Dakpannen vervangen

Waarom dakwerken laten uitvoeren?

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project. Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dakpannen vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zwarte dakpannen voor een woning in Lochristi
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande dakbedekking naar zwarte gelakte pannen, plus het plaatsen van een onderdak. De woning is van de jaren 50 en heeft een dak van ongeveer 70 m².
Dakwerker te Rotselaar gezocht
Ik zoek een offerte voor het vervangen van de dakpannen, verwijderen en plaatsen van nieuwe dakgoten, dakisolatie, bekleden van een deel van de gevel en afbreken van de schouw. Eventueel ook plaatsen van twee veluxramen.
Dakwerken Bocholt: dak vernieuwen
Ik ben op zoek naar een dakwerker uit Bocholt voor het vernieuwen van mijn dak. Dit is voor een woning van de jaren 50. Momenteel liggen de originele dakpannen er nog op. We wensen de dakpannen te vervangen en een onderdak te plaatsen.
Dakwerken in Meerbeke
De daknok en zijkant van mijn hellend dak zijn niet netjes afgewerkt door de vorige eigenaar, de pannen zijn gemetst. Ik wou deze pannen opnieuw laten leggen. Het is geen groot werk en het is ook niet dringend.
Dakwerken voor de renovatie van een huis in Putte
Wij zijn momenteel met de muren bezig: isoleren en een nieuwe gevelsteen plaatsen. We willen ook het dak renoveren. We willen van leien naar dakpannen gaan en het dak isoleren. Er moet ook een nieuwe dakgoot komen, nieuwe ramen in onze dakkapellen en ook daar goed isoleren. We weten niet of het gebinte overal nog in goede staat is. Het huis is meer dan 30 jaar oud.
Dakwerken Lier: eternit leien verwijderen + sandwichpanelen leggen
Ons dak boven de 1ste verdieping moet een nieuwe dakbedekking krijgen. Nu liggen er dakpannen en eternit leien op, maar die moet men verwijderen en vervangen door geprofileerde sandwichpanelen. Het dak heeft een oppervlakte van 45 m2 en heeft 2 Veluxen. Tegelijkertijd mag men ook een deel van de zijgevel bekleden met sandwichpanelen (type microgolf).
Dakwerken voor plat dak van een woning in Grimbergen
Vervangen van een plat dak. Dit is voor een renovatie van een bestaande woning. Voor de woning waar we nu wonen zal ofwel een nieuw dak geplaatst worden of zullen de dakpannen vervangen worden, de veluxen inclusief. Woning van de jaren 90. Liefst opbellen in de namiddag.
Dakpannen vervangen in Wilrijk
Graag wil ik mijn dak vervangen en mijn zolder inrichten. Ik wens dakpannen te vervangen en onderdak te plaatsen. Momenteel liggen er dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen. dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen.
Dakwerken voor een huis te Blankenberge
Voor mijn recent gekocht huis wens ik dakwerken te laten doen. Graag de vervanging van dakpannen + zinkwerk, opp. 166m². Bouwjaar 1983, werken kunnen snel starten.
Dakwerken voor een huis in Terhagen
Dakpannen vervangen, nieuwe isolatie en onderdak plaatsen. Dakgoten zijn in orde, opp. +60m².
Aan achterzijde liggen zonnepanelen, deze dienen terug geplaatst te worden.
Bouwjaar 1965, kan deze zomer al.
Dakpannen en onderdak vervangen | Evergem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van dakpannen en onderdak. De woning is van de jaren 60. Dit is wel de woning van mijn dochter maar ikzelf regel de afspraken en offertes. Door haar werk is ze zeer moeilijk bereikbaar.
Offerte: Dakpannen en onderdak vernieuwen op dak met zonnepanelen
Ik wil een offerte voor het vervangen van dakpannen en plaatsen een nieuw onderdak. Momenteel liggen er 2 zonnecollectoren op het dak.
Velux en dakpannen vervangen in zadeldak - Sint-Niklaas
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een Velux en enkele dakpannen. De woning is van 1987 en de dakpannen zijn dus dertig jaar oud. Mijn buurman is ook van plan om dezelfde werken te doen (rijwoning vlak naast mij).
Dakwerken voor de regio Oudenburg
Ik zou dakwerken wensen voor mijn woning. Nieuwe dakgoten,, oude pannen er af en onderdak zetten (wel pannen hergebruiken) + 2 dakramen. Opp. onbekend, huis van 1948.
Dakwerken voor de regio Peer
Graag dakwerken voor mijn woning. Licht hellend dak 18° vervangen van onderdak en pannen, opp. 80m², huis van 1990. vervangen van 3 veluxramen (eventueel isoleren). Kan snel gebeuren.
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn woning. Nu hellend pannendak, graag nieuwe pannen op, opp. +30m², huis van 1950. Termijn is nog open.
Dakwerken voor een woning in Halle
Ik zoek een offerte voor het vervangen van dak van een schuur van +- 200m². Ik wens hier pannenlatten te vervangen, gebinte te bekijken, onderdak te plaatsen en pannen te vervangen. Momenteel dakpannen van 1910.
Dakwerken voor een woning in Hoboken
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het dak en plaatsen van nieuwe pannen. Het huidige dak is van 1966. Geen onderdak voorzien.
Dakwerken voor een woning in Hemiksem
Woning jaren 50. Ik wens hier een dak te laten isoleren vanaf de buitenkant alsook de dakpannen te vervangen. +- 50m². Onderdak is reeds voorzien.
Dakwerken voor een woning in Aalter
We zoeken een offerte voor de vervanging van een dak, zowel dakpannen als dakisolatie. Woning van 1976. Grondoppervlakte van 11x10m. Onderdak voorzien maar ik heb geen idee of deze nog in goede staat is.
Vervanging van een dak in Mechelen
Geachte, Momenteel ben ik bezig met de aanleg van mijn garage. Hiervoor zou ik van u graag een offerte ontvangen voor het dakwerk. Mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag. Met vriendelijke groet,
Dakwerken voor een woning in langemark
Ik zoek een offerte voor de isolatie voor de isolatie van een dak. Onderdak is aanwezig en in goede staat. De huidige dakbekleding bestaat dakpannen. Mogelijk moeten ook deze vervangen worden.
Dakwerken voor een woning in Zemst
Hallo We zijn op zoek naar een bedrijf om het dak in ons huis te repareren (of te vervangen). Het dak is ongeveer 80 vierkante meter (oude houten balken, soms gekraakt) + we willen twee nieuwe veluxen te monteren en alle dakpannen te vervangen.
Dakwerken voor de regio Zoersel
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Nieuwe dakpannen, pannenlatten, moeten gebeuren, opp. 170m², tijdstip is te bespreken. Bouwjaar 1992.
Dakwerken voor een woning in Oostende
Dit is voor een dak in dakpannen van 1908. Hier is ooit asfalfaltpapier tegen gebrand. Ik wens nu de pannen, de kepers, pannenlatten en de dakgoot te vervangen. Ook zijn er daklekken. Ook is er een kielgoot. Ook zouden onderdak en dakisolatie moeten worden bekken.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio