Dak vervangen

Waarom dakwerken laten uitvoeren?

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project. Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dak vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken voor een woning in Temse
Ik heb een halfopen woning met een pannendak. Dit is een woning van de jaren 80. Ik ontvang graag offertes voor het plaatsen isolatie en het vervangen van de dakpannen.
Dakwerken voor een huis te Kapellen
Bestaand lessenaarsdak in roofing te vernieuwen, inclusief dakgoten.
Graag ook isolatie plaatsen. De oppervlakte van ons dak bedraagt +/- 180 m². Het huis is van 1969.
Oud dak vervangen in Langdorp
Reparatie/vervanging van een bestaand oud dak en de dakgoten. Het gaat voor een deel over een hellend dak, alsook een klein plat dak met een koepel. Er is ook een onderdak nodig en isolatie.
Dakwerken (schuin dak) in Duffel
Ons huidig dak is een schuin dak dat over gaat in een plat dak, we wensen dit te vervangen door een geheel schuin dak om zo een zolderruimte te kunnen creëren.
Dakwerken voor een woning in Mortsel
Het gaat om een hellend dak met leien waar de Velux moet vervangen worden en om een plat dak met roofing waar lichtkoepel vervangen moet worden. Ik zoek een offerte om deze beide daken te vervangen, eventueel met een overzetdak.
Dakwerken te Lokeren: dak vervangen + isoleren
Is voor het vervangen van een bestaand dak met dakpannen en tegelijkertijd isoleren volgens de normen. Het betreft 2 aaneensluitende rijwoningen met een gezamelijke lengte van 8 meter, geen idee van de hoogte en de hellingsgraad. Het dak is enkel toegankelijk langs de straatkant.
Dakwerken voor een woning
Ik moe mijn dakgoten laten vervangen en zoek hiervoor een ervaren dakwerker. Het gaat om gewone goten van een hellend dak.
Dakwerken (leiendak vervangen door pannendak) woning te Duffel
Ik wil dakwerken laten uitvoeren voor mijn woning. Een hellend leiendak vernieuwen naar een pannendak, opp. 64m². Het bouwjaar is 1954, de leien zijn van ergens rond 1980.
Contact na 14u tb.
Dakwerken voor een huis in Terhagen
Dakpannen vervangen, nieuwe isolatie en onderdak plaatsen. Dakgoten zijn in orde, opp. +60m².
Aan achterzijde liggen zonnepanelen, deze dienen terug geplaatst te worden.
Bouwjaar 1965, kan deze zomer al.
Dak vervangen voor een woning in Bilzen
Tijdens de kantooruren ben ik telefonisch niet bereikbaar vanaf 17u ben ik telefonisch bereikbaar. Tijdens de kantooruren kan ik enkel per mail reageren. Renovatie van een bestaand dak dat vernieuwd moet worden. Woning nu keramiek dakpannen. Woning van de jaren 30.
Dak in kunstleien vervangen (geen onderdak voorzien) - Heist-op-den-Berg
Ik wens een dak met kunstleien te vervangen. We zouden deze wegnemen en vervangen door ofwel leien ofwel dakpannen. Momenteel is er geen onderdak voorzien. Er is wel een schouw die afgebroken worden.
Dak vervangen van een woning in Temse
Ons dak zou vernieuwd moeten worden. Er zal ter plaatsen moeten bekeken worden of het nodig is om ook het onderdak en dakgebinte te vervangen. Graag wensen we dan de beide opties in een offerte te bekijken. Momenteel hebben we ons origineel pannendak van de jaren 70 nog.
Nieuw dak voor huis en paardenstal te Ravels
We willen dakwerken laten uitvoeren voor ons huis en de paardenstal. Het huidige dak met leien moet verwijderd worden en er moeten nieuwe dakpannen of platen op. Het gaat om ongeveer 100 m².
Dakwerker Nieuwe spanten nok en dakpannen plaatsen
Het dak afbreken doen we zelf. Er moeten nieuwe spanten, een nieuwe nok balk en nieuwe dakpannen geplaatst worden op twee verschillende niveaus. Uiteindelijk moet het 1 groot dak worden.
Dakwerker dakpannen vernieuwen + isoleren regio Temse
Voor mijn woning wil ik dakwerken laten uitvoeren.
Ik wil nieuwe pannen + isolatiue, opp. +60m², rijhuis.
Later komen er zonnepanelen op, indien goede prijs kan dit snel.
Dakwerken voor de regio Gentbrugge
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Het is een rijhuis van de jaren '50. Er zou een volledig nieuw dak moeten komen, zowel plat als hellend.Nu is er een gewoon pannendak.
Dakwerken voor de regio Ingelmunster
Voor ons huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, graag dak herstellen en daarna isoleren. Opp. onbekend, bouwjaar voor 1960.
Dakwerken voor een woning in Vilvoorde
Graag offerte voor vervanging 2 dakpannen aan de kopgevel en aanstrijken met mortel.
dakwerken voor een woning in Herent
Dakbedekking is nog in goed staat en ligt er nu 20 jaar. Maar aan 1 kant komt de epdm los van de muur. Niet volledig, slechts hier en daar. Dat zou ik graag willen laten herstellen. Ik denk dat het best over de volledige lengte opnieuw vastgemaakt moet worden of dat er een nieuw stuk epdm moet bijgelegd worden. Het gaat dan om een diepte van 10 meter ongeveer. Alvast bedankt.
Dakwerken voor een woning in Balen
Leveren + plaatsen van: - OSB platen (18 mm) + dampscherm + dakisolatie (14 cm) + dakbedekking -> totale oppervlakte 28 m2 - Aluminium dakrand RAL-kleur 9018 Papyruswit (11 m) - Dakisolatie 14 cm - 2 afvoertaps + zinken afvoerbuis (6 m) Dit is voor een bijbouw die reeds geplaatst is.
Dakwerken voor een woning in Lauwe
Ik zoek een offerte voor het vervangen van onderdak , goten en dakbekleding. Ik wens ook ramen bij te steken. Het huidige dak bestaat uit dakpannen. De woning is gebouwd in de jaren 70. Werken zo dringend mogelijk.
Dakwerken voor de regio Berlaar
Graag wil ik dakwerken voor men woning. Nu hellend leiendak, wil een onderdak+isoleren en nieuwe leien, opp. 70m². Bouwjaar rond 1965, contact voor 13u30 aub.
Dakwerken voor een woning in Lier
Dakisolatie van een hellend dak via de buitenkant. We wensen vooral de dakbedekking we vervangen en isolatie plaatsen. Geen onderdak voorzien. Dit is een dak met mogelijk asbestleien. Woning van 1960.
Dakwerken voor een woning in Vilvoorde
Dat is voor een hellend dak in de rijwoning. Volgens de ontmosser van het dak is er geen onderdak en is het dak zelf in vrij slechte staat. Nu zoek ik iemand om nieuwe isolatie te plaatsen, onderdak te zetten en dakpannen te vervangen.
Dakwerken voor een woning in Boom
Ik wens op een zeer oude woning het pannendak te vervangen. Ook plaatsen van nieuwe dakgebinte en onderdak.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio