Dak isoleren

Waarom uw dak laten isoleren?

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk hier volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.
Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dak isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie voor een woning in Gent
Vorige eigenaars zouden het dak geïsoleerd hebben, maar indien zo denk ik niet volgens de kunst. De zolderkamer is beduidend kouder in de zomer en we lijken met een tochtgat te zitten. Bovendien is de kamer zeer warm tijdens de zomer. Het betreft een hellend dak op de 2de verdieping, van ongeveer 28m^2. Het dak is langs binnen afgewerkt en deze afwerking zou ik willen behouden. Ik zou in de toekomst zonnepannelen willen plaatsen + eventueel een aircosysteem en hierbij dacht ik dus eerst zeker te willen zijn van goede isolatie. Mij lijkt dus de beste manier het dak langs buiten te isoleren. De dakpannen zou ik graag behouden aangezien er al nieuwe opgelegd zijn door de vorige eigenaars. Ik zou graag een offerte ontvangen om te kijken wat er mogelijk is en wat men mij zou aanraden. Bovendien een schatting over wat al aanwezig is (in de mate van mogelijkheid dat een vakman meer kan zien dan ik).
Dak van schuur / bijbouw renoveren en isoleren
Wij hebben een woning aangekocht te Lokeren. Van deze woning is het “hoofddak” nog oké (Al zouden we dit wel op verloop van tijd isoleren, onderdak is ook aanwezig. Nu hebben de vorige eigenaars een schuurtje verbouwd tot een badkamer. Hiervan is het dak niet vernieuwd. Balken zijn nog goed. Hier zouden we dus een nieuw onderdak laten plaatsen (niet aanwezig) en nieuwe pannen. En misschien ook direct isoleren.
Dakwerken voor een woning in Ouwegem
Het gaat op een oppervlakte van ongeveer 60 m². Onder de oude dakbedekking zitten asbestplaten. Kepers zijn in goede staat (geen tekenen van houtworm, ook bevestigd door architect).
Het dak dient geïsoleerd te worden voor de winter aangezien mijn verwarmingsinstallatie samenhangt met het dak (zonnecollectoren). Later zullen ook de muren aan de buitenzijde worden geïsoleerd, hier dient al rekening mee gehouden te worden.
Graag ook de plaatsing van een sarkingdak.
Dakwerken voor de renovatie van een huis in Putte
Wij zijn momenteel met de muren bezig: isoleren en een nieuwe gevelsteen plaatsen. We willen ook het dak renoveren. We willen van leien naar dakpannen gaan en het dak isoleren. Er moet ook een nieuwe dakgoot komen, nieuwe ramen in onze dakkapellen en ook daar goed isoleren. We weten niet of het gebinte overal nog in goede staat is. Het huis is meer dan 30 jaar oud.
Onderdak plaatsen + isolatie langs buiten | Hemiksem
We willen een onderdak plaatsen en ons dak langs buiten isoleren. Er liggen dakpannen op het dak (geen asbest).
2 daken isoleren + 1 sarking dak | Evergem
We zoeken offertes voor 2 verschillende daken. Het dak van het ene huis is al vernieuwd met metaalpannen en folie op de kepers, maar is nog niet geïsoleerd. Het andere dak is nog niet vernieuwd en we zouden er een sarking dak van willen maken. Er moeten ook nieuwe zwarte stormpannen komen en dakisolatie. In beide daken zit er geen asbest.
Dakwerken | Lek herstellen en dak isoleren | Aalst
Dit is voor een plat dak van een appartement. Dit is een gemeenschappelijk dak waarlangs er water binnen komt. Ikzelf ben mede-eigenaar. Dit is een gebouw van de jaren 70. Het dak is ooit wel vervangen maar geen idee wanneer dit gebeurd is. Ook moet er isolatie komen.
Hellend dak isoleren | Vakman regio Merelbeke gezocht
Ik wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.
Dak isoleren en onderdak voor aanbouw
Ik zoek een specialist om mijn dak van 160 m² te isoleren en een onderdak te plaatsen. Het gaat om een schuur die is aangebouwd. Er is een zolder aanwezig.
Hellend dak isoleren + afwerken met gyproc | Sint-Andries
Ik wil het dak van mijn moeder haar appartement laten isoleren. Het is een hellend dak met onderdak, van ongeveer 80 m². De binnenkant moet afgewerkt worden met Gyproc, zodat die schildersklaar is.
Zolderdak isoleren via kruipzolder in Sint-Gensius-Rode
Graag zouden wij ons zolderdak (70 m²) laten isoleren. De isolatie kan via de kruipzolder aangebracht worden. De vloer isoleren is geen optie, want er staat een boiler. Dit is een woning dat ik verhuur.
Aanvraag dakisolatie te Berchem
Ik zoek isolatie voor een plat afhellend dak van glad beton met asfalt en grind. Dit is een gebouw waarvan ik mede-eigenaar ben en deze aanvraag samen doe.
Dak isoleren via de kruipzolder
We zouden graag ons dak isoleren. Het is een hellend pannendak van 100 m² met 2 dakvensters. Langs binnen is het dak enkel bereikbaar via een kruipzolder.
Vernieuwen en isoleren van onderbouw dakconstructie | Roeselare
We zoeken iemand voor het uitbreken van een bestaande, ronde dakuitbouw (bekleed met koper). Ook de volledige houten onderbouw van de dakconstructie willen we vernieuwen en isoleren. Nieuwe dakbedekking in koper of recuperatie van bestaande bedekking mag allebei.
Dak isoleren zonder onderdak en met dakkapel? - Dessel
We zouden ons dak laten isoleren, maar we zijn niet helemaal zeker of het mogelijk is. Ons dak is namelijk een hellend pannendak van ongeveer 50 m² zonder onderdak en met één dakkapel, Bouwjaar is 1968.
Dakisolatie via zolder in Knokke-Heist (onderdak voorzien)
Dit is voor een woning te isoleren van het dak via een gewone zolder. De woning is van de jaren 1980. Het is een pannendak en het onderdak is reeds voorzien.
Dak met leien renoveren en isoleren regio Deinze
Ik wil het dak van mijn huis renoveren en isoleren. Het is een hellend dak met leien, maar die moeten eraf genomen worden. Daarna moet men het dak isoleren en nieuwe dakbedekking. plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 90m² en het huis werd in 1983 gebouwd.
Dakwerker dakpannen vernieuwen + isoleren regio Temse
Voor mijn woning wil ik dakwerken laten uitvoeren.
Ik wil nieuwe pannen + isolatiue, opp. +60m², rijhuis.
Later komen er zonnepanelen op, indien goede prijs kan dit snel.
Nieuwe dakisolatie plaatsen in Tienen
Ik wens het volledige dak van een oude boerderij te isoleren. Het exacte bouwjaar van de woning ken ik niet. De oppervlakte die geïsoleerd moet worden is tussen de 50 en 100 m²
Plat dak met roofing isoleren van buitenaf
Eigenaars, plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak, graag van buitenaf isoleren.
Dakwerken voor de regio Deurne
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn huis. Plat roofingdak moet vervangen worden, opp. +50m², bouwjaar voor 1950. Wanneer is te zien.
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor mijn huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, opp. +100m² wil graag isoleren+velux, bouwjaar 60 jaar. Wanneer is nog te zien.
Dakisolatie voor een woning in Borgerhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van dak via een zolderkamer. Ik wens hier ofwel de opties te bekijken van ofwel de zoldervloer of een hellend dak. Deze zolderkamer wordt gebruikt als een leefkamer. Grondoppervlakte van 24m². De woning is origineel van 1910.
Dakwerken voor een woning in Hoboken
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het dak en plaatsen van nieuwe pannen. Het huidige dak is van 1966. Geen onderdak voorzien.
Dakisolatie voor een woning in Westerlo
We zouden dringend ons dak of de holle ruimte tussen de betonnen plafondplaat en vlinderdaken willen laten isoleren. Oppervlakte van 140m2. Deze ruimte is momenteel wel niet bereikbaar.

Offertes voor dakisolatie: zo vindt u de beste deal

Bent u van plan uw dak te isoleren? Groot gelijk! Met de verplichte dakisolatiemaatregel die vanaf 2020 in voege zal treden bent u er best op tijd bij. Bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel een kwalitatieve offerte voor dakisolatie te ontvangen van verschillende leveranciers.

Vul nu uw aanvraag in via ons formulier en vergelijk offertes van dakisolatie specialisten uit uw regio. Dit neemt slechts 2 minuten in beslag en zorgt ervoor dat uw isolatieproject al zo'n 30% goedkoper wordt. Wij werken namelijk met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Ontvang offertes voor dakisolatie
Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken