Dak laten reinigen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een dakreiniging

Onderhoudt u uw huis goed? Vergeet dan zeker uw dak niet. Een dakreiniger laat uw dak er als nieuw uitzien en voorkomt schade en vochtproblemen. Vraag daarom offertes voor een dakreiniging aan, vergelijk prijzen en kies het beste voorstel. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor dakreiniging vergelijken

 
* 1. Welk type dak wilt u laten reinigen?
 
 
* 2. Welk type dakreiniging wenst u?
 
 
* 3. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 4. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dak laten reinigen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakreiniging te Ternat
Het dak van onze woning (uit 1991) in Ternat moet volledig gereinigd worden. Het is een hellend pannendak, met max. 100m² dakoppervlak.
Dakreiniging te Assebroek
We zoeken een dakreiniger voor onze woning in Assebroek. Het betreft een licht hellend met leien (zonder asbest) De oppervlakte bedraagt max. 100m². Het huis is gebouwd in de jaren '60, we kennen het exacte bouwjaar niet.
Dakreiniging te Essen
Wij hebben een hellend pannendak. Het is een vrijstaand huis in een straat met veel bomen waardoor er veel bladeren op het dak belanden. Er is ook mosgroei aanwezig. Oppervlakte van het dak (zeer ruwe schatting) +- 200m²
Dakreiniging + constructie rond zonnepanelen | Asse
Onder onze zonnepanelen komen steeds duiven. Er staan vogelpinnen, maar die komen regelmatig los zodat de duiven er weer onder komen. Het dak ligt steeds vol duivenmest en in de dakgoten groeit er regelmatig gras. Graag dakreiniging + constructie rond zonnepanelen zodat duiven er niet meer onder kunnen. Ons dak bestaat uit dakpannen en is tussen 50 en 100 m² groot.
Laat uw dak opnieuw stralen