Dak herstellen

Waarom dakwerken laten uitvoeren?

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project. Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dak herstellen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken te Sint-Lievens-Houtem
We zouden graag het dak van onze woning volledig laten renoveren. Het betreft een hellend pannendak met meer dan 100m² dakoppervlak.
Dak herstelling voor een huis te Poppel
Een deel van mijn nokpannen zijn los gekomen en gevallen, Twee à drie nokpannen moeten vervangen worden.
Daarnaast is het smeerwerk aan de zijkant losgelaten en dient er wat reparatie gedaan te worden aan het metselwerk in de punt.
Ik zou graag alles gelijk vernieuwen met flexibele mortel, in totaal 23 meter.

Eventueel mogelijkheid tot uitbreiding met isolatie van het dak.

Er zijn foto's beschikbaar.
Doorvoer ventilatie en dak herstellen in Ternat
Doorvoer van ventilatie en herstellingswerken van slecht uitgevoerde dakwerken. Vervolgens ook plaatsen van kiezel.
Dakherstelling Woning Koksijde
Beste Door de storm van 23/2/2020 is er schade aan onze dakgoot gekomen. De dakgoot is zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis aan vernieuwing toe. Ik gok dat ons huis zo’n 5m breedte heeft. Kan ik mij hiervan een offerte bezorgen? Alvast bedankt. Mvg Jana
Dakwerken en Velux in Oostende
We wensen offertes vergelijken en informatie voor het plaatsen van een dakramen (Velux). Er is nu geen isolatie en geen onderdak. De woning is ouder dan 20 jaar oud.
Dakwerken in Hoegaarden
Het gaat om de renovatie van 2 daken (gebouw in L-vorm) .
Het gebouw dateert van 1899 en mogelijks heeft 1 van de daken nog de originele steunbalken. De bedoeling is om de huidige structuur voor een maximum te behouden aangezien mijn vriendin en ik fan zijn van de uitstraling. Enkele van deze steunbalken hebben echter een houtwurmprobleem en moeten dus vervangen worden.
Verder moet het dak geïsoleerd worden en hadden we graag al het nodige geplaatst om later zonnepanelen te kunnen leggen.
Wat de bedekking betreft, gaat onze voorkeur uit naar dakpannen.
Dakwerken voor een woning in Zulte
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak en verder uitvoeren van herstellingswerken. Het gaat om voegwerken op een pannendak en een lek herstellen op een roofing dak.
Dakwerken voor een woning in Wommelgem
Mijn dakbedekking is aan vervanging toe. Bij een grondige verbouwing, 17 jaar geleden, werd er een nieuw plat dak gelegd met nieuwe balken, isolatie, roofing en kiezel. Ondertussen werden de isolatienormen verstrengd en is de roofing ook versleten. Het gaat om een plat dak (om en bij de 100m²) op het eerste verdiep waar achteraf ook een installatie met drie reeksen zonnepanelen werd op geplaatst.Er zijn tevens 3 lichtkoepels in het plat dak. Er zou dus een dikkere isolatie en nieuwe roofing moeten worden gelegd en de zonnepanelen kunnen op het plat dak van de buren worden geplaatst tijdens de werken. We wensen ook de opties tebekijken om een groendak te plaatsen over een roofinglaag. Ook aan een vrijstaande muur zou een extra bescherming tegen slagregen moeten worden aangebracht (speciale verf, roofing, of een waterdichte synthetische tegel of wand,…). Kan ik er op rekenen dat U spoedig op locatie komt om een accurate prijsberekening te maken?
Nieuwe dakbedekking voor garage in Malle
We willen het plat dak van de garage (los van het huis) graag bedekken met EPDM of roofing. (afhankelijk van het verschil in kostprijs) Het betreft een dak van 6m op 10m. Hierbij zal het dak nog door ons geïsoleerd worden en de plaatsing willen we ook zelf doen.
Dakwerken voor een woning in Kessel-Lo
Ik ben pas verhuisd en merk een lek op in de zolder. Vannacht is het tijdens de regenvallen namelijk beginnen druppelen. Dit is een dak met dakpannen.
Dakwerken in Meerbeke
De daknok en zijkant van mijn hellend dak zijn niet netjes afgewerkt door de vorige eigenaar, de pannen zijn gemetst. Ik wou deze pannen opnieuw laten leggen. Het is geen groot werk en het is ook niet dringend.
