Dak isoleren

Waarom uw dak laten isoleren?

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.


Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dak isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken | Lek herstellen en dak isoleren | Aalst
Dit is voor een plat dak van een appartement. Dit is een gemeenschappelijk dak waarlangs er water binnen komt. Ikzelf ben mede-eigenaar. Dit is een gebouw van de jaren 70. Het dak is ooit wel vervangen maar geen idee wanneer dit gebeurd is. Ook moet er isolatie komen.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren | Vakman regio Merelbeke gezocht
Ik wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.
Dakisolatie
Antwerpen
Dak isoleren en onderdak voor aanbouw
Ik zoek een specialist om mijn dak van 160 m² te isoleren en een onderdak te plaatsen. Het gaat om een schuur die is aangebouwd. Er is een zolder aanwezig.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Hellend dak isoleren + afwerken met gyproc | Sint-Andries
Ik wil het dak van mijn moeder haar appartement laten isoleren. Het is een hellend dak met onderdak, van ongeveer 80 m². De binnenkant moet afgewerkt worden met Gyproc, zodat die schildersklaar is.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zolderdak isoleren via kruipzolder in Sint-Gensius-Rode
Graag zouden wij ons zolderdak (70 m²) laten isoleren. De isolatie kan via de kruipzolder aangebracht worden. De vloer isoleren is geen optie, want er staat een boiler. Dit is een woning dat ik verhuur.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Berchem
Ik zoek isolatie voor een plat afhellend dak van glad beton met asfalt en grind. Dit is een gebouw waarvan ik mede-eigenaar ben en deze aanvraag samen doe.
Dakisolatie
Antwerpen
Dak met complexe constructie isoleren via zolder
Wij hebben een halfopen woning met een complexe dakconstructie. We vroegen ons af of dakisolatie mogelijk is. Het dak is via de zolder toegankelijk, maar zoals gezegd is de structuur van het dak vrij ingewikkeld.
Isolatie
Limburg
Dak isoleren van recent aangekochte woning te Maasmechelen
Wij hebben een woning gekocht in Maasmechelen. De woning dateert van 1960 en de dakisolatie moet dringend aangepakt worden. Het betreft een hellend dak met een oppervlakte van ongeveer 70 m². Ik laat mij naar materiaalkeuze graag adviseren door de specialist ter plekke. De werken kunnen rond april 2018 worden uitgevoerd.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dak isoleren via de kruipzolder
We zouden graag ons dak isoleren. Het is een hellend pannendak van 100 m² met 2 dakvensters. Langs binnen is het dak enkel bereikbaar via een kruipzolder.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Hellend dak vernieuwen - huis in Oetingen
We hebben een hellend dak en zouden de houten balken, de pannen en de veluxen willen vernieuwen. Momenteel liggen er oude dakpannen en we zouden liefst dezelfde stijl willen. Graag het dak onmiddellijk ook isoleren.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Paal
We zouden graag offertes ontvangen voor werken aan ons dak. Het is momenteel bedekt met leien (uit 1977). We zouden een onderdak, isolatie en dakpannen willen. Eventueel zouden we zelf de dakpannen en de isolatie kunnen leggen naargelang de prijs. We houden de opties dus nog open. We hebben ook reeds panelen voor een zonneboiler. Later zouden we hier later zonnepanelen op wensen te plaatsen.
Graag contacteren tussen 12u en 13u of na 17u.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Vernieuwen en isoleren van onderbouw dakconstructie | Roeselare
We zoeken iemand voor het uitbreken van een bestaande, ronde dakuitbouw (bekleed met koper). Ook de volledige houten onderbouw van de dakconstructie willen we vernieuwen en isoleren. Nieuwe dakbedekking in koper of recuperatie van bestaande bedekking mag allebei.
Dakisolatie
Antwerpen
Dak isoleren zonder onderdak en met dakkapel? - Dessel
We zouden ons dak laten isoleren, maar we zijn niet helemaal zeker of het mogelijk is. Ons dak is namelijk een hellend pannendak van ongeveer 50 m² zonder onderdak en met één dakkapel, Bouwjaar is 1968.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie via zolder in Knokke-Heist (onderdak voorzien)
Dit is voor een woning te isoleren van het dak via een gewone zolder. De woning is van de jaren 1980. Het is een pannendak en het onderdak is reeds voorzien.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak met leien renoveren en isoleren regio Deinze
Ik wil het dak van mijn huis renoveren en isoleren. Het is een hellend dak met leien, maar die moeten eraf genomen worden. Daarna moet men het dak isoleren en nieuwe dakbedekking. plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 90m² en het huis werd in 1983 gebouwd.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker dakpannen vernieuwen + isoleren regio Temse
Voor mijn woning wil ik dakwerken laten uitvoeren.
Ik wil nieuwe pannen + isolatiue, opp. +60m², rijhuis.
Later komen er zonnepanelen op, indien goede prijs kan dit snel.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor vernieuwd dak (Maasmechelen)
Wij hebben het dak van onze woning 6 maanden geleden vernieuwd en nu willen we ze ook isoleren. Het gaat om een hellend dak met dakpannen en er is een onderdak voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie schuin dak te wichelen - Offerteaanvraag
Ik wil een offerte voor dakisolatie van een schuin dak. Dit is een woning gebouwd in 1935.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Nieuwe dakisolatie plaatsen in Tienen
Ik wens het volledige dak van een oude boerderij te isoleren. Het exacte bouwjaar van de woning ken ik niet. De oppervlakte die geïsoleerd moet worden is tussen de 50 en 100 m²
Dakisolatie
Antwerpen
Plat dak met roofing isoleren van buitenaf
Eigenaars, plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak, graag van buitenaf isoleren.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor mijn huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, opp. +100m² wil graag isoleren+velux, bouwjaar 60 jaar. Wanneer is nog te zien.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Borgerhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van dak via een zolderkamer. Ik wens hier ofwel de opties te bekijken van ofwel de zoldervloer of een hellend dak. Deze zolderkamer wordt gebruikt als een leefkamer. Grondoppervlakte van 24m². De woning is origineel van 1910.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Hoboken
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het dak en plaatsen van nieuwe pannen. Het huidige dak is van 1966. Geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Reet
We zijn van plan een dak te isoleren via een gewone zolder. Dit is voor een woning van bijna 100 jaar oud. Er is een onderdak voorzien en het dak is recent gerenoveerd met een dak over dak systeem. De woning zelf is 8x6m.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Westerlo
We zouden dringend ons dak of de holle ruimte tussen de betonnen plafondplaat en vlinderdaken willen laten isoleren. Oppervlakte van 140m2. Deze ruimte is momenteel wel niet bereikbaar.

Offertes voor dakisolatie: zo vindt u de beste deal

Bent u van plan uw dak te isoleren? Groot gelijk! Met de verplichte dakisolatiemaatregel die vanaf 2020 in voege zal treden bent u er best op tijd bij. Bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel een kwalitatieve offerte voor dakisolatie te ontvangen van verschillende leveranciers.

Vul nu uw aanvraag in via ons formulier en vergelijk offertes van dakisolatie specialisten uit uw regio. Dit neemt slechts 2 minuten in beslag en zorgt ervoor dat uw isolatieproject al zo'n 30% goedkoper wordt. Wij werken namelijk met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Ontvang offertes voor dakisolatie
Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken