Drankautomaat

Op zoek naar een koude drankenautomaat?

Hou uw frisdrank koel en uw personeel tevreden. Met een koudedrankenautomaat zorgt u voor:
  • Heerlijke frisdranken
  • Uitstekende werksfeer
  • Tevreden bezoekers
Wenst u meer info? Onze leveranciers bieden u een gratis offerte aan!


Offertes aanvragen

Ik zoek offertes voor een koude drankenautomaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
* 3. In welke sector bent u werkzaam?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Drankautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Frisdrankautomaat voor intern gebruik | Diegem
Graag zowel een huur-, leasing- als aankoopofferte voor een frisdrankautomaat. Dit is voor 10-20 mensen voor intern gebruik.
Coca-Cola automaat te Antwerpen
Graag huur- en aankoopoffertes voor een Coca-Cola automaat. We gebruiken nog geen drankautomaat. We wensen deze binnen te plaatsen, voor een 15-tal personen.
Aanvraag Coca-Cola automaat te Gingelom
Graag huur- en aankoopoffertes voor een Coca-Cola automaat. Wij gebruiken nog geen drankautomaat. Dit is voor gemiddeld 7 personen, wij zouden deze binnen plaatsen.
Drankautomaat voor ZEB winkels
Coca-Cola automaat gezocht voor voor ZEB winkels. Graag contact voor offerte op maat.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ikzelf ben verantwoordelijk voor het magazijn. De zaakvoerder had mij gevraagd om te informeren naar frisdrankenautomaat. We wensen deze zo weinig mogelijke zelf te beheren. En dus de aanvulling, onderhoud en ophaling van geld door u te laten verzorgen. Deze automaat is voor een 25-30 mensen dagelijks intern gebruik, plus eventuele leveranciers. En zal binnen kunnen worden geplaatst.
Frisdrankautomaat voor een slagerij in Knokke
Deze automaat is bedoeld voor intern gebruik, dus de eigen personeelsleden van de slagerij. Deze zal binnen geplaatst worden. Momenteel hebben we nog niet beslist of we een huurcontract nemen, een automaat aankopen of iets anders doen. U mag dus een zeer uitgebreide offerte met de nodige informatie opmaken.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Eeklo
Graag een offerte voor het plaatsen van een frisdrankenautomaat. Het bedrijf telt een 30-tal medewerkers. Dagelijks schat ik een 15à20 personen die gebruik zullen maken van de automaat.
Offertevergelijk voor waterautomaat Chaudfontaine voor 1.000 gebruikers
Wij zijn een secundaire school en wensen onze frisdrankautomaat te vervangen door een (gezonde) waterautomaat (plat en/of bruisend waterflessen met munten). De automaat zal tijdens de middag voor 1.000 leerlingen beschikbaar zijn. Buiten de middag (tijdens de lessen) zal deze niet beschikbaar zijn. Graag een offerte voor full service waterautomaat (Chaudfontaine).
Frisdrankautomaat voor het gemeentebestuur in Maldegem
Ik wens deze automaat te gebruiken voor intern gebruik van onze personeelsdienst, dit naast onze huidige brouwer die de kantine verzorgt. U mag rekenen op een kleine 50 man intern. Deze automaat is om binnen te plaatsen. Bij voorkeur graag een leasing of huurofferte.
Nieuwe drank- en snackautomaat
Wij hebben nu een oude automaat staan, maar deze functioneert niet langer naar behoren. Wij wensen ook het aanbod uit te breiden met warme dranken en snacks.
Frisdrankautomaten voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag. Graag uw prijsofferte voor 3 frisdrankautomaten.
Offerteaanvraag frisdrankautomaat
Wij halen nu onze drank bij de kruidenier iets verderop. Dit wordt door onze baas betaald, maar dit begint iets te duur uit te vallen, dus hadden we graag eens gekeken wat de mogelijkheden zijn van een automaat.
Frisrankautomaat voor een bedrijf in Kortemark
Deze automaat is bedoeld voor intern gebruik. Momenteel bieden we gratis drank aan. Om te kijken of dit niet goedkoper kan wensen we nu graag een offerte te ontvangen voor de huur en full service voorwaarden. Deze zal worden ingevoerd vanaf begin volgend jaar.
Frisdrankenautomaat voor een voetbalvereniging in Vlaams-Brabant.
We zijn een voetbalvereniging en hebben meer bezoekers in het weekend dan doordeweeks. Ik had graag een frisdrankenautomaat geplaatst. Graag een offerte van huur of koop mogelijkheid. Naar schatting voor 60 personen.
Coca-cola automaat om buiten te plaatsen, zelfstandige in Limburg
Ik hou een computerwinkel open. Ik zou deze automaat eigenlijk net buiten mijn deur willen plaatsen zodat mijn klanten en passanten hiervan gebruik kunnen maken.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Het is moeilijk aan te geven hoeveel dagelijkse frisdrankengebruikers we zullen hebben. Kan ik een offerte ontvangen van het kleinste model? Alvast bedankt!
Fridrankenautomaat voor een vereniging in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik had graag een frisdrankenautomaat in ons vereniging. Dagelijks zullen 20à30 personen gebruik maken van deze frisdrankenautomaat. Alvast bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 35à50 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Frisdrankautomaat voor een fabriek in Limburg
Ik Ben werknemer in een fabriek in Limburg. We hebben op dit moment geen frisdranken . We kunnen op een algemene vergaderen namens de werknemers voorstellen doen. Daarom zou ik verder infromatie en een vrijblijvende offerte wensen pm deze op de vergadering voor te leggen.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg
Onze organisatie heeft 1 hoofdzetel en 6 regionale kantoren. In de HZ werken een 40-tal mensen. In de regio's werken tussen de 6 en 12 stafleden. Onze medewerkers komen minimum 1 keer per maand naar de regionale kantoren. Graag een offerte van frisdrankenautomaat.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn een bedrijf met 20 man. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 10à20 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
We hadden ooit een frisdrankenautomaat samen gedeeld met een andere firma. Nu moeten we onze eigen toestel gaan huren/kopen. Dagelijks zijn er 15à20 werknemers die gebruik willen maken van een frisdrankenautomaat. Uiteraard gaan ook bezoeker gebruik maken van de machine.
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Te gebruiken vanaf 10 personen. Bedankt voor de offerte!
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door meer dan 20 personen. Alvast bedankt voor de offerte!

Hoe een goede frisdrankautomaat vinden?

Een espressomachine voor uw bedrijf, evenement of congres is een must. Met een gezonde dosis cafeïne zullen uw bezoekers en uw personeel een pak gelukkiger en efficiënter zijn. Daarom is voor veel bedrijven een espressomachine huren of kopen een zeer goede keuze..

Automaat koude dranken huren?
Ontdek de beste formule voor uw drankenautomaat. U kunt een frisdrankautomaat huren bij verschillende firma's.  

Full service koude drankautomaat
Een machine zonder zorgen, dat kan in een full service aanbod. In dat geval 
Vergelijk gratis offertes
Kies de beste oplossing, vergelijk volledig vrijblijvend offertes voor een koude drankautomaat.
Vergelijk gratis offertes

Hou uw dranken koel en uw personeel tevreden!