Dakwerken voor de renovatie van een huis in Putte
Wij zijn momenteel met de muren bezig: isoleren en een nieuwe gevelsteen plaatsen. We willen ook het dak renoveren. We willen van leien naar dakpannen gaan en het dak isoleren. Er moet ook een nieuwe dakgoot komen, nieuwe ramen in onze dakkapellen en ook daar goed isoleren. We weten niet of het gebinte overal nog in goede staat is. Het huis is meer dan 30 jaar oud.
Lek in een roofingdak | Willebroek
Mijn plat dak van 30 m², bedekt met roofing heeft een lek. Graag bedekken met een nieuwe laag roofing. Het huis is van 1974.
Weggewaaide dakpannen appartement in Zaventem
We hebben plots een vochtplek in onze slaapkamer, deze bevindt zich in het dak. De verzekering is vandaag komen kijken en er blijken 2 dakpannen verdwenen te zijn. Ik vrees door de vliegtuigen, deze zijn een paar weken geleden zwaar over ons appartement gevlogen. Het is relatief dringend aangezien er zo steeds meer water kan inlopen. Het gebouw is van 1960.
Schade door schouwbrand herstellen te Destelbergen
Door een schouwbrand is de betonnen deksteen op de schouw gebarsten en is de beschermkap kapot gebrand. Het gaat om ongeveer 80 m². Graag offertes voor herstellingswerken.
Stormschade herstellen aan een dak (Antwerpen)
Ik zou graag dakwerken willen laten uitvoeren aan mijn gebouw. Enkele natuurleien zijn beschadigd geraakt tijdens een storm en de schouw dient voor een gedeelte heropgemetst te worden. Het bouwjaar is 1850, het dak is 7 jaar geleden vernieuwd.
Dakwerken na stormschade in Kessel
Door de storm is mijn dakgoot er aan de ene kant afgekomen en aan de andere kant is ze losgekomen. Achteraan heb ik ook nog een plat dak waar dat ik een lek heb. Graag offertes om deze herstellingen uit te voeren.
Dak herstellen na stormschade in Sterrebeek
Ik zoek een dakwerker om mijn schoorsteen te renoveren en het dak te herstellen na beperkte stormschade. Via deze schade komt er water naar binnen langs de muren. De woning is van 1972, maar dak is wel gerenoveerd, de schoorsteen niet. Op het dak liggen eternit leien. Ik ben op dit nummer bereikbaar vanaf 16u.
Opsporen daklek + dak herstellen in regio Eeklo
We zoeken iemand die de oorzaak van een daklek kan opsporen en vervolgens herstellingen kan uitvoeren. Op dit moment is de oorzaak nog onduidelijk. Het water heeft het houtwerk van het dak binnen aangetast en bij hevige regenval is er insijpeling binnen. De Velux is reeds gecontroleerd, dus de oorzaak ligt bij het dak.
Dak herstellen regio Beersle - Losse dakpannen en lek
Het dak van mijn rijwoning moet hersteld worden, liefst zo snel mogelijk. Vooraan liggen er enkele dakpannen liggen scheef, waardoor er regen binnen komt en de isolatie gedeeltelijk los zit. Aan de achterkant loopt het water binnen via de zijkant van de Velux en aan de onderkant van de schouw.
Dakwerken voor een woning in Zaffelare
Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het herstellen van het plat dak. Het gaat om een roofing dak met een daklek. De problemen enkele weken geleden begonnen. De woning is van de jaren 60.
Lek in dak herstellen in Halle
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Er is namelijk een lek in zowel het hellend pannendak als het plat roofing gedeelte van mijn dak. Ik zoek dus offertes van dakwerkers die dit herstellen.
Dakwerken voor de regio Deurne
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn huis. Plat roofingdak moet vervangen worden, opp. +50m², bouwjaar voor 1950. Wanneer is te zien.
Dakwerken voor de regio Deurne
We willen dakwerken voor ons huis. Plat roofingdak, lek aan een koepel maken en terwijl wil ik het laten isoleren. Opp. 95m², rijhuis van 1938 (dak 13 jaar).
Dakwerken voor de regio Edegem
We hebben een plat dak, waar momenteel blazen onder de roofing zitten. Het dak ligt er bijna 25 jaar op, misschien lek best eens nakijken. Opp. +50m².
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio