Diefstal

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Diefstal: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Grimbergen
Ik zou graag een veiligheidssysteem willen inbouwen in de bestelwagens. Zodat deze getraceerd kunnen worden indien ze verdwijnen.
Voertuiglokalisatie voor een thuisverpleger in Tessenderlo
Ik heb twee wagens die ik via mijn pc zou moeten volgen. Dit voor beter beveiliging van de voertuigen en medewerkers alsook het efficiënter beheren van de wagens. Ik maak van deze wagens ook gebruik in de privé dus gelieve de mogelijkheid te geven om hiertussen te kunnen switchen.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Dilbeek
Betreft kleine bestelwagens genre Caddy en Peugeot. We hebben 4 bestelwagens die we zouden willen uitrusten met een volgsysteem om de rijtijden en de stopplaatsen te controleren. In de toekomst kunnen eventueel meer wagens worden uitgerust met dergelijk systeem.
Voertuiglokalisatie voor een op te richten bedrijf in Vlaams Brabant
Ik ben op dit moment een eigen bedrijf aan het oprichten daoet zich zal bezighouden met het vervoer van medische producten over heel europa. Ik heb een wagenpark van 3 wagens die ik reeds heb aangekocht. Ik zou deze graag willen uitrusten met een track & trace systeem zodat ik de chaffeurs kan volgen. Is het mogelijk om daar nu al een vrijblijvende offerte voor te krijgen? De zaak zou van start gaan tegen Maart 2013.
Aanvraag tracking system persoonlijk voertuig
Ik zou in mijn persoonlijk voertuig een gps tracker willen laten inbouwen. De bedoeling is enkel om in geval van diefstal, mijn voertuig gemakkelijk terug te kunnen vinden. Graag hiervoor een offerte (installatie + evt abonnement).
Offerte track en trace volgen van voertuigen, tracking camionette vrachtwagen
Een tracking systeem voor onze voertuigen staat al op de planning, ik ontvang dan ook graag contact, meer info, en een offerte voor het volgen van onze voertuigen. Dit zijn er een 20-tal.
Track & trace systeem bedrijfswagens
Graag had ik even een vrijblijvende offerte ontvangen omtrent het aanschaffen van een track & trace systeem, dit voor een 3 à 4-tal bestelwagens. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie interventiewagens
Graag hadden we inlichtingen gewenst alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het installeren van een tracking systeem op interventiewagens voor de politie. De politiezone klm beschikt momenteel over een 15 à 20 voertuigen. Alvast bedankt voor uw informatie.
Schrijnwerkerij in provincie Antwerpen zoekt track en trace om camionnette te kunnen traceren
1 camionette kunnen localiseren in regio Antwerpen
Tracking voor opleggers van transportbedrijf te Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een alarm / tracking - systeem voor onze opleggers, ik heb namelijk een transportebedrijf. Graag contact
Particulier wil aanhangwagen voorzien van voertuiglocalisatie na herhaaldelijke diefstal
Mijn aanhangwagen is vaak gestolen geweest. Daarom wou ik graag weten wat de prijs is om een lokalisatiesysteem te plaatsen op een aanhangwagen. Ik zou deze immers graag beveiligen voor in geval van nieuwe diefstallen.
Firma actief in wegenbouw wilt voertuigen & materiaal kunnen traceren
Interesse in het bevliegen en traceren van voertuigen, graag persoonlijk contact.
Cosmeticabedrijf in Vlaams-Brabant zoekt Track en Trace - systeem
Systeem gezocht voor localisatie van voertuigen, opvolgen van whereabouts, gelieve mij te contacteren.
Groothandel in Chocolade te regio Brugge wilt track&trace voor vertegenwoordigers
Bruges Chocolates is een groothandel in chocolade, ik wil graag een track en trace systeem voor de vertegenwoordigers die de baan opgaan, om te kunnen zien waar ze zijn of zijn geweest.
Track en trace gevraagd om route te volgen van personeel, bedrijf te Antwerpen
Ik wil graag de route kunnen volgen van de arbeider die plaatsingen gaat doen met de camionette. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in bewegwijzering en dergelijke.
Antwerps bedrijf wilt tracking-systeem als anti-diefstal oplossing
Ik zou graag tracking in onze wagens installeren, in de eerste plaats als anti-diefstal tracking.
Verhuurbedrijf van bestelwagens te West-Vlaanderen wenst voertuiglocalisatie - systeem
Ik heb een verhuurbedrijf van bestelwagens en zoek een opvolgsysteem, liefst gemakkelijk en niet te duur.
Track & trace gewenst voor een decoratiebedrijf te West-Vlaanderen
Ik heb 6 wagens in mijn wagenpark en zou deze eventueel willen voorzien van een track & trace systeem. graag meer informatie.
Begrafenisonderneming te Limburg zoekt track & trace voor 13 wagens
Ik heb 13 voertuigen in mijn begrafenisonderneming en zou deze willen laten volgen. Contacteer mij vanaf volgende week (08/03) aub, momenteel veel te druk om te bespreken! Bedankt om hier rekening mee te houden.
Interesse in voertuiglocalisatie voor technisch bedrijf te West-Vlaanderen
Ik heb interesse in voertuiglocalisatie om mijn technisch personeel te volgen wanneer zij zich verplaatsen. Gelieve mij te contacteren voor meer info & prijzen. Bedankt.
Computerbedrijf in Hasselt wenst Track & Trace systeem
Ik heb een computerbedrijf in Hasselt en zou eventueel 3 voertuigen willen laten volgen via een track & trace systeem. Graag contact voor meer informatie.
Antwerps Computerbedrijf zoekt voertuiglocalisatie voor in geval van diefstal
Ik heb een computerbedrijf gelegen te Antwerpen, en zou mijn wagen willen laten tracken ter preventie van diefstal, of in geval van om deze te kunnen opsporen. Is dit mogelijk, en onder welke voorwaarden? Bedankt om me te informeren.
Internationaal textielbedrijf zoekt track en trace - oplossing voor filiaal in België
Voor ons Belgisch filiaal van Bonas zouden wij een 7 - tal voertuigen willen volgen via track en trace. Indien succesvol willen we dit ook implementeren in Duitsland en Italië. Gelieve mij te contacteren.
Bedrijf te Limburg zoekt voertuiglocalisatie voor 4 voertuigen
Wij verkopen reiniginsmachines en hebben 2 techniekers en 2 vertegenwoordigers op de baan, ik zou graag kunnen volgen waar deze uithangen. Discretie gewenst, en meer info & prijsvoorstellen graag.
Cosmeticabedrijf te Limburg zoekt track & trace systeem voor 6 bedrijfswagens
Ik zoek een track en trace systeem voor in onze bedrijfswagens en wens dus graag meer informatie hierrond. Wij hebben in totaal 6 bedrijfswagens.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.