Defect masser warmtepomp

De voordelen van een warmtepomp

Een warmtepomp is de meest duurzame verwarming: u bespaart tot 40% energie en verwarmt uw huis haast CO2-neutraal. Maar het is ook een dure investering. Gelukkig brengen wij u in contact met warmtepompspecialisten. Vergelijk hun gratis offertes en kies het beste voorstel! Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een warmtepomp vergelijken

 
* 1. Waarom wenst u een warmtepomp?
 
 
* 2. Welk type warmtepomp wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Defect masser warmtepomp: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Defecte Masser warmtepomp te Lebbeke
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige Masser warmtepomp (grond/water) met boilervat 300 liter is defect en zal ik waarschijnlijk vervangen door warmtepompboiler van ca. 250 liter
eventueel ook bespreking upgrade/uitbreiding 2e warmtepomp voor vloerverwarming
Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen
Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers
Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
Warmtepomp voor een pand te Kalmthout
Wij kochten een huis met een defect Masser-systeem (horizontaal grondnet). Wegens tegenvallende service (monopoliepositie) willen wij dit vervangen met een duurzame, groene installatie. Momenteel is heel het huis elektrisch verwarmd, grotendeels via de oude warmtepomp met vloerverwarming).

Wij vinden het principe van vloerverwarming fijn (zeker in de woon- en badkamer) en hebben dus vooral een betrouwbaar, flexibel systeem nodig dat gaandeweg uitgebreid of aangepast kan worden (kamer per kamer).

Wij zoeken iemand die wil meedenken en meezoeken naar een economisch interessante piste en die zelf een voorstel durft doen. De mogelijkheid om niet enkel te verwarmen, maar ook te koelen is zeker in overweging te nemen.

Een absoluut taboe is een tweede merk/techniek met een patent/monopolie-positie. Daar hebben we de buik echt van vol. Wie niet minstens 5 techniekers kan aanduiden die hetzelfde systeem verkoopt, hoeft niet te reageren.
Krijg professioneel advies over warmtepompen