Dakgoot vernieuwen

Ontvang gratis offertes van dakwerkers uit uw buurt

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project.

Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dakgoot vernieuwen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken voor de renovatie van een huis in Putte
Wij zijn momenteel met de muren bezig: isoleren en een nieuwe gevelsteen plaatsen. We willen ook het dak renoveren. We willen van leien naar dakpannen gaan en het dak isoleren. Er moet ook een nieuwe dakgoot komen, nieuwe ramen in onze dakkapellen en ook daar goed isoleren. We weten niet of het gebinte overal nog in goede staat is. Het huis is meer dan 30 jaar oud.
Dakpannen en dakgoot vernieuwen of dak verhogen?
We willen het dak van onze garage renoveren, maar we twijfelen wat we kunnen doen. We zouden een offerte wensen voor ofwel het vernieuwen van de dakpannen en de dakgoot, ofwel voor het verhogen van dak van 1.5m en dan een plat dak plaatsen. Het dak is van de jaren 60 (bijbouw).
Dakgoot vernieuwen + onderhoud dak in Mechelen
Bij de aankoop van ons nieuwe huis zagen we dat onze dakgoten (ik vermoed PVC) verouderd zijn. Achteraan het huis is ook een afvoer losgekomen waardoor er water lekt. De houten omkadering heeft zijn beste tijd gehad en zouden dit (eventueel) ook willen veranderen. Tot slot zou een algemeen nazicht van het dak en eventueel onderhoud gewenst zijn.
Dakwerken te Oud-Turnhout
Oude dakgoot vervangen door een naadloze aluminum versie met bijhorende afvoer buizen. De lengte is ongeveer 6m60cm, van hoogte voor afvoer buizen heb ik geen afmeting ruuw geschat zal deze ongeveer 5m zijn.
Nieuwe dakgoten + zinkwerk (Gentbrugge)
Ik zoek een dakwerker om de dakgoten en het zinkwerk te vernieuwen. Ons huis is 30 jaar oud en er is sindsdien nooit iets veranderd aan het dak.
Oude Pottelbergse pannen plaatsen (Torhout)
We willen 200 m² dakpannen en ons onderdak laten verwijderen en nieuwe Oude Pottelbergse Pan 451 vieille rood laten plaatsen. Ook verwijderen van 26 m dakgoten en plaatsen van halfronde hanggoten bevestigd aan staande band. In variante GUTEX onderdak.
Dakwerker dakgoten vernieuwen te Oostende
Nieuwe dakgoot straatzijde en nieuwe dakgoten achteraan (in 2 delen) Waterafleiders: totaal 3. Dak is gedekt met leien.
Rotte dakgoten vervangen (Beerse)
Kunnen jullie mij in contact brengen met een goede dakwerker? Onze dakgoten zijn helemaal rot en we willen de PVC bekleding vervangen. De woning is meer dan 30 jaar oud.
Mansardedak renoveren en isoleren voor een huis in Gent
Voor mijn woning wens ik:
Waar mogelijk renoveren en meteen isoleren van buiten af + vernieuwen goten, nu een mansardedak met pannen.
Dak is 20 jaar oud nu.
Dakgoten vernieuwen te Nieuwpoort
Vervangen van oude dakgoten van hellend dak door zinken dakgoot, ongeveer 23 meter nodig.
Dakwerker uit Middelkerke om dakgoten te vervangen?
Ik had graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn dakgoten. Dit gaat om een lengte van 10 meter. De woning is gebouwd in 1991.
Dakgoot in zink vervangen te Zaventem
Er zit een lek in onze dakgoot. Ook moeten er 8 à 9 hechtingen van de regenpijpen vervangen worden, want deze lijden onder de roest. De woning werd gebouwd in 1983 en dakgoten zijn origineel in zink.
Vervangen of herstellen van zink in dakgoot
Dit is voor het ofwel herstellen of vervangen van een zinken en houten dakgoot voor een halfopen woning. De eerste problemen zijn reeds enkele maanden aanwezig.
Dakgoten vervangen | regio Oostende
We willen de dakgoten vervangen van ons plat dak. Het is een oud huis dat we recent gekocht hebben en nu aan het renoveren zijn.
Zinken dakgoot vervangen (Tisselt)
Ik zoek offertes voor het vervangen van een dakgoot. De woning is van 1939 en het dak bestaat uit sneldekpannen. Het is waarschijnlijk nog altijd de originele dakgoot. Deze is in zink en heeft een plastic bekleding die 30 jaar geleden is aangebracht. Het dak zelf werd 25 jaar geleden vernieuwd.
Dakgoten en oversteek vernieuwen te oudenaarde
Graag dakgoten vernieuwen en oversteek vernieuwen. Dit is een zadeldak. Werken voor tegen de zomer. Dit dak is van de jaren 70.
Dakgoot vervangen voor een rijwoning in Brugge
In onze dakgoot bevinden zich 2 gaten van ongeveer een duim dik. Kan dit voorlopig hersteld worden of kan er indien nodig een nieuwe dakgoot geplaatst worden? U zal hiervoor wel op het plat dak van mijn buren moeten staan met een ladder, anders kan u er niet aan. Het gaat om een rijwoning met een gelijkvloers en 2 verdiepingen. De kapotte dakgoot bevindt zich aan de kant waar er een lager huis is. De dakgoot is ongeveer 10 m lang. De werken zouden voor binnen 3 maanden zijn.
Dakwerker gezocht (regio Tielt-Winge): schouw, onderdak en dakgoten
Ik ben op zoek naar een dakwerker. De schouw moet opnieuw gemetst worden, de dakgoten moeten vervangen worden en er moet een onderdak geplaatst worden. Het huidige dak is een hellend pannendak uit 1955.
Dakwerker gezocht - dakgoten vervangen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van de dakgoten. Dit is een gebouw van 1954 maar het gebouw is wel reeds volledig gerenoveerd. De werken zouden voor na de winter.
Dakwerken voor een woning in Geraardsbergen
dakgoten dienen vervangen te worden. Momenteel oude dakgoten in een houten frame met een lek. Geen idee in welk matriaal ik ze wens te evrvangen, .
Dakwerken voor een woning in Puurs
Ik wens een nieuwe dakgoot te plaatsen en een regenpijp. De woning is recent aangekocht en ik vermoed jaren 50. Dak bestaat uit dakpannen.
Dakwerken voor een woning in Zemst
Opnieuw bekleden van de binnenzijde vd dakgoot. Nu uitgevoerd in roofing. + de opstaande buitenbekleding (nu pvc) vervangen door nieuwe pvc is een bakgoot op basis van houttimmerwerk. Omtrek vd dakgoot is ca 70 meter.

Dakwerken: Geef je woning een nieuwe uitstraling

Wilt u uw dak vernieuwen om deze een nieuwe uitstraling te geven en tegelijk ook uw steentje bij te dragen aan het milieu? Bent u het beu om onnodige energiekosten te doen en wilt u uw dak laten isoleren? Of heeft uw schoorsteen een jaarlijkse kuisbeurt nodig? Maak er dan (dak)werk van en informeer u eerst via deze pagina over de verschillende soorten dakwerken die gedaan kunnen worden, de voordelen ervan en de prijzen.

Bescherming tegen weersomstandigheden
Uw dak heeft heel wat beschermende functies. Zo verhindert u dat koude of warme lucht, evenals regenwater uw huis binnendringt.

Financiële steun en premies
U kan via verschillende premies een deel van de kosten terugbetaald krijgen.

Duurzamer en lagere energiekosten
Bespaar geld met een goed geïsoleerd dak.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio