hoogstraten
Ik zoek ecocheques voor een 5 medewerkers. Maaltijdcheques ook aanwezig.
Ecocheques voor bedrijf te Brussel
Wij zijn met een 20-tal medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over ecocheques. Wij zijn gevestigd in Brussel. Wij hebben van ons sociaal secretariaat de verdeelsleutel voor dit jaar ontvangen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Demande de devis pour des tickets eco-chèques
Nous aimerions avoir un devis pour un carnet éco-chèques à pour un ouvrier. Merci pour votre offre.
Demande de devis pour des tickets eco-chèques
Nous sommes une jeune société comptant 32 salairés à qui nous aimerions faire bénéficier de éco-chèques. Nous ne savons pas quels en sont les avantages et donc nous souhaiterions avoir un devis pour savoir combien cela représente en terme de coût et n'hésitez pas à nous contacter par téléphone pour nous expliquer comment vous fonctionnez. Bien à vous.
Demande de devis pour des tickets eco-chèques
Nous désirerions avoir un devis pour des carnet éco-chèques pour 15 à 16 personnes. Pourriez-vous nous renseigner à ce sujet et nous faire une offre ? Veuillez nous contacter à n'importe quel moment de la journée. Bien à vous.
Ecocheques voor een schildersbedrijf in Schoten.
Graag een vrijblijvende offerte van ecocheques. Het gaat om 9 personen die in dienst zijn bij ons. Alvast bedankt!
Ecocheques voor een zakenkantoor in West-Vlaanderen.
Wij zijn met 2 zaakvoerders in dit zakenkantoor. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van 2 ecocheques.
Ecocheques voor een bedrijf in Limburg.
Graag een prijsofferte van ecocheques. We maken al gebruik van maaltijdcheques. Het gaat om 29à30 ecocheques. Alvast bedankt voor de offerte!
Ecocheques voor een bouwbedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een vrijblijvende offerte van ecocheques. Het gaat om 2 zelfstandige en 3 werknemers. Alvast bedankt voor de offerte!
Ecocheques voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag een offerte ontvangen van 1 ecocheque. We hebben een nieuwe vennootschap en ik wil graag uit gaan zoeken of ecocheques wat voor ons zijn.
Ecocheques voor een bedrijf in Mortsel.
We hebben ecocheques via edenred. We wensen te verandern. Graag een offerte van een andere leveranciers. Ik wens voor 4 personen ecocheques aan te vragen.
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Ninove
Graag ecocheques bestellen voor 1 persoon
Ecocheques voor een schildersbedrijf in Schoten.
Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van ecocheques. Ik heb 1 medewerker in dienst. Kan ik voor mezelf ook ecocheques aanvragen? Als het kan dan graag 2 ecocheques voor ons schildersbedrijf.
Ecocheques voor personeelsleden, bvba in West-Vlaanderen
Ik ben zaakvoerder van een plaatsingsfirma voor de opbouw en afbraak van tenten. Ik had graag vanaf juni 2012 enkele arbeiders in dienst genomen alsook 1 bediende. Graag had ik nu al wat informatie ontvangen alsook een offerte omtrent het bestellen van ecocheques. Bedankt.
Informatieaanvraag ecocheques voor personeelsleden, West-Vlaanderen
Graag wat meer inlichtingen alsook een voorstel voor ecocheques. Wat houdt dit in, hoe werkt dat, wat is de kostprijs. Bedrijf telt in totaal 4 mensen waarvan 2 personeelsleden en 2 zaakvoerders. Bedankt.
Ecocheques voor arbeiders, Antwerpen
Ik had graag een voorstel gekregen voor wat betreft ecocheques. Is het mogelijk mij uit te leggen wat het verschil is tussen maaltijdcheques en ecocheques. Hoeveel bedraagt de waarde van ecocheques? Is dit voordeliger voor arbeiders? Graag even bijkomende inlichtingen en prijsofferte. Bedankt.
Ecocheques voor werknemer met arbeiderscontract, Antwerpen
Graag een offerte voor ecocheques voor 1 werknemer met arbeiderscontract. Wat kan U voorstellen? Bedankt.
Devis pour les eco-cheques dans mon entreprise
Je souhaite avoir de plus amples informations concernant les eco-cheques ainsi que les cheques repas. y a t-il une réduction fiscale pour l'employeur ? J'aimerai en faire profiter à mes 3 employés
Ecocheques bij Sodexo
Wij maken momenteel gebruik van ecocheques (Edenred). Graag hadden wij eens bekeken indien we kunnen overschakelen van ecocheques naar maaltijdcheques of indien we met eco cheques blijven werken. Schets van de situatie: 2 bedrijven met elk hun eigen zaakvoerder, het ene bedrijf telt zo'n 10-tal werknemers, het andere een 20-tal. In het totaal zijn we met zo'n 33-tal personen waarvan de zaakvoerders. Wel krijgen de verkopers geen ecocheques, enkel maar bedienden en zaakvoerder. Totaal: tussen de 5 en 20 mensen.
Eco cheques voor zaakvoerder in As
Informatie over een nieuw sociaal secretariaat voor een EBVBA, nieuw op te richten. Geen personeel behalve de eigenaar/zaakvoerder zelf. Ik zit op dit moment in de fase van businessplan. Provincie Limburg. Bedankt.
Ecocheques voor toekomstig bedrijf
We zijn momenteel een businessplan aan het uitschrijven, dus wij hebben nog geen ondernemingsnummer. We willen weten wat de kosten zijn voor ecocheques. Bedankt.
Ecocheques voor bedienden en zaakvoerder van tandartspraktijk
Graag had ik info gewenst over de voordelen van ecocheques, mogelijkheden, ... Kan de zaakvoerder ook verloond worden met ecocheques? Aantal personeelsleden: 4 bedienden, eventueel ook zaakvoerder. Graag het verschil tussen maaltijdcheques en ecocheques. Alvast bedankt.
Ecocheques voor kleinhandel in Gent
Ik ben op zoek naar de goedkoopste leverancier voor Ecocheques. Wij zijn klant bij Edenred maar hebben voor dit jaar nog geen ecocheques besteld, graag had ik daarvoor eerst even de kostprijs willen vergelijken. Aantal werknemers: 4 personen. Alvast bedankt.
Ecocheques voor een medisch bedrijf
Graag uw offerte voor ecocheques voor 5 medewerkers. Wij zijn niet bekend met ecocheques, wellicht kan er een afspraak gemaakt worden voor meer toelichting.

Ecocheques bestellen voor uw werknemers?

Ecocheques bestellen voor uw werknemers? In PC 200 bent u verplicht deze bestellen. Er bestaan ook wel alternatieven voor ecocheques in PC 200. Indien u toch kiest voor ecocheques zijn dit de voordelen:

Voordelig extralegaal voordeel
Ecocheques geven een zeer goed extralegaal voordeel zonder al te veel extra kosten.

€250 extra nettoloon
Uw werknemers krijgen elk jaar €250 extra koopkracht.

Vraag gratis offertes
Op zoek naar ecocheques voor uw werknemers? Vraag hier dan gratis offertes voor ecocheques.
Offertes aanvragen

Stimuleer uw personeel met ecocheques