Dakpan zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is uw (geschat) jaarlijks elektriciteitsverbruik?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Bent u ook geïnteresseerd in een thuisbatterij?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dakpan zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen te Kasterlee
We zouden graag zonnepanelen laten plaatsen op onze woning. Het huis heeft een hellend pannendak, met max. 100 m² dakoppervlak. We hebben een gemiddeld verbruik van 25.000 kWh. De dakhelling is ongeveer 45°. Het dak heeft een oriëntatie naar het zuiden. Liefst doen we de installatie in 2021.
Zonnepanelen te Mortsel
We zouden graag zonnepanelen laten installeren op het dak van onze woning in Mortsel. Het is een hellend pannendak, georiënteerd op het zuiden. We hebben een laag verbruik voor 2 personen, van ongeveer 3.000 kWh. De montage is liefst voor 2021.
Zonnepanelen voor een huis in Alken
Ik zou graag zonnepanelen laten installeren op mijn woning in Alken. Ik heb een hellend pannendak. Het is voor een energieverbruik van 4 personen. Het pand dateert van de jaren 1940. Het project zal voor in 2021 zijn.
Nieuwe zonnepanelen installeren te Dessel
We zouden graag zonnepanelen laten plaatsen. We zijn de eigenaars van de woning. Het betreft een hellend pannendak, met max. 100m dakoppervlak. Indicatie verbruik: 3.000kWh; De dakhelling is 35° met een oriëntatie naar het zuiden. Graag zouden we de zonnepanelen willen laten plaatsen voor 2021.
Haal de zon in huis met zonnepanelen