Dak vervangen

Ontvang gratis offertes van dakwerkers uit uw buurt

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project.

Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dak vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken (leiendak vervangen door pannendak) woning te Duffel
Ik wil dakwerken laten uitvoeren voor mijn woning. Een hellend leiendak vernieuwen naar een pannendak, opp. 64m². Het bouwjaar is 1954, de leien zijn van ergens rond 1980.
Contact na 14u tb.
Dakwerken
Limburg
Dak vervangen voor een woning in Bilzen
Tijdens de kantooruren ben ik telefonisch niet bereikbaar vanaf 17u ben ik telefonisch bereikbaar. Tijdens de kantooruren kan ik enkel per mail reageren. Renovatie van een bestaand dak dat vernieuwd moet worden. Woning nu keramiek dakpannen. Woning van de jaren 30.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak met Eternit leien vervangen in Sint-Denijs-Westrem
Ik wens een dak van 180m² met Eternit leien te vervangen. Ook moet het dak hoger worden gemaakt.
Dakwerken
Antwerpen
Dak in kunstleien vervangen (geen onderdak voorzien) - Heist-op-den-Berg
Ik wens een dak met kunstleien te vervangen. We zouden deze wegnemen en vervangen door ofwel leien ofwel dakpannen. Momenteel is er geen onderdak voorzien. Er is wel een schouw die afgebroken worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak vervangen van een woning in Temse
Ons dak zou vernieuwd moeten worden. Er zal ter plaatsen moeten bekeken worden of het nodig is om ook het onderdak en dakgebinte te vervangen. Graag wensen we dan de beide opties in een offerte te bekijken. Momenteel hebben we ons origineel pannendak van de jaren 70 nog.
Dakwerken
Antwerpen
Nieuw dak voor huis en paardenstal te Ravels
We willen dakwerken laten uitvoeren voor ons huis en de paardenstal. Het huidige dak met leien moet verwijderd worden en er moeten nieuwe dakpannen of platen op. Het gaat om ongeveer 100 m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
dakwerken voor een woning in Sleidinge
Dak in dakpannen van de jaren 50. Ik zoek nu een offerte voor ofwel het vervangen van enkel de dakbekleding of van het volledige dak, inclusief dakgebinte en onderdak.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Lier
Dakisolatie van een hellend dak via de buitenkant. We wensen vooral de dakbedekking we vervangen en isolatie plaatsen. Geen onderdak voorzien. Dit is een dak met mogelijk asbestleien. Woning van 1960.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Vilvoorde
Dat is voor een hellend dak in de rijwoning. Volgens de ontmosser van het dak is er geen onderdak en is het dak zelf in vrij slechte staat. Nu zoek ik iemand om nieuwe isolatie te plaatsen, onderdak te zetten en dakpannen te vervangen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Boom
Ik wens op een zeer oude woning het pannendak te vervangen. Ook plaatsen van nieuwe dakgebinte en onderdak.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Opwijk
Het is een dak van een handelspand. Het is een plat dak met 2 of 3 lichtkoepels daar komt water uit. Hierdoor hebben wij vochtplekken. Het dak zou dus vernieuwd moeten worden. De woning is 20 jaar oud.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken te As
Het gaat over een dak van een tuinhuis. Het is een tuinhuis met een leien dak. De oppervlakte is 4 x 3 meter. De leien zijn geverfd, maar de verf is eraf aan het waaien. We zouden willen kijken of het dak vervangen moet worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
We hebben een vrijstaande woning aangekocht met 236m² oppervlakte. In het kader van de verbouwingen zoeken we nu iemand om het dak te vervangen en te isoleren. Huidige bekleding zijn Asbestleieen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Ninove
Ik zou dakwerken willen laten doen voor mijn huis. Bijbouw, plat dak 60m², moet nieuwe iso op en herstellen. Kan snel beginnen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Adinkerke
We zoeken een offerte voor het vervangen van het dak. Dit is een woning dat we huren maar de huisbaas heeft gevraagd deze werken info te zoeken. We wensen hier onderdak te plaatsen, dakpannen en isolatie.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Merelbeke
Dit is voor de woning van mijn overleden moeder. We zoeken nu offertes voor de renovatiewerken in de woning. In het kader hiervan wensen we met iemand af te spreken om het dak te bekijken. Dit is momenteel een dak met kunstleien, vermoedelijk asbest, en geen onderdak of dakisolatie. We wensen nu het hele dak, op dakgebinte na, te vervangen, onderdak en dakisolatie te voorzien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Arendonk
Ik wens het dk te vernieuwe, zeker de bedekking en dwarsbalken nakijken. Op dit moment is er geen isolatie of onderdak. Dakpannen dak van de jaren 30.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak. Dit is een woning van 1968. Isolatie via een gewone zolder met onderdak . +-90m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Kruis winkel
Dit is een een pannendak van origineel 1949, het dak is wel reeds vernieuwd. Ik wens dit dak nu te vervangen door een dak met golfplaten met panprofiel. Eventueel sandwichpanelen. Onderdak is voorzien op een bijgebouwd stuk, op het origineel niet. Ik gok op 90-100m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Boutersem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een dak met sneldakpannen door gewone dakpannen. Woning van 28-29 jaar. Ook moet er ander onderdak op komen. +- 170m².
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Lier
Woning waar ik naartoe ga verhuizen. Dit is een pannendak van de jaren 70. Ik wens hier het volledige dak te vervangen, inclusief gebinte. Voorkeur voor opnieuw dakpannen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Ik wens zowel een hellend als een plat dak te vervangen en te isoleren. Hellend dak met dakpannen, met onderdak en isolatie die lang geleden is aangebracht. Het platte dak is roofing. Ik wens nieuwe dakpannen te plaatsen. Roofing eventueel vervangen door epdm rubber.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Melle
Volledige dak te vervangen. Ik heb geen voorkeur voor het martiaal van het dak. Isolatie doe ik zelf. Geen idee van het dakoppervlak. De grondoppervlakte is 9x9.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Welle
Ik wens de de bekleding en isolatie. De huidige dakbekleding bestaat uit dakpannen. Huidige dak is 40 jaar oud. Geen onderdak voorzien. +- 100m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gavere
Ik doe deze aanvraag voor het vervangen van het dak. Ik wens een bestaand dak in beton te vervangen door epdm of roofing. Dit is een tuinhuis van 25 m². Het dak moet niet Geïsoleerd worden.

Dakwerken: Geef je woning een nieuwe uitstraling

Wilt u uw dak vernieuwen om deze een nieuwe uitstraling te geven en tegelijk ook uw steentje bij te dragen aan het milieu? Bent u het beu om onnodige energiekosten te doen en wilt u uw dak laten isoleren? Of heeft uw schoorsteen een jaarlijkse kuisbeurt nodig? Maak er dan (dak)werk van en informeer u eerst via deze pagina over de verschillende soorten dakwerken die gedaan kunnen worden, de voordelen ervan en de prijzen.

Bescherming tegen weersomstandigheden
Uw dak heeft heel wat beschermende functies. Zo verhindert u dat koude of warme lucht, evenals regenwater uw huis binnendringt.

Financiële steun en premies
U kan via verschillende premies een deel van de kosten terugbetaald krijgen.

Duurzamer en lagere energiekosten
Bespaar geld met een goed geïsoleerd dak.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio